.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Arhiva » Plesan Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 12:08 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Mon Feb 28, 2005 4:10 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Las' ca da el golul victoriei cu Argesu.. sa vedeti ce-i laudam..tricoul..Smile

M-a amuzat o apreciere dintr-un ziar, de ziua lui..cred ca in GDS..ceva: Plesan, jucatorul cel mai carismatic din lotul Stiintei..wow, tare cuvant..si pentru Plesan si pentru..ziarist..
MesajMesaj postat: Mon Feb 28, 2005 6:24 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Stiinta wrote:
Las' ca da el golul victoriei cu Argesu.. sa vedeti ce-i laudam..tricoul..Smile

M-a amuzat o apreciere dintr-un ziar, de ziua lui..cred ca in GDS..ceva: Plesan, jucatorul cel mai carismatic din lotul Stiintei..wow, tare cuvant..si pentru Plesan si pentru..ziarist..

Da, ziaristul l-a scris cu DEX-ul in mana, Plesan o sa il citeasca _ cu el in mana. Cu DEX-ul. :mrgreen:
MesajMesaj postat: Mon Mar 28, 2005 3:29 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

In meciul cu olandezii, Plesan si-a luxat umarul stang si se pare ca se va hodini cel putin in meciul cu Sportul..Sad
MesajMesaj postat: Mon Mar 28, 2005 3:04 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Stiinta wrote:
In meciul cu olandezii, Plesan si-a luxat umarul stang si se pare ca se va hodini cel putin in meciul cu Sportul..Sad

Nasol! A jucat bine cu 'olandejii', si cu Farul ... pana in minutul 80. MrGreen
Poate se reface, mai ales ca meciul este mai mult decat important!
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 12:06 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

O "exclusivitate" clamata de Prosport:

<<Pleşan în Ştefan cel Mare

Odiseea lui Mihăiţă Pleşan e foarte aproape de un sfîrşit, dacă surse apropiate lui Dinel Staicu rostesc adevărul. Mijlocaşul celor de la Universitatea Craiova nu a fost ieri la antrenament şi se pare că se află în Bucureşti, unde a semnat deja cu Dinamo. După ce Steaua, Ajax şi Galatasaray l-au dorit, Pleşan ar putea ajunge în Ştefan cel Mare, pentru că Neţoiu s-a înţeles cu Dinel Staicu asupra preluării, de către primul, a Ştiinţei, şi Mihăiţă e primul "juvete" care trece sub alte culori. >>

Problema este ca, din cate stiu, nu se fac transferari in aceasta perioada. E greu de crezut ca Plesan va ramane la Universitatea si in divizia secunda, dar mai e pana incep transferurile.

ps Asa cum banuiam, marea cruciada anti-dinel a marelui ziar prosport a inceput inaintea meciului cu steaua si s-a gatat imediat dupa acest meci...
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 12:19 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Pai Netoiu dk venea la Craiova, venea pt Plesan...si oricum il va lua asta e sugur.
MesajMesaj postat: Sat May 28, 2005 3:37 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

O stire din Ziua il da pe Plesan transferat la dinamo, o stire neconfirmata.

<<<Plesan, patru ani la Dinamo
Clubul Dinamo Bucuresti a inregistrat la Liga Profesionista de Fotbal un contract pe patru ani cu fostul jucator al formatiei Universitatea Craiova, Mihaita Plesan, care va avea un salariu de 150.000 de euro pe sezon. In schimbul lui Plesan, gruparea dinamovista ii va plati patronului clubului Universitatea, Dinel Staicu, suma de 1,2 milioane de euro. Jucatorul va fi detinut in coproprietate de Dinamo si de vicepresedintele clubului din Soseaua Stefan cel Mare, Gigi Netoiu. Cu toate acestea, Mihaita Plesan a negat, ieri, ca ar fi semnat un contract cu Dinamo, spunand insa ca Dinamo va fi singura echipa din tara la care va evolua, in cazul in care nu va da curs ofertelor pe care le are din strainatate. Dupa cum se stie, jucatorii Mihait` Plesan si Cosmin Moti, la serviciile carora Universitatea a renuntat saptamana trecuta, s-au antrenat, joi, alaturi de componentii echipei bucurestene.>>
MesajMesaj postat: Sun May 29, 2005 3:43 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Plesan sa nu vina-n napoi ...Tusaaaaaa.
Plesan
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 3 of 3  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO