Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Timisoara? |
| Batem
|
|
50% |
[ 4 ] |
| Egal
|
|
25% |
[ 2 ] |
| Pierdem |
|
25% |
[ 2 ] |
|
| Total Voturi : 8 |
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Grobienizarea fotbalului continua..faza pe Timisoara
Luand exemplu de la oierul ghencean, petrolistul timisorean a incercat sa ne deconcentreze cu povestea asta fara sare, ca boicoteaza meciul, ca se joaca cu spectatori, etc...Inca o data se demonstreaza, daca mai era nevoie, cu ce grobieni s-a pricopsit fotbalul mioritic!! Becali face aceleasi "giumbuslucuri" inaintea meciurilor cu miza, vezi meciul cu Urziceniul, cu Otelul, chiar si dinamo-Cluj! Aceste naravuri balcanice sunt imitate din plin de epigonul sau timisorean!
Al nostu grobian inca n-a ajuns la asemenea "subtilitati", e inca in faza carat, impartit pumni si injurii cu suporterii!!
Lipsa de maniere, fair-play si de bun simt sunt calitati cheie pentru "patronii" de carton din Liga 1! Avand in consideratie ca numitii grobieni sunt tineri si zglobii, probabil vom intra in randul lumii peste o generatie, cam prin 2030!!! Pana atunci: Forza Stiinta!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Si totusi, cred ca daca Iancu isi pastra pozitia ar fi fost o lovitura pentru frf si lpf...
Faptul ca a cedat nu arata decat ca face parte din trupa vesela de la cooperativa si timpanul. care conduce cu "drag si spor al nostru popor" intru propseritatea lor si decimarea sperantelor noastre.
Raman la pararea ca intentia lui a fost neasteptat de buna in esenta si chiar ma surprinde ca a avut loc din partea unui astfel de individ..poate ca a mai ramas cate ceva din spiritul Timisoarei de acum aproape doua decenii...
Cu ceva sprijin din partea mediei (care este de o calitate foarte slaba si chiar nociva) si mai ales a celorlalti sefi de cluburi (daca ar fi exista unii mai curati, desigur) poate s-ar fi lasat cu niste demisii prin structurile incremenite ale frf si lpf... |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cam greu sa se lase cu demisii prin lpf si frf. |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
DA DA DA CRAIOVA ISI CONTINUA SIRURILE DE VICTORII !!!!!!!!!!!!! SUNTEM TARI BATURAM CU 5-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!! SPECTACOL TOTAL !!!!
ESTE A 5-A VICTORIE A CRAIOVEI DE CAND SUNT PE FORUM
FORZA CRAIOVA REVINE PUTERNIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
VICTORIE DE EXCEPTIE!
POLI TIMISOARA - STIINTA 1-5 (1-1)
Au marcat: Cristea ('31) / Dina ('6), Baird ('51, '90), D. Stoica ('62, '84, ambele din 11 m)
UNIVERSITATEA: Bornescu - Dananae, Ciuca, Stoica, Mitchell, Gargalie ('75 Garla), Dina ('88 Velcovici), Rose - Costea I, Wobay. Baird
Antrenor: Florin Cioroianu
Un succes de prorportii pe Bega al Universitatii Craiova. Acest 5-1 spala rusinea suferita in ultimele doua partide jucate pe "Ion Oblemenco" si pierdute cu 0-1 in fata banatenilor.
Jucand relaxat si foarte eficient, Stiinta a speculat la maximum o echipa ce are poate doar scuza tensiunilor ce au precedat aceasta partida. Cu siguranta, omul meciului a fost australianul Baird, care a marcat de doua ori si a obtinut doua lovituri de pedeapsa transformate cu siguranta de Stoica.
Baietii nostri au reusit deschiderea scorului la prima faza de atac, Dina sutand de la circa 16 m iar balonul, deviat, l-a pacalit pe Pantilimon. Gazdele au presat pentru egalare, dar tot noi am fost aproape de majorarea scorului, Woobay, singur cu portarul, loband peste poarta. Pauza gaseste cele doua echipe la egalitate, Cristea egaland cu un sut din careul mare. Din nou in min. 6, dar al reprizei secunde, Baird inscrie cu un sut plasat de la 16 m, incepandu-si astfel recitalul. Tot el este faultat in min. 62 si 84 in careul advers, transformarea loviturilor de pedeapsa (Stoica) ducand la o diferenta greu de imaginat inaintea jocului. Tot Baird inchide tabela si tot cu un sut plasat din 16 m in ultimele secvente ale partidei. Un 5-1 care ni l-am fi dorit pe la inceputul campionatului nu in conditiile unei conjucturi lipsite de miza. Sa ne bucuram de acest rezultat si de evolutiile bune din ultimele meciuri, dar sa ne pastram luciditatea. Totusi, raman multe semne de intrebare (la nivel de jucatori, conducere) la care am dori sa aflam raspunsurile pana incepe urmatorul campionat. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sincer sa fiu nici acum nu imi vine sa cred k am castigat cu scorul asta!!! Nu ma asteptam la un astfel de meci si nici nu ma gandeam la mai mult de un egal. Se pare ca suntem pe un drum bun si sa speram k vom continua la fel. Multa bafta Stiinta!!!!!!!
ps: As fi vrut k macar unul din penalty-uri sa fie transformat de Mircea Bornescu!! Dar asta e decizia antrenoruui.  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stiinta, ti-am spus k tensiunea dinaintea meciului ar putea avea efecte negative asupra jucatorilor banateni! Si cat ma bucur k am avut dreptate!! ))
Forza Stiinta!!!!!!! |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nici eu nu ma asteptam sa castigam meciul. Oricum bravo lor. E cea mai clara victorie de-a noastra din sezonul acesta  |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
de cand astept un asemenea spectacol!!!
 |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se pare ca shi noul antrenor isi spune cuvantul in victoria CRAIOVEI,mi-a placut tactica lui ,cred ca a gasit primul 11..............in cea ce priveste Timisoara mai bine nu se mai prezenta la meci shi erau mult mai apreciati decat sa ia bataie la 4 goluri diferenta in fata unor tineri!!!
Forza CRAIOVA!!! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Un meci ca asta nu poate decat sa ma unga pe suflet. Baird a fost exceptional. Felicitari baieti ca meritati! |
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
| Aderat | 07 Mar 2007 | | Mesaje | 26 | | Locatie | drobeta turnu severin |
|
|
|
 |
 |
 |
|
domne ce sa mai zic " suntem cei mai buni dintre romani , suntem oltenii si intotdeauna vom striga : HAI CRAIOVA " TE IUBESC CRAIOVA SALUTARE SUPORTERI SEVERIN ESTE ALATURI NECONTENIT DE VOI . VA IUBIM . HAI CRAIOVA |
|
|
|
|
|