Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Timisoara? |
| Victorie
|
|
28% |
[ 2 ] |
| Egal
|
|
42% |
[ 3 ] |
| Esec |
|
28% |
[ 2 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
 | Poli Timisoara - Stiinta, opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este primul dintr-o serie de trei meciuri cu echipe din fruntea clasamentului. Timisoara pare o echipa in pierdere de suflu in acest final de campionat. In plus, am castigat ultima disputa pe Bega la un scor de maidan anul trecut (5-1).
Nici noi nu am stralucit in ultimele confruntari si orice punct acumulat este foarte binevenit. Se poate obtine duminica viitoare. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cu poli pierdem sigur! dupa bataia de la cluj nu vad cum am putea puncta la timisoara! nu vad sa luam vreun punct in urmatoarele 3 meciuri! poate ca cu cateii vom fi mai motivati, dar in ghencea pierdem sigur! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | | cu poli pierdem sigur! dupa bataia de la cluj nu vad cum am putea puncta la timisoara! nu vad sa luam vreun punct in urmatoarele 3 meciuri! poate ca cu cateii vom fi mai motivati, dar in ghencea pierdem sigur! |
Cu jiji jucam in Banie, nu in Ghencea....dar, butoanele pot fi si vor fi apasate!!
Personal nu vad cum sa luam mai mult de un punct ( cu mare noroc si ala) in conditiile lotului decimat si al aranjamentelor care se fac..Cu Poli pierdem pe merit, cu cainii nu avem aparare, plus arbitrajul ne va fi defavorabil, apoi cu Jiji va fi o combinatie de suspendari de jucatori si teren, tactica clasica. Va trebui sa sateptam ultime doia meciuri cu Buzaul si Ceahlaul ca sa stim daca suntem scapati. S-au pierdut aourea puncte in ultime 3 meciuri, cu 38 de puncte am fi fost linistiti. Napoli nu putea face mai mult la llotul pe care il are!
 |
|
|
|
|
 | Re: Poli Timisoara - Stiinta, opinii inainte si dupa meci |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Este primul dintr-o serie de trei meciuri cu echipe din fruntea clasamentului. Timisoara pare o echipa in pierdere de suflu in acest final de campionat. In plus, am castigat ultima disputa pe Bega la un scor de maidan anul trecut (5-1).
Nici noi nu am stralucit in ultimele confruntari si orice punct acumulat este foarte binevenit. Se poate obtine duminica viitoare. |
PIerzand puncte aiurea, cu Bistrita, Otelul si mai ales la retrogradata u Cluj ne-am complicat serios viata si suntem iar in lupta de supravietuire...
Cele doua puncte izbavitoare sunt foarte greu de obtinut. Clujul si UTA sunt practic retrofradate. Pentru celelalte doua locuri se "lupta" Farul, Pinalti, Buzaul, Dacia, Pandurii, Stiinta. Avem cel mai greu program de departe plus ca nu apasam butoane, precum Pinalti, care va castiga "surprinzator" la Bistrita etapa urmatoare. Nu ar fi nici o surpriza daca nu castigam nimic pana la meciul cu Pinalti,din ultima etapa...Si nu vrei sa joci cu Pinalti in ultima etapa, jocul ce decide retrogradarea uneia din echipe, fiindca probabil Ceahlaul va stange vre-o 36 de puncte pana in ultima etapa. Uitandu-ma la programul celorlalte formatii "amarate", au programe usoare, pot ajunge la 36-37 de puncte cam toti..
Deci, nu ne ramane decat sa strangem cele doua puncte necesare in urmatoarele 4 etape...Foarte greu!!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Am mai jucat noi cu pinalti in momente decisive si din cate stiu io am castigat (daca nu ma insel chair campionatu' trecut). In schimb cred ca pierdem pe merit la Timisoara, nu au cine stie ce jucatori da au antrenor tare, dar consider ca o sa il batem pe jiji si ii scapam de grija titlului. Asa ar fi frumos. La potai scoatem egal si in ultimele 2 etape batem. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
La Timisoara va fi un meci greu, dar nu imposibil de scos puncte.
In ce ma priveste astept ca meciul cu stelutza sa se joace pe teren indiferent de nevoile noastre sau ale militarilor. Am temerile mele, ce decurg din admiratia "bizara" a lui Miti fata de oier printre altele.
Oricum, problema de fond este ca tot in cea de-a doua jumatate a clasamentului ne zbatem si anul acesta...iar cum patronul afirma mai nou ca ne mai trebuie trei ani sa ajungem in top... |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | La Timisoara va fi un meci greu, dar nu imposibil de scos puncte.
In ce ma priveste astept ca meciul cu stelutza sa se joace pe teren indiferent de nevoile noastre sau ale militarilor. Am temerile mele, ce decurg din admiratia "bizara" a lui Miti fata de oier printre altele.
Oricum, problema de fond este ca tot in cea de-a doua jumatate a clasamentului ne zbatem si anul acesta...iar cum patronul afirma mai nou ca ne mai trebuie trei ani sa ajungem in top... |
Plus ca Raj mai nou vinde jucatorii "batrani" gen Bornecu si Stoica, ca tot nu poate transfera!!
Poli cred ca ne va bate, avem aparare ferfelitza!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
2-1 la pauza.....2 goluri splendide marcate de Costea, 2 pase pe masura golurilor. Avem echipa de milioane.....pacat de autogolul lui Dina. Poli nu misca nimic in front. Suntem pe ei in repr 2.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa StiintaAAAAAA!!!!! |
|
|
|
|
|
criss1212
|
| Suporter |

|
987 Lei grei
Items |
| Aderat | 11 Oct 2006 | | Mesaje | 36 | | Locatie | slobozia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | 2-1 la pauza.....2 goluri splendide marcate de Costea, 2 pase pe masura golurilor. Avem echipa de milioane.....pacat de autogolul lui Dina. Poli nu misca nimic in front. Suntem pe ei in repr 2.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa StiintaAAAAAA!!!!! | Super si la final!Am facut un meci mare .Felicitari ptr NAPOLI (nu picolo)! HAI STIINTA!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | 2-1 la pauza.....2 goluri splendide marcate de Costea, 2 pase pe masura golurilor. Avem echipa de milioane.....pacat de autogolul lui Dina. Poli nu misca nimic in front. Suntem pe ei in repr 2.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa StiintaAAAAAA!!!!! |
Napoli un grande alenatore!!!
Napoli a reusit sa faca dintr-un grup de copii amestecat cu jucatori de liga a 2-a o ECHIPA!!
Sper ca Raj sa aiba atata iteligenta si sa-l tina la echipa cat mai mult!!
Cu 39 de puncte Stiinta a scapat de grijile retrogradarii!! Meciul urmator jucam pentru onoare!!! cei ce vor intra pe teren trebuie sa-si aminteasca trecutul!!!
 |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
felicitari baietilor! super meci!!!
cum de cu u cluj au uitat fotbalul iar la poli merge treaba?
sper sa nu fim dezamagiti de urmatoarele doua meciuri!
forza stiinta!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
DIN NOU VICTORIOSI PE BEGA!
POLI TIMISOARA - STIINTA CRAIOVA 1-3 (1-2)
Au marcat: Dina ('16 autogol) / Costea ('22, '36), Dina ('82)
Universitatea: - Bornescu, Dananae, D. Stoica, V. Gaman ('58 Barboianu), Rose - Prepeliţă, Dilevski, C. Gângeoveanu ('75 A. Ionescu) - Wobay, Costea I ('90 Barbu), Dina
Antrenor: Nicolo Napoli
Universitatea Craiova face din nou spectacol la Timisoara, castigand cu 3-1. O victorie care denota un potential ce-l dorim aratat in mod consistent si indiferent de adversarul intalnit. Din nou s-a surmontat un handicap rapid, prin autogolul nefericit al lui Dina si am intors scorul chiar din prima repriza, prin realizarile percutantului Fl. Costea. Baietii nostri au jucat bine si in repriza a doua, reusind majorarea scorului prin cel care a deschis seria golurilor, Dina care insa a marcat acolo unde trebuia, valorificand o centrare a lui Costea.. De remarcat ca in ultimul minut, Costea a fost schimbat cu tanarul de 18 ani, Barbu. Punctele obtinute aduc linistea in tabara noastra pentru finalul de sezon, dar si obligatia de a juca la aceeasi turatie si impotriva echipei ministerului de interne si, mai ales, impotriva celeilalte echipe bolsevice, echipa militara steaua. |
|
|
|
|
 | |  |
|