Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA DE SUD
Toate-s vechi si noua toate
Mititelu regreta si promite din nou
Alexandru VIRTOSU
Finantatorul Universitatii recunoaste ca a gresit la inceputul acestui sezon creditând doar tinerii din lotul actual. Adrian Mititelu (foto) s-a facut vinovat de faptul ca nu a cooptat doi-trei jucatori de valoare, insa a afirmat ca in iarna va aduce fotbalistii pe care Fane Stoica ii va cere.
„Imi reprosez ca unul sau doi jucatori pe care ni i-am dorit, eu si Ovidiu (Stinga - n.r.), in vara, nu au ajuns la echipa. Nu pot sa cumpar jucatori de dragul de a-i cumpara. Hai sa cumparam fotbalisti, dar nu stim pe cine. Ii cumparam pe cei care merita. Pe cei pentru care gireaza antrenorul. Daca Fane (Stoica - n.r.) imi va spune ca doi-trei jucatori sunt buni pentru ceea ce ne dorim la Universitatea, bineinteles sa aiba si preturi «românesti», o sa-i cumparam fara probleme“, a spus Mititelu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mititelu: Doi la prefectura, unu la primarie, doi la iarna...cheltuieli mari, famelie numeroasa, "renumeratie" mica dupa buget, coane... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
PROSPORT
Mititelu îl avertizează pe Pârvu
Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, l-a avertizat Lucian Pârvu că riscă să se renunţe la serviciile sale, în pauza competiţională din iarnă, dacă nu îşi va reveni la forma pe care o avea când evolua în Grecia.
Un alt jucător ale cărui prestaţii l-au nemulţumit în ultima vreme pe Mititelu este Mihai Dina.
"Sunt foarte supărat pe Lucian Pârvu şi Mihai Dina, care în multe momente ale jocului fac ca echipa să joace cu doi oameni mai puţin. Pârvu ne-a exasperat cu ratările, iar la Urziceni a fost cât pe ce ca, din cauza lui, să fim egalaţi după ce am condus cu 2-0. Eu încă sper că-şi va reveni la forma pe care a avut-o în Grecia, altfel îi va fi foarte greu ca din iarnă să mai prindă lotul", a spus Mititelu.
Oficialul oltean consideră că pauza de două săptămâni prilejuită de reunirea echipei naţionale a României, pentru meciul cu Belarus, este binevenită, noul antrenor al Universităţii, Ştefan Stoica, având posibilitatea ca în acest interval să pună la punct pregătirea fizică a jucătorilor.
Mititelu a menţionat că Universitatea va putea fi considerată o echipă valoroasă numai dacă victoria de la Urziceni, din etapa a X-a, va fi urmată de alte patru sau cinci rezultate similare. "Sper că la finalul acestui tur vom termina în primele opt, iar cu întăririle din iarnă, când vom aduce trei, patru fotbalişti adevăraţi, plus revenirea lui Mădălin Ciucă, să tragem la primele cinci locuri", a punctat Mititelu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Anyta1897
|
| Suporter |

|
1370 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Sep 2006 | | Mesaje | 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Noi suntem pe locul 14 si mititelu viseaza la primele 5 locuri?!bine ca nu are si pretentii la castigarea campionatului... |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
“Nu pleacă niciun jucător”
Aparut in ziua de Vineri 06 Octombrie 2006
• Continuând în nota binecunoscută, un ziar local a lansat ieri o nouă bombă de zvonuri, privind o eventuală plecare a lui Bornescu de la Universitatea Craiova...
Continuând în nota binecunoscută, un ziar local a lansat ieri o nouă bombă de zvonuri, privind o eventuală plecare a lui Bornescu de la Universitatea Craiova. Preşedintele Consiliului Director al grupării alb-albastre, Adrian Mititelu, a demontat ieri toate aceste neadevăruri, reîntărind promisiunea pe care a făcut-o în urmă cu un an, conform căreia de la echipa din Bănie nu va pleca niciun fotbalist în următorii ani.
“Le spun suporterilor Universităţii să aibă încredere în ceea ce am spus, că nu va pleca niciun jucător de la Craiova până nu vom face performanţă şi, dacă se va întâmpla, va fi numai pe o sumă importantă de bani pentru club şi la o echipă din străinătate. Acest lucru va fi posibil însă numai după trei - patru ani. În privinţa zvonurilor apărute într-o publicaţie «bucureşteană», ele nu trebuie luate în serios, acestea făcând parte din arsenalul de dezinformări practicate atât de autorul respectiv, cât şi de foaia cu pricina”, a declarat ieri Adrian Mititelu. (R. P.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stadion nou pentru «Ştiinţa»
Vlad Roşca
Patronul Adrian Mititelu este decis să construiască un altă arenă pentru juveţi. "Va fi amplasată lîngă viitorul Mall din Craiova. Va avea 15.000 locuri, însă va fi extrem de cochetă. Lucrările vor începe în martie anul viitor şi se vor încheia în august 2008. Costurile se ridică la 8 milioane de euro", a spus Mititelu pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. În toată această perioadă, Universitatea ar urma să evolueze la Caracal. |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai daca zice ca vrea sa faca performanta nu inteleg cum construieste un stadion de 15 000 locuri  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai il mai largeste dup-aia pt champions league!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
Ultima oră!
"Declaraţia mea nu a vrut să ofenseze suporterii fideli"
Aparut in ziua de Vineri 20 Octombrie 2006
Preşedintele Consiliului Director al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a ţinut să facă o precizare importantă privind modul în care au fost interpretate ieri în presă declaraţiile sale referitoare la suporterii alb-albaştri:
“Declaraţia mea a fost făcută în contextul ideii mele de a construi un nou stadion pentru Universitatea. Întrebat fiind de un reporter dacă viitoarea arenă nu va avea o capacitate prea mică, am răspuns că 15.000 de locuri reprezintă un număr suficient de mare, astfel încât să-i găzduiască pe adevăraţii suporteri ai Universităţii. Acei 40 - 50.000 de fani, cifră vehiculată de unii, sunt deja amintiri, pentru că vin doar atunci când sunt gratuităţi şi, poate, la derbiurile cu Dinamo sau Steaua. În niciun fel declaraţia mea nu a vrut să ofenseze suporterii fideli, care sunt prezenţi aproape în permanenţă la partide, mulţi dintre ei - şi aici mă refer la o parte din grupările din galerie - făcându-şi datoria meci de meci”. (R. P.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
«Locul opt, minimum acceptat»
Aparut in ziua de Miercuri 22 Noiembrie 2006
Locul opt, pe care se află Universitatea Craiova în acest moment, este unul ce nu îl satisface pe patronul alb-albaştrilor. “Suntem abia pe locul opt, este minimul de acceptare pentru o echipă ca Universitatea. Această formaţie trebuie să fie în primele trei clasate ale campionatului, aşa cum o ştiu eu de când eram mic. Când va fi pe unul dintre acele trei locuri, putem să fim mulţumiţi”, a afirmat, ieri, Mititelu. Totuşi acesta a precizat: “Poate, pentru situaţia din sezonul actual, este un loc acceptabil. Asta pentru că am reuşit o premieră în fotbalul românesc cu atâţia copii debutanţi”. (M. M.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
daca mi-ar fi zis cineva dupa primele etape ca in noiembrie am fi pe locul 8, l-as fi socotit imbecil!!
dar stai, ca parca chiar mititelu spunea asta...
tot respectul pentru Fane pt munca deosebita care o face !!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
chiar ma "minunez" ce drag a prins mitica dragomir de mititelu:
NewsIn / Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, i-a făcut patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, o caracterizare în stitul său caracteristic, declarând: "Domnule, e băiat bun, cam al dracu’ şi cu gură mare.
Eu îl simpatizez, nu după ce spune, că oricum pe mine m-a făcut varză în declaraţii, ci pentru ce face. Omul acesta chiar ţine la echipă. E clar că vrea numai binele ei şi la fel ar fi fost şi dacă nu avea bani, însă el va face treabă excelentă".
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, o vede pe Universitatea Craiova în apropierea podiumului, la finalul returului, şi consideră aducerea lui Ştefan Stoica pe banca tehnică a formaţiei oltene drept o mare lovitură dată de Adrian Mititelu.
"Universitatea poate termina campionatul imediat după cele trei ( Dinamo, Steaua şi Rapid), deci pe locul patru. Echipa are valoare, iar Mititelu are bani să ia faţa celor de la Timişoara şi Cluj. Fane Stoica acesta este sculă de antrenor, Mititelu a dat cea mai mare lovitură cu el. O să ajungă mare de tot, să vedeţi că Mitică nu spune prostii", a declarat, marţi, pentru NewsIn, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.
sursa: gazeta sporturilor.
sa vedem acum ce mai ziceti ca eu is ....speachless
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |