.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri » Njock: Sunt bucuros ca ma intorc in Romania
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 21, 2008 1:19 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Njock: Sunt bucuros ca ma intorc in Romania
MesajMesaj postat: Fri Dec 22, 2006 6:23 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Njock, a doua lovitură a Ştiinţei
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Vineri 22 Decembrie 2006-ESO
• Universitatea va plăti 400.000 de dolari pentru aducerea camerunezului Jeremie Njock, care va evolua în următorii trei ani şi jumătate în Bănie
• 15 goluri a marcat Njock în 33 de partide jucate în tricoul alb-albastru
«Sunt bucuros că mă întorc în România»
L-am abordat ieri pe “Jerry”, care, într-o română aproape perfectă, ne-a oferit un interviu în exclusivitate. Njock va fi prezent în Craiova la reunirea lotului fără a avea nevoie de viză, el beneficiind de statut de comunitar, deoarece este cetăţean camerunez cu rezidenţă permanentă în Germania

Reporter: Jeremie, revii la Universitatea după doi ani.
Jeremie Njock: Da, voi juca din nou pentru Universitatea. Este o mare bucurie pentru mine să mă întorc în România, unde m-am simţit extraordinar, atât la UTA, dar mai ales la Craiova, unde publicul este minunat. Mă bucur mult că preşedintele Adrian Mititelu m-a dorit şi mi-a făcut această ofertă.
Ai mai urmărit echipa de când ai plecat?
Am intrat pe internet şi mai ales pe site-ul vostru, www.editie.ro, şi chiar atunci când formaţia se afla în liga a doua am urmărit parcursul ei. Sunt convins că nici voi nu m-aţi uitat.
Ce părere ai despre actuala echipă a Universităţii, este total schimbată faţă de ce ştiai?
Am văzut că este o echipă foarte tânără şi care vrea să facă performanţă. Sunt foarte mulţi jucători talentaţi. Am citit despre ei şi i-am urmărit şi la televizor. Apropo, chiar ieri am vorbit la telefon cu prima achiziţie a Universităţii, Wobay. Sper ca împreună cu el să ridicăm echipa acolo unde îşi doresc suporterii ei.
Adică unde? Ce îţi propui pentru următoarea perioadă?
În sezonul acesta să obţinem unul dintre locurile cinci - şase, iar apoi să jucăm în cupele europene.
Ce ştii despre Fane Stoica?
Nu am avut ocazia să-l cunosc, dar am auzit lucruri foarte bune despre el şi sunt convins că este un antrenor de excepţie. Preşedintele Adrian Mititelu mi-a spus că Stoica mă doreşte la echipă şi asta e OK în ce mă priveşte.
O ultimă întrebare: ai 15 goluri pentru Universitatea, câte vei da până la finalul campionatului?
- Nu ştiu, nu pot promite un număr de goluri. Eu sper să dau cât mai multe, dar important este ca echipa să câştige.
Njock: Sunt bucuros ca ma intorc in Romania
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Transferuri
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO