Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce antrenor ati dori la Stiinta? |
| Balaci
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Cartu
|
|
54% |
[ 6 ] |
| Sandoi
|
|
9% |
[ 1 ] |
| Stanga
|
|
9% |
[ 1 ] |
| Altul (numiti-l) |
|
27% |
[ 3 ] |
|
| Total Voturi : 11 |
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O alta varianta este Nicolo Napoli...oricum, numele lui Sorin Cartu nu prea apare pe lista de intentii a lui Miti, ceea ce confirma ca acel articol din ESO, de pe vremea ultimului mandat Cartu la Stiinta, articol murdar de altfel, era cu bataie lunga...
Iata un articol din Prosport despre cei 20 de antrenori pe care Miti ii tot oferteaza...
MITITELU: 'NAPOLI ARE FOARTE MARI SANSE SA VINA ANTRENOR
Adrian MititeluTot la Radio Oltenia, în cadrul emisiunii “Arena Sportiva”, finantatorul „juvetilor” a vorbit despre numirea noului antrenor.
„Suntem în discutii cu foarte multi antrenori, toti din strainatate. Eu negociez pe o parte, Ilie Balaci pe alta. Negocie cu peste 20 de antrenori care au avut rezultate, destul de cunoscuti si care vin pe salarii de câteva sute de mii de euro. Am vorbit cu un olandez, cu câtiva englezi, este în calcul si Nicolo Napoli. El are foarte mari sanse sa vina antrenor la Universitatea Craiova, deoarece fata de acest om am o datorie morala. El a fost umilit la Craiova, iar Mircea Rednic a terminat pe locul patru, datorita muncii depuse de italian. A facut o pregatire de iarna exemplara, se vede ca a fost printre primii la Coverciano, a încheiat în prima etapa la egalitate cu Otelul, desi am avut zeci de ocazii, la Bacau Daouda nu stiu pentru cine a jucat, când ne-a dat Andrei Cristea trei goluri, iar cu Bistrita conducerea îl numise pe Rednic. Oricum, antrenorii cu care suntem în discutii mi-au cerut între 7 si 15 zile de gândire, deci mai mult ca sigur partida cu Rapid va fi condusa de pe banca de Daniel Mogosanu”, a mai spus Mititelu.
Acesta a anuntat ca a discutat cu toti jucatorii, cu preparatorul fizic Thomas Koronpai, dupa care a ajuns la concluzia ca fotbalistii nu pot alerga si sunt obositi din punct de vedere fizic. „Nu pot alerga, sunt obositi înca de la încalzire. Florin Cioroianu a facut o pregatire foarte dura în Austria si jucatorii sunt la pamânt. Koronpai se ocupa doar de câteva exercitii fizice si lucra individual cu unii fotbalisti aflati în recuperare, dar nu era lasat sa faca el toata pregatirea fizica”, a afirmat Mititelu.
Narcis Drejan
Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | | Stiinta wrote: | | Se vehiculeaza si numele lui Roberto Landi, cel care a fost antrenor pe la National. |
Dupa ultimele declaratii, se pare ca Universitatea este in negocieri cu Landi.
Acesta ar mai avea o oferta de la Fulham, din Anglia, dar spune ca ar veni la Craiova. Ramane de vazut ce se va intampla pana la urma!! Sa speram ca se va alege solutia cea mai buna si ca se va schimba ceva!! |
Mititelu va gasi ceva mai"bun" e in tratative cu marele antrenor napoli si cunoscand darnicia patronului cred ca napoli va accepta.Cred ca el va fi urmatorul antrenor, restul cu landi, olandezi si ce mai bantuie el sunt pastile.Pacat de stiinta.sper ca balaci sa faca totusi ceva desi nu stiu ce ar putea face in conditiile astea. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA DE SUD
Nu servim macaroane!
Napoli, doar o glumă?
Sport - Lucian CAZAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Microbiştii olteni şi majoritatea celor care pretind că ţin cu Universitatea Craiova continuă să critice ideea lui Adrian Mititelu de a-l aduce în Bănie pe antrenorul Nicolo Napoli. Aceştia consideră venirea italianului, care nu a antrenat nici o echipă mai cunoscută, o soluţie inoportună. Unii chiar se roagă ca ideea cu Napoli antrenor să fie doar o glumă, praf în ochii presei, în încercarea patronului de a găsi un antrenor valoros pentru Ştiinţa. Alţii visează la numirea lui Gică Hagi la Universitatea Craiova, iar câţiva merg chiar mai departe, considerând că un cuplu Gică Popescu - Gheorghe Hagi, cu primăria şi un sponsor precum Ford în spate, ar fi ideal pentru Craiova, care de ani buni se chinuieşte să prindă o cupă europeană. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Premieră pentru Mogoşanu
Aparut in ziua de Luni 24 Septembrie 2007
Pentru Daniel Mogoşanu partida de ieri a însemnat o premieră a carierei sale, fiind pentru prima dată când s-a aflat pe banca tehnică a oltenilor în calitate de principal, fie şi interimar.
Mogoşanu a mai fost în câteva rânduri numit antrenor interimar, dar a apucat să conducă doar antrenamente două - trei zile. În cei doi ani de când Adrian Mititelu a preluat Ştiinţa, Mogoşanu a fost secundul lui Ovidiu Stângă, Ştefan Stoica, Florin Cioroianu şi iarăşi Ovidiu Stângă. De fiecare dată când cei enumeraţi au părăsit formaţia olteană, “Mogo” s-a ocupat de pregătire, însă niciodată nu a apucat să stea pe bancă în această calitate la un meci oficial. Mai mult, acesta se pare că va asigura interimatul până în iarnă, dacă nu se va găsi o soluţie în actuala săptămână. Altfel se preconizează ca noul antrenor să fie numit în iarnă, deoarece “alegerea trebuie să fie de durată, nu una provizorie”. (M. M.)
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | | “alegerea trebuie să fie de durată, nu una provizorie” |
Am vazut ce inseamna la mititelu alegere de durata! Isi bat joc de echipa asta!!
Eu nu stiu de ce a mai venit stanga pt 2 saptamani!! (
Sa-si vada de treburi si sa ne lase in pace!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Universitatea copiază modelul Poli Timişoara
Ştiinţa vrea antrenor ceh
Sport - Lucian CAZAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Dan Stălinescu şi Vlad Roşca au fost trimişi la Praga de Adrian Mititelu să-i aducă un antrenor.
Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pare să nu mai aibă soluţii pentru redresarea echipei, după ce varianta Napoli nu a prins la public, motiv pentru care i-a mandatat pe Dan Stălinescu, impresarul australienilor aduşi în Bănie, şi pe Vlad Roşca, simpatizantul Stelei, să meargă în Cehia pentru a găsi un antrenor care să scoată Ştiinţa din subsolul clasamentului. Surse apropiate grupării oltene susţin că Stălinescu şi Roşca vor purta în aceste zile discuţii cu mai mulţi antrenori cehi. Universitatea a mai fost, acum o lună, în discuţie cu un ceh, Vlastimil Petrzela, însă acesta a primit o ofertă mult peste a Ştiinţei, alegând să antreneze naţionala Azerbaidjanului şi pe FC Baku pentru un milion de euro. Aceleaşi surse susţin că Mititelu vrea să copieze modelul Poli Timişoara, care l-a instalat la începutul acestui sezon antrenor pe Duşan Uhrin jr. Patronul alb-albaştrilor a solicitat celor doi angajaţi să se mişte cât mai repede, pentru că echipa nu are timp de pierdut. Alb-albaştrii vor susţine joi un nou meci, cel de cupă, cu Pandurii, iar duminică, în campionat, întâlnesc Dacia Mioveni (etapa a 9-a). În etapa a 10-a (vineri, 5 octombrie), Ştiinţa va juca în deplasare la Bistriţa, apoi Liga I se va întrerupe pentru meciurile României cu Olanda şi Luxemburg, din preliminariile CE 2008.
Chiar dacă Mititelu a anunţat că va pune antrenor după meciul cu Gloria, nu ar fi exclus ca lucrurile să fie urgentate, fiind riscant să lase echipa fără „principal“ în această perioadă mai mult decât delicată.
„Cangurii“, mărul discordiei
Prezent la meciul de la Vaslui, finanţatorul Ştiinţei a mers la vestiarul Universităţii, băgându-i pe jucători în şedinţă. „Ce aveţi de nu jucaţi nimic? Ce se întâmplă? Ce vă lipseşte?“, ar fi întrebat Mititelu furios. Acesta nu a avut însă parte de prea multe explicaţii. Cu toate astea, surse din anturajul echipei susţin că foarte mulţi jucători sunt supăraţi pentru situaţia fără precedent creată de australieni, în special de atacantul Michael Baird, care a reuşit să-l dea pe Stîngă afară, câştigându-şi astfel locul de titular în echipă. Baird a ratat apoi trei-patru ocazii clare de gol, contribuind, alături de Rose, care a greşit la ambele goluri ale moldovenilor, la înfrângerea Ştiinţei. Aceleaşi surse susţin că şi demisiile lui Ovidiu Costeşin şi Silvian Cristescu ar avea legătură cu situaţia alarmantă creată la echipă de „cangurii“ lui Dan Stălinescu, deşi există şi o variantă care spune că, de fapt, adevărata ţintă a cuplului Costeşin - Cristescu este Ilie Balaci, devenit incomod pentru anumite persoane din club.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | GICA HAGI |  |
|
tanasa37
|
| Suporter |

|
204 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
de ce? pentru ca e dur si nu lasa pe nimeni sa-si bage nasul in munca lui
eu cred ca UNIVERSITATEA Aare nevoie de HAGI ,la fel si HAGI are nevoie de UNIVERSITATEA
ar fi ideal ca GHEORGHE POPESCU sa fie presedinte si GICA ANTRENOR
poate ma blamati.dar amo presimtirea ca ei ne pot ajuta sa iesim din mocirla
dupa meciul cu vaslui am zis ca nu mai ma uit sau sa vin la meci,dar nu pot,de aceea chiulesc si vin la meciul cu pandurii (huoooooooo)
sper sa incepem cu dreptul dupa acest meci si sa nuoo ne mai opreasca nimeni.ar fi o bucurie enorma in randul la milioane de FANII DIN INTREAGA LUME CA UNIVERSITATEA SA-SI REVINA CU O VICTORIE IN FATA LUI pandurii
Jucatorii ar trebui sa manance iarba cand intra pe teren,pentru ca joaca la cea mai iubita ECHIPA DIN TARA ,in primul rand,daca nu sa plece la alte echipe,daca nu intri pe teren cu sufletul ci doar pentru banii e de rau
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ONOARE SI MULT SUFLET IN TEREN
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PE pandurii si pe mama lor  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ma minunez ce ciudatenii apar prin presa noastra.
Nici nu am cuvinte sa comentez "articolul" de mai jos din Prosport (nesemnat!)
NEGOCIERI CU RADOMIR ANTIC!
CELEBRU Radomir Antici se numara printre putinii antrenori din lume care se poate lauda ca a pregatit echipe atât de mari precum Barcelona sau Real MadridGHINION Reputatul tehnician sârb a fost la un pas de a deveni antrenorul Stiintei, însa s-a razgândit din cauza referintelor date de fostul sau elev de la Real Madrid, Gheorghe Hagi.
Imediat dupa demisia lui Ovidiu Stânga, oficialii olteni au început cautarile pentru gasirea unui antrenor care sa corespunda pretentiilor finantatorului Adrian Mititelu: nume mare, cu CV bogat.
Primul pe lista a fost sârbul de 59 de ani Radomir Antic, care a antrenat în cariera sa echipe precum Real Madrid, Barcelona, Oviedo, Zaragoza sau Celta Vigo. "Este adevarat ca am fost în discutii avansate cu Antic, care nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Negocierile erau foarte avansate, însa sârbul s-a razgândit dupa ce a cerut, prin telefon, referinte despre club si despre fotbalul românesc de la un cunoscut", a recunoscut Mititelu. Apropiati ai acestuia au dezvaluit ca persoana contactata de Antic a fost Gica Hagi, pe care sârbul l-a avut elev la Real Madrid. "L-a sunat pe Hagi sa-l întrebe de Universitatea si de România în ziua în care acesta si-a dat demisia de la Steaua. Hagi a vorbit frumos de Stiinta, însa l-a sfatuit sa nu vina în fotbalul românesc", sustin sursele ProSport.
Dupa ce varianta Antic a cazut, oltenii s-au reorientat. "Exista varianta A, din Italia, si varianta B, din Portugalia. Nu dau nume, pentru ca nu avem acceptul celor doi sa facem asta. Antrenorul de la varianta A este tinta noastra principala, este mai valoros, însa ar vrea sa vina abia în iarna. Ambii tehnicieni se încadreaza în cerintele noastre: sa fi pregatit cel putin trei echipe într-un campionat tare si sa fi stat cel putin doi ani la una din ele", a dezvaluit Mititelu la Blitz Sportiv. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Ma minunez ce ciudatenii apar prin presa noastra.
CELEBRU Radomir Antici se numara printre putinii antrenori din lume care se poate lauda ca a pregatit echipe atât de mari precum Barcelona sau Real MadridGHINION Reputatul tehnician sârb a fost la un pas de a deveni antrenorul Stiintei, însa s-a razgândit din cauza referintelor date de fostul sau elev de la Real Madrid, Gheorghe Hagi.
Imediat dupa demisia lui Ovidiu Stânga, oficialii olteni au început cautarile pentru gasirea unui antrenor care sa corespunda pretentiilor finantatorului Adrian Mititelu: nume mare, cu CV bogat.
Primul pe lista a fost sârbul de 59 de ani Radomir Antic, care a antrenat în cariera sa echipe precum Real Madrid, Barcelona, Oviedo, Zaragoza sau Celta Vigo. "Este adevarat ca am fost în discutii avansate cu Antic, care nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Negocierile erau foarte avansate, însa sârbul s-a razgândit dupa ce a cerut, prin telefon, referinte despre club si despre fotbalul românesc de la un cunoscut", a recunoscut Mititelu. Apropiati ai acestuia au dezvaluit ca persoana contactata de Antic a fost Gica Hagi, pe care sârbul l-a avut elev la Real Madrid. "L-a sunat pe Hagi sa-l întrebe de Universitatea si de România în ziua în care acesta si-a dat demisia de la Steaua. Hagi a vorbit frumos de Stiinta, însa l-a sfatuit sa nu vina în fotbalul românesc", sustin sursele ProSport.
Dupa ce varianta Antic a cazut, oltenii s-au reorientat. "Exista varianta A, din Italia, si varianta B, din Portugalia. Nu dau nume, pentru ca nu avem acceptul celor doi sa facem asta. Antrenorul de la varianta A este tinta noastra principala, este mai valoros, însa ar vrea sa vina abia în iarna. Ambii tehnicieni se încadreaza în cerintele noastre: sa fi pregatit cel putin trei echipe într-un campionat tare si sa fi stat cel putin doi ani la una din ele", a dezvaluit Mititelu la Blitz Sportiv. |
Incredibil!! Pur si simplu jenant!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hey, parca e si mourinho pe liber acum, nu???
sa-l sune miti imediat!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | | Stiinta wrote: | Ma minunez ce ciudatenii apar prin presa noastra.
Primul pe lista a fost sârbul de 59 de ani Radomir Antic, care a antrenat în cariera sa echipe precum Real Madrid, Barcelona, Oviedo, Zaragoza sau Celta Vigo. "Este adevarat ca am fost în discutii avansate cu Antic, care nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Negocierile erau foarte avansate, însa sârbul s-a razgân |
|
| | | |