Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Galati? |
| Castigam
|
|
50% |
[ 3 ] |
| Egal
|
|
33% |
[ 2 ] |
| Pierdem |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Otelul - Stiinta, opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O deplasare grea, acest meci de la Galati. Desi gazdele au o aparare subtire si nu prea impresioneaza in acest campionat, slabiciunile aratate de Universitatea pana acum continua sa ingrijoreze. Egalul cu "U" Cluj a picat cum nu se poate mai prost, tinand cont de meciurile dificile ce ne asteapta.
O victorie ar conta foarte mult, sa vedem daca Napoli are capacitatea sa imprime o tactica de joc adecvata adversarului si propriilor posibilitati. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu zic ca scoatem un egal....mai mult nu putem! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cu putin noroc batem la galati 1-0! dar depinde si de prestatia portarului... sper sa prinda o zi mai buna! sunt convins ca punctam la galati! |
|
|
|
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Galatiul este peste cluj si mai jucam si la ei.Cu banica in poarta nu avem nici o sansa.
In privinta lui napoli mi se pare dus cu pluta. In aceste conditii ne va fi foarte greu.Miti spune ca nu mai aduce jucatori decat un varf de 2-3 mil euro(cred ca imaginari).Eu cred ca ii trebuie 11 si 4-5 rezerve.daca ar dispune de acesti bani ar putea sa ii ia pe aia de la prometeu ca tinerele sperante de la primavara sunt tot de nivelul celor mari.In aceste conditii nici in B nu ne mentinem.  |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
La ce portar si ce aparare avem vom lua cel putin 2-3 goluri! Intrebarea este: cate vom marca??? cine poate reaspunde va avea propnosticul exact!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mirel28 wrote: | Galatiul este peste cluj si mai jucam si la ei.Cu banica in poarta nu avem nici o sansa.
In privinta lui napoli mi se pare dus cu pluta. In aceste conditii ne va fi foarte greu.Miti spune ca nu mai aduce jucatori decat un varf de 2-3 mil euro(cred ca imaginari).Eu cred ca ii trebuie 11 si 4-5 rezerve.daca ar dispune de acesti bani ar putea sa ii ia pe aia de la prometeu ca tinerele sperante de la primavara sunt tot de nivelul celor mari.In aceste conditii nici in B nu ne mentinem.  |
Bouavenia Maxima
Dupa ultimele declaratii ale personajului deja comic din Bouaveni, avem un lot bun, nu vom transfera decat un atacant!?!?! A si uitatul ca n-avem portar de rezerva, iar echipa, cu cateva exceptii, are jucatori ce ar trebui sa participe in liga 1 doar ca spectatori!!
Inconstiena caraghiosului ce se vrea patronul Iubirii Alb Albastre nu e intrecuta decat de lipsa de management si de parale!! Orice om cu o indeligenta macar la nivelul unui Pitecantropus Erectus realizeaza ca Stiinta va retrograda fara o infuzie rapida de jucatori, fara un antrenor si o conducere profesioniste!
Echipa se zbate si pierde puncte importante cu principalele candidate la retrogradrae: UTA, Iasul, Clujul, Pandurii, iar Australopitecul e bine, multumit de "transferurile" facute cu atata dibacie!
Nici un comentariu nu-si mai are sensul, bouaveanul e total pierdut, n-are nici bani, nici pricepre sa conduca o echipa de liga 1 dintr-o tara europeana, poate prin Africa ar avea o sansa...Traim din pacate o continuare mascata a erei dinel-netoiu!! Cum scriam si alta data, prostia si rautatea au aceleasi rezutate, si nici una nu este de apreciat!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Andrei Ionescu si-a reluat antrenamentele si va putea evolua cu Otelul.
Accidentarea lui Prepelita nu pare atat de grava.
Exista chiar sansa ca acesta sa evolueze la Galati, din cate afirma Editie Speciala, dar cred ca nu ar fi intelept daca jucatorul nu e apt 100%...altfel, o tot lungim cu accidentarile. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24227 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Al 2-lea meci al lui Napoli....eu inca mai astept sa ne arate ce stie. Le urez bafta si le tin pumnii!!
M-ar bucura si un egal, daca mai mult nu se poate. Dar ar trebui sa incerce mai mult sa obtina victoria!!! |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
victorie ... 2-1
fortza stiinta! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24227 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Suntem condusi cu 1-0 la pauza. A fost fault la portar....am vazut sute de faze, de acest gen, si intotdeauna s-a dat fault. Acuma na....e Craiova, trebuie batuta cu orice pret.
Avem niste javre de arbitrii!!!! ((
Imi vine sa sparg tv-ul, knd ii aud pe tzaranii aia de comentatori, de la kanal d.....cea mai proasta televiziune posibila!!! Vai mama lor!! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24227 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ggggggggoooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!
Gol Woobay!!!!!!!!! 1-1!!!!! Haideti pe ei, pe ei, pe mama lorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza Stiinta!!!! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24227 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
2-1!
il rezolvaram si pe asta!! ar fi fost prea frumos....sa scoatem si noi un egal. (
2 goluri primite din faze fixe....primul eu zic k a fost fault la portar, dar asta e....
pacat!! repriza a 2-a jucaram mai bine.....mare pacat!! (( |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |