Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Ceahlaul? |
| Castigam
|
|
42% |
[ 3 ] |
| Egal
|
|
42% |
[ 3 ] |
| Esec |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
 | Ceahlaul - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Oarecum revigorati de pauza competitionala si mai ales de succesul obtinut in fata buzoienilor, alb-albastrii se deplaseaza etapa urmatoare la Piatra- Neamt.
La Piatra Neamt a inceput urcusul nostru din finalul sezonului trecut. Ramane de vazut daca va fi semnalul unui nou sir de succese, macar pentru finalul de an. Nemtenii au o echipa modesta si ar fi un adversar accesibil.
O repetitie a scorului din primavara (2-0) ar fi excelenta. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Intalnim o echipa de batut!! Se poate scoate un rezultat frumos si cred ca asa se va intampla.
Sezonul trecut nu aveam nicio speranta.....si pana la urma i-am batut. Cred ca anul acesta avem forta sa-i invingem din nou!
Forza Stiinta!!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| trebuie sa mergem sa punctam la piatra neamt! sa iesim odata din subsolul tabelei! avem neaparat nevoie de puncte! sunt sigur ca napoli va pregati bine meciul! am incredere in el! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca va fi o remiza...un 0-0 sau 1-1... |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Cred ca va fi o remiza...un 0-0 sau 1-1... |
Asta daca nu ne face Pinalti cu fluierasii!! Va fi macel!!! L-am retrogradat anul trecut!! Pinalti nu uita, iar Cooperativa nu doarme!!!!!!!!!
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | Stiinta wrote: | | Cred ca va fi o remiza...un 0-0 sau 1-1... |
Asta daca nu ne face Pinalti cu fluierasii!! Va fi macel!!! L-am retrogradat anul trecut!! Pinalti nu uita, iar Cooperativa nu doarme!!!!!!!!!
 |
john, defineste "Cooperativa"... |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mi-e cam frica de meciul asta. Am vazut meciul dintre Poli si Ceahlaul si inclin sa cred ca moldovenii astia nu sunt asa de slabi precum par. Au jucat destul de bine la Timisoara si cred ca ne va fi foarte greu sa invingem la Piatra - Neamt. Foarte greu dar nu imposibil si cum eu sunt un om optimist din fire mizez pe 2-1 pt Stiinta. |
|
|
|
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cred ca ii batem.La cum am jucat in ultimele partide cred ca pinalti nu are nici o sansa daca nu umbla la arbitrii.Cred ca ceahlaul este sub buzau ca si joc. Baietii sa aiba grija la piciore
 |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | john balace wrote: | | Stiinta wrote: | | Cred ca va fi o remiza...un 0-0 sau 1-1... |
 |
john, defineste "Cooperativa"... |
Cooperativa: Gloria, Pinalti, echipa Militiei, Pandurii, Miovenii.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | | Mi-e cam frica de meciul asta. Am vazut meciul dintre Poli si Ceahlaul si inclin sa cred ca moldovenii astia nu sunt asa de slabi precum par. Au jucat destul de bine la Timisoara si cred ca ne va fi foarte greu sa invingem la Piatra - Neamt. Foarte greu dar nu imposibil si cum eu sunt un om optimist din fire mizez pe 2-1 pt Stiinta. |
Au facut un meci bun la timisoara! Dar asta nu inseamna nimic...un meci nu seama cu altul.
Eu mereu fac comparatii cu sezonul trecut......asa cum anul trecut nu erau prea mari sperante ca vom bate la piatra neamt, asa si acum, nu se stie ce va fi! Noi speram intr-un rezultat bun si este normal sa fim optimisti!! Bafta baietilor!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
0-0 la pauza. Am jucat mai bine decat adversarii nostri, dar meciul e modest ca nivel spectacular.
Pacat de ocazia lui Rose, de fapt singura ocazie dintr-o repriza intreaga pentru ambele echipe... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Greu de digerat infrangerea asta...un adversar care inscrie la primul sut pe poarta (din 2 in tot meciul), cateva ocazii irosite cu seninatate, o duzina de pase penibile mai ales ale aparatorilor nostri, o gafa de marcare la golul primit, un arbitraj hilar....am fost mai buni, dar ceva in genul chiorului in tara orbilor...noi jucaram o idee mai bine, ei luara punctele... |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |