.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Buzau: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 21, 2008 1:21 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Buzaul?
Victorie
88%
 88%  [ 8 ]
Egal
11%
 11%  [ 1 ]
Infrangere
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 9

MesajMesaj postat: Fri Nov 23, 2007 10:27 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

rata velcovici si tanasa singur cu portaru... dar pina la urma jokerii ionescu si wobay facura 2-1, iar costea 3-1!
ne chinuiram ca fraierii...ii puteam bate lejer daca n-am fi ratat atita!!!
cele 3 puncte conteaza! cu napoli facem treaba! Very Happy
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 12:29 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

Au jucat totusi bine nu stiu de ce unii scriu ca nu se gaseau.Pe vremea asta ce era de facut ca nu vedeai nimic.De teren nu mai zic.Se pare ca Napoli nu e asa de slab cum il credeam.Am mai spus fata de cioroianu si stanga asta macar e scolit si totusi a jucat la juventus.Asta seara a fost inspirat cand a facut schimbarile.Echipa a jucat binisor cred eu dat fiind conditiile dar tanase m-a disperat cu ratarile lui,de velcovici nu mai vorbesc.Costea a fost si de data asta omul meciului.De remarcat si faza de la golul lui wobai(care cu napoli joaca altceva sa recunoastem) facuta de ionescu.Ciuca mi se pare planor nu stiu ce e cu el.Nu trebuie sa emitem pretentii prea mari cred ca valoarea echipei este undeva intre locurile 9-12. Very Happy Jump Excitement 1 running dog Rockets
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 12:40 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Care sunt acei "unii" ????
Singurul care a spus k nu se gaseau, am fost eu!!
Inseamna k u chiar nu ai vazut nimic. Ala nu e joc de echipa care are atatea pretentii. Pai dk si buzaul a venit sa faca instructie la craiova....imi pare rau....ar trebui sa tacem dracului din gura.
U ai vazut ce ocazii au avut aia in 10 oameni ??
Ciuca a fost numai pe jos....cred ca el a si fost cel care a faultat in marginea careului, faza din care am primit gol.

Asta nu e joc.....asta e bambilici!!! fotbal in curtea scolii!!!
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 1:15 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

DESPRINDERE PE FINAL
STIINTA - GLORIA BUZAU 3-1 (1-1)

Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori 4 000

Au marcat: Fl. Costea (‘7, ’83), Wobay (’81) / Paleacu (’31)

Universitatea: Bornescu - Dănănae, Ciucă (’46, Velcovici), Stoica, Mitchell - Prepeliţă (’67, A. Ionescu), Gărgălie (’46, Wobay), Săceanu, Rose - Fl. Costea, Tănasă
Antrenor: Nicolo Napoli.

Stiinta a castigat meritat meciul cu Gloria Buzau, chiar daca desprinderea a avut loc in ultimele minute de joc. Sub amenintarea amanarii jocului, datorita unei cete dense si pe un teren dificil, baietii nostri au jucat mai bine decat un adversar ambitios dar modest valoric. Costea a deschis rapid scorul (min. 7) reluand din apropiere o minge primita cadou la o degajare gresita a unui fundas buzoian. Egalitatea a fost restabilita dintr-o faza fixa (se putea altfel?), Paleacu transformand o lovitura libera din apropierea careului mare. Baietii nostri au dominat in continuare, ratand insa cu nonsalanta numeroase ocazii prin Tanasa, Costea si Velcovici. Ramasi in 10 oameni inca din finalul primei reprize, oaspetii au cautat punctul salvator. Schimbarile inspirate facute de Napoli au dat insa roade, rezerva Andrei Ionescu pasand decisiv rezervei Wobay care a sutat frumos, din intoarcere pentru 2-1. Doua minute mai tarziu Costea incheie tabela, reusind prima sa dubla in acest sezon.
Urcam in clasment si speram la mai mult in ultimele trei partide din acest an (Ceahlaul, Farul si Iasi).
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 1:46 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

in conditiile: ceata, gazon ogor, frig samd cele 3 puncte sunt mai importante decit calitatea jocului! eu sunt nemultumit ca am castigat doar datorita faptului ca buzoienii au jucat in 10 oameni, altfel nu sunt sigur daca am fi castigat! baietii au luptat si au obtinut punctele, asta-i principalul!
napoli va putea perfectiona jocul si tactica dupa pregatirea din iarna! sunt optimist ca in retur vom face treaba si ca vom juca mai bine decit acum! oricum, napoli scoate optimul din echipa, asta-i clar!
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 6:03 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

pai unde ati vazut ca nu se gaseau ai nostri?
ca eu ma holbam la ecran si nu vedeam nimic. poate ati fost pe stadion, ca la tv nu se vedea absolut nimic. ascultam meciu ca la radio. si eram pe messenger cu gac, care nu ii de gasca deloc: la ultimele 2 goluri mi-a zis ca a fost gol cu treisi de secunde mai devreme ca netul mege ceva mai in urma. a stricat tot farmecul. Laughing cand eu i-am zis ca e gata treaba, ca mai sunt 8 min si deja incepusera cei de la craiova cu disperarea, el scrie GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL si eu " fugi de-aci ca glumesti!" si hop: gol craiova. la fel si la al doilea.
oricum, echipa joaca slab si, daca nu se face ceva, desi nu stiu ce s-ar putea face in c-tiile in care nu putem transfera jucatori, o sa avem emotii pana la final.
eu cred ca mititelu ar trebui sa investeasca mai intai in echipa si dupa aia in mofturi de-ale lui. sa nu mai fie asa complexat pt ca alte echipe din romania joaca in cupele europene pe terenuri mult mai nasoale ca la craiova. dar si noi trebuie mai intai sa ajungem in cupele europene si dupa aia sa ne facem griji ce imagine avem in fata echipelor straine.
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 7:23 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

sorry soso, dar nu m-am putut abtine sa nu reactionez la golurile noastre! asa ca ti-am stricat suspansu! MrGreen
dar lasa, mai bine asa si sa castigam! sper sa ne mai intalnim pe ligaonline la urmatoarea transmisie. cand se transmite meciu pe antena 1, noi n-avem cum sa vedem meciu, nu?
MesajMesaj postat: Sat Nov 24, 2007 9:34 pm
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

BigBrother wrote:
Care sunt acei "unii" ????
Singurul care a spus k nu se gaseau, am fost eu!!
Inseamna k u chiar nu ai vazut nimic. Ala nu e joc de echipa care are atatea pretentii. Pai dk si buzaul a venit sa faca instructie la craiova....imi pare rau....ar trebui sa tacem dracului din gura.
U ai vazut ce ocazii au avut aia in 10 oameni ??
Ciuca a fost numai pe jos....cred ca el a si fost cel care a faultat in marginea careului, faza din care am primit gol.

Asta nu e joc.....asta e bambilici!!! fotbal in curtea scolii!!!

Nu vreau sa le iau apararea dar pe terenul ala si pe ceata aia evolutia lor a fost o surpriza placuta pentru mine.Daca te uiti la finalul mesajului am spus ca avem echipa de locurile 9-12, cum si Buzaul tot pe acolo e din pacate cu astia ducem noi marile batali.Cu ceilalti nu avem nici o sansa.In afara de Stoica,Costea,Ionescu,Bornescu,Tanase si poate Wobay ceilalti nici in div.B nu prea au loc la o echipa buna.Ciuca e planor ,Velcovici e ca musca fara cap,gargalie doarme in ghete,dananae nu stie ce e cu el,rose si prepelita sunt iesiti din forma,baird sare mingea din el ca din coltul mesei.nici la echipa a doua nu sunt cine stie ce valori,mai bine ii ia pe aia de la prometeu.
Din pacate trebuie sa ne bucuram la marile victorii cu echipele mici. Rolling Eyes
M bucur ca totusi napoli nu e asa de slab pe cat ma gandeam:l-a reactivat pe wobay si pe ciuca il tine mai mult pe banca.
MesajMesaj postat: Sun Nov 25, 2007 12:10 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Pe mine m-a deranjat afirmatia ta. Ai spus ceva de genul, k spun unii.....dk vrei sa-mi reprosezi ceva, te rog sa o spui direct!!
E dreptul meu sa fiu nemultumit de jocul prestat!! Napoli este un antrenor f bun....in meciul de ieri a incercat sa-i mai dea o sansa lui ciuca, dar se pare ca nu merita....trebuie sa mai muceasca.....imi pare f rau pt el, fiindca atunci knd era capitan juca f bine.
Imi place ca nu face compromisuri si ca joaca cu cei care merita cu adevarat!!
Pana la urma importante sunt cele 3 puncte....care sunt de aur, fiindca noi cu echipe de genul buzaului ne batem!!!

Eu nu am nimic de impartit cu tine.....cine m-a deranjat afirmatia ta si de aia am fost asa mai suparat!MrGreen
MesajMesaj postat: Sun Nov 25, 2007 7:22 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

O victorie ramane o victorie, chiar si in fata unui adversar de calibru modest. Sa nu uitam ca n-am scos decat un punct in meciurile de acasa cu "U" Cluj si UTA, deci succesul in fata buzoienilor este de apreciat.
Sigur, din perspectiva suporterului care isi doreste, firesc, sa vada echipa in partea superioara a clasamentului mai este o cale lunga, si nu stiu in ce masura acest drum poate fi strabatut de actualul lot, destul de subtire valoric...
MesajMesaj postat: Sun Nov 25, 2007 9:58 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

BigBrother wrote:
Pe mine m-a deranjat afirmatia ta. Ai spus ceva de genul, k spun unii.....dk vrei sa-mi reprosezi ceva, te rog sa o spui direct!!
E dreptul meu sa fiu nemultumit de jocul prestat!! Napoli este un antrenor f bun....in meciul de ieri a incercat sa-i mai dea o sansa lui ciuca, dar se pare ca nu merita....trebuie sa mai muceasca.....imi pare f rau pt el, fiindca atunci knd era capitan juca f bine.
Imi place ca nu face compromisuri si ca joaca cu cei care merita cu adevarat!!
Pana la urma importante sunt cele 3 puncte....care sunt de aur, fiindca noi cu echipe de genul buzaului ne batem!!!

Eu nu am nimic de impartit cu tine.....cine m-a deranjat afirmatia ta si de aia am fost asa mai suparat!MrGreen

Cand am citit am facut-o foarte repede si de aceea in momentul in care am scris nu imi aminteam cine a spus si mi-a fost greu sa ma uit despre cine e vorba. Data viitoare o sa fiu mai obiectiv. Beer Chug
MesajMesaj postat: Mon Nov 26, 2007 12:42 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

O victorie importanta pentru moralul ultimelor partide din tur. Ma intreb cat o sa mai ramana Costea la Craiova. Io sper ca mult dar e prea bun sa nu il vrtea multi.
<