.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Poli Iasi: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 21, 2008 1:10 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Iasiul?
Castigam
77%
 77%  [ 7 ]
Egal
11%
 11%  [ 1 ]
Pierdem
11%
 11%  [ 1 ]
Total Voturi : 9

Stiinta - Poli Iasi: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun Dec 09, 2007 12:42 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Dupa doua esecuri ciudate afara, revenim in Banie. Infruntam o echipa aflata si ea in suferinta, Poli Iasi. O echipa insa care ne-a dat batai de cap in ultimii ani, atat la Craiova ( acel 3-3 de pomina) cat si la Iasi (1-2 din tur care ne-a taiat tot elanul de timpuriu sau acel 0-1 din anul retrogradarii). Iesenii au o echipa poate mai modesta valoric decat a noastra, dar superioara sub aspectul ambitiei si daruirii in teren.
Meci foarte greu, chiar antrenorul Napoli considerand vitala o victorie in aceasta confruntare.
Costea se pare ca va absenta (cumul de galbene) o pierdere importanta, aproape majora in economia jocului nostru.
Nici nu stiu daca sa mizez pe valoarea baietilor nostri sau pe valoarea lui...Mos Craciun. Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Sun Dec 09, 2007 2:31 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Astia sunt mai buni decat farul.....o sa fie un meci dificil!!
Cred ca vom scoate un egal, in cel mai bun caz.....dar la cat ghinion avem....nu m-as mira sa si pierdem.
Si la farul am facut o prima repriza buna si am pierdut....asa k nu ma mai mira nimic!!
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 1:18 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

nu cred ca acasa vom putea pierde atit de prosteste ca cu ceahlaul si ca la constanta! sunt sigur ca baietii vor demonstra in ultimul meci din 2007 ca sunt in stare sa joace fotbal! cel mai mult ma enerveaza faptul ca tot timpul arbitrajul este considerat principalul vinovat la esecurile noastre! de parca arbitrul faulteaza adversarii nostri in careu sau rateaza in situatii singur cu portarul! in primul rand se face autocritica si dup-aia se da vina pe altii!!! sunt sigur ca batem pe iasi, mai ales pentru esecul de ras din tur!
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 3:37 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Costea, probabil cel mai in forma jucator al Stiintei, nu va juca impotriva (cumul de cartonase).

Meciul se va juca duminica, de la ora 20:15.
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 4:57 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

Stiinta wrote:
Costea, probabil cel mai in forma jucator al Stiintei, nu va juca impotriva (cumul de cartonase).

Meciul se va juca duminica, de la ora 20:15.

Din nou, subtirimea lotului e problema majora...Cu cine se va juca in fata? Cu Tanase si Baird probabil..Poate spre final, vai ntra transferul anului, cel mai "bine" platit jucator din Liga 1, Ionut Lutu...

Ceahlaul si U Cluj se vor intari masiv la iarna, dava bouaveanul nu aduce 4-5 JUCATORI, nu avem nici o sansa. Cu alde Curteanu, care cu greu ar avea loc prin Liga 2, nu avem viata lunga..Problema e ca suntem int-un impas, Raj n-are bani, n-are strategie, n-are nici prea multa minte (in ale fotbalului), altii nu se vad la orizont....Stanga, cred ca-lva sapa pe Napoli, el inca viseaza sa antreneze, chit ca o fost cel mai slab dintre cei care s-au perindat pe banca Stiintei. Napoli e cam la nivelul lui Cioroianu, iar Fane Stoica chiar va fi antrenor, peste cativa ani. Sorinel Cartu salveaza Miovenii, dar asa e cand strategul Stiintei se chiama Raj Kapur!!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 5:00 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

BigBrother wrote:
Cred ca vom scoate un egal, in cel mai bun caz.....dar la cat ghinion avem....nu m-as mira sa si pierdem.
Si la farul am facut o prima repriza buna si am pierdut....asa k nu ma mai mira nimic!!

Un 1-0 cu bafta e cel mai bun scenariu. La ce lot si antrenor avem, putem chiar si pierde, nu m-ar mira. Raj poate umbla la genata cu bani, ca pe teren va fi greu. Sa-l incerce pe Curteanu varf, ca la 23-24 de ani, acest "tanar" se poate inca reclica!!!.E incredibil ce a putut "realiza" Raj la Stiinta, o echipa de rasul lumii.
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 9:12 pm
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

john balace wrote:
BigBrother wrote:

Un 1-0 cu bafta e cel mai bun scenariu. La ce lot si antrenor avem, putem chiar si pierde, nu m-ar mira. Raj poate umbla la genata cu bani, ca pe teren va fi greu. Sa-l incerce pe Curteanu varf, ca la 23-24 de ani, acest "tanar" se poate inca reclica!!!.E incredibil ce a putut "realiza" Raj la Stiinta, o echipa de rasul lumii.

Nu cred ca are curteanu cea mai mare vina.El nu a jucat nici un min in div. a si il bagi direct titular.Cred ca i s-au inmuiat picioarele si s-a vazut si lipsa de experienta.De vina e antrenorul ca l-a introdus asa direct dar nici cu ciuca nu-mi e rusine.Mi se pare mai slab decat curteanu si tot a mai jucat si ne-a mancat cateva meciuri.Daca nu aduce cel putin doi fundasi centrali nu stiu ce ne facem.Nici stoica nu e fundas dupa parerea mea, eu cred ca e inchizator, iar la duelurile aeriene e deficitar si cate o data joaca la "misto " Lion
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 9:19 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

rad si acuma cind zice miti ca stoica ar avea oferte din bundesliga! Laughing
MesajMesaj postat: Wed Dec 12, 2007 4:51 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

gac200076 wrote:
rad si acuma cind zice miti ca stoica ar avea oferte din bundesliga! Laughing

Raj incearca si el sa-si vanda oile, ca nen'so Jjji!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Wed Dec 12, 2007 5:38 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Prepelita, accidentat, nu va juca sambata.

Exista asemanari, neplacute desigur, intre jiji becali si Mititelu, insa nu in ce priveste politica de transferuri...cel putin pana acum...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Dec 13, 2007 8:03 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

Stiinta wrote:
Prepelita, accidentat, nu va juca sambata.

Exista asemanari, neplacute desigur, intre jiji becali si Mititelu, insa nu in ce priveste politica de transferuri...cel putin pana acum...Rolling Eyes

Corect!! Raj se vrea un mic epigon al lui Jiji. Insa, banii bagati in echipe si transferuri sunt proportionali cu averile celor doi!! Oierul bate ospatarul la pas!! Safi bagat Raj banii pe care i-a bagat Jiji la echipa apevista, devenea erou national al Olteniei! Asa, a ales sa devina pacaliciul national!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Thu Dec 13, 2007 8:09 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

Jiji vinde oile schioape sau batrane, Raj incearca comertul cu masline...de oaie!!!

Oaia aia mai ratacita si stearpa numita Dica, e pe cale sa fie data la "iengleji"!! I-a facut bine Jiji, negustorul de oi!

Raj se chinuie sa-l dea pe urechiatul de Gargalie!! Cam asta e situatia noatra!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Thu Dec 13, 2007 2:50 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items