Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Iasiul? |
| Castigam
|
|
77% |
[ 7 ] |
| Egal
|
|
11% |
[ 1 ] |
| Pierdem |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 9 |
|
 | Stiinta - Poli Iasi: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa doua esecuri ciudate afara, revenim in Banie. Infruntam o echipa aflata si ea in suferinta, Poli Iasi. O echipa insa care ne-a dat batai de cap in ultimii ani, atat la Craiova ( acel 3-3 de pomina) cat si la Iasi (1-2 din tur care ne-a taiat tot elanul de timpuriu sau acel 0-1 din anul retrogradarii). Iesenii au o echipa poate mai modesta valoric decat a noastra, dar superioara sub aspectul ambitiei si daruirii in teren.
Meci foarte greu, chiar antrenorul Napoli considerand vitala o victorie in aceasta confruntare.
Costea se pare ca va absenta (cumul de galbene) o pierdere importanta, aproape majora in economia jocului nostru.
Nici nu stiu daca sa mizez pe valoarea baietilor nostri sau pe valoarea lui...Mos Craciun.  |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Astia sunt mai buni decat farul.....o sa fie un meci dificil!!
Cred ca vom scoate un egal, in cel mai bun caz.....dar la cat ghinion avem....nu m-as mira sa si pierdem.
Si la farul am facut o prima repriza buna si am pierdut....asa k nu ma mai mira nimic!! |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| nu cred ca acasa vom putea pierde atit de prosteste ca cu ceahlaul si ca la constanta! sunt sigur ca baietii vor demonstra in ultimul meci din 2007 ca sunt in stare sa joace fotbal! cel mai mult ma enerveaza faptul ca tot timpul arbitrajul este considerat principalul vinovat la esecurile noastre! de parca arbitrul faulteaza adversarii nostri in careu sau rateaza in situatii singur cu portarul! in primul rand se face autocritica si dup-aia se da vina pe altii!!! sunt sigur ca batem pe iasi, mai ales pentru esecul de ras din tur! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Costea, probabil cel mai in forma jucator al Stiintei, nu va juca impotriva (cumul de cartonase).
Meciul se va juca duminica, de la ora 20:15. |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Costea, probabil cel mai in forma jucator al Stiintei, nu va juca impotriva (cumul de cartonase).
Meciul se va juca duminica, de la ora 20:15. |
Din nou, subtirimea lotului e problema majora...Cu cine se va juca in fata? Cu Tanase si Baird probabil..Poate spre final, vai ntra transferul anului, cel mai "bine" platit jucator din Liga 1, Ionut Lutu...
Ceahlaul si U Cluj se vor intari masiv la iarna, dava bouaveanul nu aduce 4-5 JUCATORI, nu avem nici o sansa. Cu alde Curteanu, care cu greu ar avea loc prin Liga 2, nu avem viata lunga..Problema e ca suntem int-un impas, Raj n-are bani, n-are strategie, n-are nici prea multa minte (in ale fotbalului), altii nu se vad la orizont....Stanga, cred ca-lva sapa pe Napoli, el inca viseaza sa antreneze, chit ca o fost cel mai slab dintre cei care s-au perindat pe banca Stiintei. Napoli e cam la nivelul lui Cioroianu, iar Fane Stoica chiar va fi antrenor, peste cativa ani. Sorinel Cartu salveaza Miovenii, dar asa e cand strategul Stiintei se chiama Raj Kapur!!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Astia sunt mai buni decat farul.....o sa fie un meci dificil!!
Cred ca vom scoate un egal, in cel mai bun caz.....dar la cat ghinion avem....nu m-as mira sa si pierdem.
Si la farul am facut o prima repriza buna si am pierdut....asa k nu ma mai mira nimic!! |
Un 1-0 cu bafta e cel mai bun scenariu. La ce lot si antrenor avem, putem chiar si pierde, nu m-ar mira. Raj poate umbla la genata cu bani, ca pe teren va fi greu. Sa-l incerce pe Curteanu varf, ca la 23-24 de ani, acest "tanar" se poate inca reclica!!!.E incredibil ce a putut "realiza" Raj la Stiinta, o echipa de rasul lumii. |
|
|
|
|
 | |  |
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | BigBrother wrote: | Astia sunt mai buni decat farul.....o sa fie un meci dificil!!
Un 1-0 cu bafta e cel mai bun scenariu. La ce lot si antrenor avem, putem chiar si pierde, nu m-ar mira. Raj poate umbla la genata cu bani, ca pe teren va fi greu. Sa-l incerce pe Curteanu varf, ca la 23-24 de ani, acest "tanar" se poate inca reclica!!!.E incredibil ce a putut "realiza" Raj la Stiinta, o echipa de rasul lumii. |
Nu cred ca are curteanu cea mai mare vina.El nu a jucat nici un min in div. a si il bagi direct titular.Cred ca i s-au inmuiat picioarele si s-a vazut si lipsa de experienta.De vina e antrenorul ca l-a introdus asa direct dar nici cu ciuca nu-mi e rusine.Mi se pare mai slab decat curteanu si tot a mai jucat si ne-a mancat cateva meciuri.Daca nu aduce cel putin doi fundasi centrali nu stiu ce ne facem.Nici stoica nu e fundas dupa parerea mea, eu cred ca e inchizator, iar la duelurile aeriene e deficitar si cate o data joaca la "misto "  |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
rad si acuma cind zice miti ca stoica ar avea oferte din bundesliga!  |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | rad si acuma cind zice miti ca stoica ar avea oferte din bundesliga!  |
Raj incearca si el sa-si vanda oile, ca nen'so Jjji!!
 |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Prepelita, accidentat, nu va juca sambata.
Exista asemanari, neplacute desigur, intre jiji becali si Mititelu, insa nu in ce priveste politica de transferuri...cel putin pana acum... |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Prepelita, accidentat, nu va juca sambata.
Exista asemanari, neplacute desigur, intre jiji becali si Mititelu, insa nu in ce priveste politica de transferuri...cel putin pana acum... |
Corect!! Raj se vrea un mic epigon al lui Jiji. Insa, banii bagati in echipe si transferuri sunt proportionali cu averile celor doi!! Oierul bate ospatarul la pas!! Safi bagat Raj banii pe care i-a bagat Jiji la echipa apevista, devenea erou national al Olteniei! Asa, a ales sa devina pacaliciul national!!
 |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jiji vinde oile schioape sau batrane, Raj incearca comertul cu masline...de oaie!!!
Oaia aia mai ratacita si stearpa numita Dica, e pe cale sa fie data la "iengleji"!! I-a facut bine Jiji, negustorul de oi!
Raj se chinuie sa-l dea pe urechiatul de Gargalie!! Cam asta e situatia noatra!
 |
|
|
|
|
|