.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Prepelita si C. Tanasa la Stiinta Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:54 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Considerati ca transferurile celor doi pitesteni sunt
Excelente
50%
 50%  [ 6 ]
Asa si asa
41%
 41%  [ 5 ]
Nu erau necesare
8%
 8%  [ 1 ]
Total Voturi : 12

MesajMesaj postat: Wed May 16, 2007 9:05 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Daca beau atunci mai bine nu ii lua. Nu prea merge bautura cu performanta Sad
MesajMesaj postat: Wed May 16, 2007 9:25 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Constantin Prepelita este nascut la 20km de Slobozia ,iar Andrei este nascut in perioada in care tatal lui juca la Scornicesti,iar acum este un super antrenor la copii in Slobozia unde si locuieste.
MesajMesaj postat: Fri May 18, 2007 3:59 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).

Miti e usor de ghicit! De aia umpli dupa Apetri, ca stie ca ramane fara atacanti! Njock a fost o mare teapa, si o mare prostie! de fapt teapa e cand nu stii, dar toti stiau cine e Njock, dar l-au transferat la insistentele marelui conducator!! Cu banii aia il lua pe Balba (aici consider si salariul lui Njock!). Fara management profesionist nu se poate face treaba!!

Respect Beer Chug Lion
MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 2:54 pm
Raspunde cu citat
Legendary3
Suporter
Suporter

417 Lei grei
Items

Aderat19 May 2007
Mesaje12

eu sa fiu sincer de mult il asteptam pe prepelita, cat despre tanasa e si el un transfer reusit. MrGreen
MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 2:56 pm
Raspunde cu citat
Legendary3
Suporter
Suporter

417 Lei grei
Items

Aderat19 May 2007
Mesaje12

[quote="john balace"]Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).

Habar n-am in ce liga o fi dar se numeste Primavara Craiova
MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 7:15 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

john balace wrote:
Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).

Miti e usor de ghicit! De aia umpli dupa Apetri, ca stie ca ramane fara atacanti! Njock a fost o mare teapa, si o mare prostie! de fapt teapa e cand nu stii, dar toti stiau cine e Njock, dar l-au transferat la insistentele marelui conducator!! Cu banii aia il lua pe Balba (aici consider si salariul lui Njock!). Fara management profesionist nu se poate face treaba!!

Respect Beer Chug Lion

Trebuie sa il dam pe Njock,si asa avem cam multi atacanti .Noi nu avem nevoie de plopi la echipa ,ci de jucatori cu viteza care sa incante publicu si sa fie foarte buni,Njock este un jucator limitat.....el poate pune suflet si vrea sa joace dar totusi nu are ce cauta la pretentiile acestui club,nu e vina lui ca a fost adus la echipa,dar asta e trebuie sa-si ia ramas bun de la CRAIOVA !!! Furious

Hai forza CRAIOVA!!! Very Happy Respect Lion
MesajMesaj postat: Fri Jun 01, 2007 11:35 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Ady7zu wrote:
john balace wrote:

Respect Beer Chug Lion

Trebuie sa il dam pe Njock,si asa avem cam multi atacanti .Noi nu avem nevoie de plopi la echipa ,ci de jucatori cu viteza care sa incante publicu si sa fie foarte buni,Njock este un jucator limitat.....el poate pune suflet si vrea sa joace dar totusi nu are ce cauta la pretentiile acestui club,nu e vina lui ca a fost adus la echipa,dar asta e trebuie sa-si ia ramas bun de la CRAIOVA !!! Furious

Hai forza CRAIOVA!!! Very Happy Respect Lion

Miti l-a rezolvat pe Njock, cum anticipam! In schim a venit Iliuta Balaci!! Mi se pare un transfer reusit!!

Sper ca Ilie sa-l convinga pe Mititelu sfaraitor sa mai intareasca lotul, s anu mai mergem cu carpeli pentru FC, MD si Portar de rezerva!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Jun 02, 2007 4:40 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

john balace wrote:

Miti l-a rezolvat pe Njock, cum anticipam! In schim a venit Iliuta Balaci!! Mi se pare un transfer reusit!!

Sper ca Ilie sa-l convinga pe Mititelu sfaraitor sa mai intareasca lotul, s anu mai mergem cu carpeli pentru FC, MD si Portar de rezerva!

Respect Lion Respect

Wow......super !!!!!!!! MrGreen S-a miscat binisor Miti in ultimele luni!a mai invatat shi el ceva,un mare + in dreptul lui Very Happy Bravo!!! Cool Beer Chug ......a facut niste alegeri bune. Respect

Hai forza CRAIOVA !!!! Lion Respect
MesajMesaj postat: Fri Aug 03, 2007 1:02 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Penescu deţine în continuare drepturi asupra jucătorilor Prepeliţă şi Tănasă.
"Preţul pe care Mititelu mi l-a plătit pentru cei doi este cel vehiculat în presă, 1, 5 milioane de euro. Banii mi-au intrat de mult în cont. Nu am spus însă niciodată că nu mai am drepturi asupra lui Prepeliţă şi asupra lui Tănasă. Am în continuare 30% din fiecare şi, în momentul în care Craiova îi va vinde, eu urmează să mai primesc nişte bani".
Prepelita si C. Tanasa la Stiinta
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO