Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Considerati ca transferurile celor doi pitesteni sunt |
| Excelente
|
|
50% |
[ 6 ] |
| Asa si asa
|
|
41% |
[ 5 ] |
| Nu erau necesare |
|
8% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 12 |
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Daca beau atunci mai bine nu ii lua. Nu prea merge bautura cu performanta  |
|
|
|
|
|
criss1212
|
| Suporter |

|
987 Lei grei
Items |
| Aderat | 11 Oct 2006 | | Mesaje | 36 | | Locatie | slobozia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Constantin Prepelita este nascut la 20km de Slobozia ,iar Andrei este nascut in perioada in care tatal lui juca la Scornicesti,iar acum este un super antrenor la copii in Slobozia unde si locuieste. |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).
Miti e usor de ghicit! De aia umpli dupa Apetri, ca stie ca ramane fara atacanti! Njock a fost o mare teapa, si o mare prostie! de fapt teapa e cand nu stii, dar toti stiau cine e Njock, dar l-au transferat la insistentele marelui conducator!! Cu banii aia il lua pe Balba (aici consider si salariul lui Njock!). Fara management profesionist nu se poate face treaba!!
 |
|
|
|
|
|
Legendary3
|
| Suporter |

|
417 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2007 | | Mesaje | 12 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
eu sa fiu sincer de mult il asteptam pe prepelita, cat despre tanasa e si el un transfer reusit.  |
|
|
|
|
|
Legendary3
|
| Suporter |

|
417 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 May 2007 | | Mesaje | 12 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[quote="john balace"]Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).
Habar n-am in ce liga o fi dar se numeste Primavara Craiova |
|
|
|
|
 | |  |
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).
Miti e usor de ghicit! De aia umpli dupa Apetri, ca stie ca ramane fara atacanti! Njock a fost o mare teapa, si o mare prostie! de fapt teapa e cand nu stii, dar toti stiau cine e Njock, dar l-au transferat la insistentele marelui conducator!! Cu banii aia il lua pe Balba (aici consider si salariul lui Njock!). Fara management profesionist nu se poate face treaba!!
 |
Trebuie sa il dam pe Njock,si asa avem cam multi atacanti .Noi nu avem nevoie de plopi la echipa ,ci de jucatori cu viteza care sa incante publicu si sa fie foarte buni,Njock este un jucator limitat.....el poate pune suflet si vrea sa joace dar totusi nu are ce cauta la pretentiile acestui club,nu e vina lui ca a fost adus la echipa,dar asta e trebuie sa-si ia ramas bun de la CRAIOVA !!!
Hai forza CRAIOVA!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ady7zu wrote: | | john balace wrote: | Cum anticipam, Njock e pe duca, fiind trimis la echipa a 2-a (care o fi si aia, ca nici in liga a 4-a nu activeaza!!).
 |
Trebuie sa il dam pe Njock,si asa avem cam multi atacanti .Noi nu avem nevoie de plopi la echipa ,ci de jucatori cu viteza care sa incante publicu si sa fie foarte buni,Njock este un jucator limitat.....el poate pune suflet si vrea sa joace dar totusi nu are ce cauta la pretentiile acestui club,nu e vina lui ca a fost adus la echipa,dar asta e trebuie sa-si ia ramas bun de la CRAIOVA !!!
Hai forza CRAIOVA!!!  |
Miti l-a rezolvat pe Njock, cum anticipam! In schim a venit Iliuta Balaci!! Mi se pare un transfer reusit!!
Sper ca Ilie sa-l convinga pe Mititelu sfaraitor sa mai intareasca lotul, s anu mai mergem cu carpeli pentru FC, MD si Portar de rezerva!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: |
Miti l-a rezolvat pe Njock, cum anticipam! In schim a venit Iliuta Balaci!! Mi se pare un transfer reusit!!
Sper ca Ilie sa-l convinga pe Mititelu sfaraitor sa mai intareasca lotul, s anu mai mergem cu carpeli pentru FC, MD si Portar de rezerva!
 |
Wow......super !!!!!!!! S-a miscat binisor Miti in ultimele luni!a mai invatat shi el ceva,un mare + in dreptul lui Bravo!!! ......a facut niste alegeri bune.
Hai forza CRAIOVA !!!!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Penescu deţine în continuare drepturi asupra jucătorilor Prepeliţă şi Tănasă.
"Preţul pe care Mititelu mi l-a plătit pentru cei doi este cel vehiculat în presă, 1, 5 milioane de euro. Banii mi-au intrat de mult în cont. Nu am spus însă niciodată că nu mai am drepturi asupra lui Prepeliţă şi asupra lui Tănasă. Am în continuare 30% din fiecare şi, în momentul în care Craiova îi va vinde, eu urmează să mai primesc nişte bani". |
|
|
|
|
|