Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Prima restrictie |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134171 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5189 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din pacate a trebuit sa recurg si la o prima restrictie:
Utilizatorul ady_azzuro nu mai are acces la sectia Mass Media, datorita 'transferului' revistei presei catre un alt forum.
Prima masura a fost accesarea acestei sectii doar de utilizatorii inregistrati..cum transferul a continuat, am fost nevoit la aceasta masura..sper ca doar temporara.. |
|
|
|
|
 | Re: Prima restrictie |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu sper ca definitiva! :mrgreen: |
|
|
|
|
|
ady_azzuro
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 03 Nov 2004 | | Mesaje | 29 | | Locatie | Kuwait |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sunteti penibili.  |
|
|
|
|
|
ady_azzuro
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Prima masura a fost accesarea acestei sectii doar de utilizatorii inregistrati..cum transferul a continuat, am fost nevoit la aceasta masura..sper ca doar temporara.. |
Parca acest forum se intituleaza forum necenzurat pentru.... v-ati facut de ras.  |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ady_azzuro wrote: | | Stiinta wrote: | | Prima masura a fost accesarea acestei sectii doar de utilizatorii inregistrati..cum transferul a continuat, am fost nevoit la aceasta masura..sper ca doar temporara.. |
Parca acest forum se intituleaza forum necenzurat pentru.... v-ati facut de ras.  |
A fi necenzurat nu inseamna a lasa frustratii sa isi refuleze neimplinirile!
Tu, pana la urma, ce cauti pe aici ? Ai forumul tau, esti multumit de el, dispari si vezi-ti de el! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134171 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ady_azzuro wrote: | Parca acest forum se intituleaza forum necenzurat pentru.... v-ati facut de ras.  |
Desi ma asteptam sa cunosti termenul incerc sa te lamuresc.
"Necenzurat" inseamna ca poti sa-ti spui opiniile liber si sa polemizezi despre orice subiect vrei si cu orice alt utilizator, fara a folosi un limbaj vulgar si fara a jigni ceilalti membri ai forumului..care sunt, cu totii, suporteri alb-albastri.
Nu inseamna ca poti sa vii si sa copiezi un mesaj sau o informatie, mai ales rezultata in urma unui efort considerabil al altui utilizator si sa-l duci unde vrei tu, fara a cere aprobarea celui care a postat mesajul sau informatia respectiva.
Diferenta dintre mine si tine, este ca eu nu imi pot permite sa te fac penibil, deoarece nu te consider un penibil..te consider un utilizator, care a comis o greseala si in loc sa gaseasca o iesire onorabila insista in a-si face o imagine neplacuta lui insusi in primul rand.
ps si spuneai ca esti moderator pe 'forumul cel mai civilizat'...frumoasa reclama ii faci..  |
|
Last edited by Stiinta on Tue Dec 07, 2004 11:24 pm |
|
|
|
|
ady_azzuro
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | A fi necenzurat nu inseamna a lasa frustratii sa isi refuleze neimplinirile!
Tu, pana la urma, ce cauti pe aici ? Ai forumul tau, esti multumit de el, dispari si vezi-ti de el! |
parerea mea e ca frustrati sunteti voi atata timp cat sunteti ofticati pt ca postati mesaje la mass media si nu le citesc nimeni, de mesaje ce sa mai zic. Se vede clar ca sunteti complexati fata de forumul nostru, pt ca la noi macar se scrie, si cu calitate, pe cand la voi lasa de dorit amandoua. Mai invatati baieti.
P.S.
ioane, daca atata stii, esti tare, sa-ti traiasca forumu. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134171 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
azzuro, ce usor devin unii ridicoli..pacat..
ps se pare ca tu citeai totusi medai, nu? si nu numai o citeai...rushinika.. |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta, iti pierzi timpul, nu are nici inteligenta, nici bun simt, pur si simplu n-ai cu cine discuta! |
|
|
|
|
|