.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Amicale » Primele meciuri din 2007 pentru Universitatea Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:31 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Wed Feb 14, 2007 2:53 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Pană ia măsuri pentru Wobay şi Njock
Aparut in ziua de Miercuri 14 Februarie 2007

Antrenorul CSM-ului, Costel Pană, speră într-o victorie astăzi şi crede că Wobay şi Njock sunt punctele forte ale Universităţii: “Pe Njock îl ştiu bine din perioada când am fost amândoi la UTA, am lucrat cu el, este un atacant desăvârşit, un marcator excelent. Am auzit lucruri bune şi despre Wobay, ştiu că este un jucător foarte tehnic, un stângaci pur. Cred că ei sunt punctele forte ale echipei, Ştefan Stoica a reuşit două transferuri excelente. Avem soluţii să-i anihilăm. După ce am pierdut cu Rapid şi Steaua, aştept prima victorie împotriva unei echipe de Liga I.” CSM a pierdut cu 0-7 amicalul din Giuleşti şi cu 0-3 pe cel cu Steaua din Zăvoi. (A. G.)

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Wed Feb 14, 2007 5:02 pm
Raspunde cu citat
andrei_blue_lyon
Suporter
Suporter

195 Lei grei
Items

Aderat11 Feb 2007
Mesaje7
LocatieBucuresti

Lion Forza Njock Respect Forza STIINTA Respect Lion Beer Chug
MesajMesaj postat: Wed Feb 14, 2007 5:03 pm
Raspunde cu citat
andrei_blue_lyon
Suporter
Suporter

195 Lei grei
Items

Aderat11 Feb 2007
Mesaje7
LocatieBucuresti

Njock e omu nostru Respect Beer Chug
MesajMesaj postat: Wed Feb 14, 2007 6:09 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

AMICAL
CSM RM VALCEA - UNIVERSITATEA 1-2 (0-0)
Marcatori: Patru ('53) / Njock ('71), D. Stoica ('73-p)

Echipa noastra a inceput in formula:
UNIVERSITATEA CRAIOVA: Banica - Gârla, Ciuca, Mitchell, Rose - I. Gaman, Dina, Gargalie, Velcovici - Costea I, Costea II

In repriza a doua au intrat: Bornescu, Baird, Wobay, Njock, Dananae, Stoica, Parvu şi Saceanu.

De remarcat ca Bornescu s-a accidentat in min. 62 si a fost transportat la spital. Se pare ca a suferit un traumatism cervical.

Sursa: Editie speciala
MesajMesaj postat: Wed Feb 14, 2007 6:52 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

cam slabutz rezultatul...ok, am jucat cu ekipa a 2-a, dar ...

nu stiu daca steaua a jucat cu ei tot cu ekipa a 2-a...stiu ca le-au dat primul gol tarziu de tot, in a 2-a repriza...

de rapid ce sa mai zic....

inca o data imi dau seama ca un amical nu e deloc edificator ca si rezultat MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Feb 14, 2007 9:42 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Pai cu noi se joaca la rupere intotdeauna!! Sad(((
Chiar si atunci cand meciurile nu au nicio miza!!Sad(
MesajMesaj postat: Thu Feb 15, 2007 4:47 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
VICTORIE ÎN 3 MINUTE
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Joi 15 Februarie 2007
• Universitatea a câştigat amicalul de ieri cu CSM, dar parcă nu a avut chef să impresioneze, deranjată şi de terenul greu
CSM Rm. Vâlcea 1
Universitatea 2

Au marcat: Pătru (’53) / Njock (’65), Stoica (’67, pen.)
Spectatori: 1.000

CSM: Pampea - Stanca, Bier, Cumpănaşu, Cercel - Lepădatu, Melcea, Cilean, Onofrei - Pătru, Moţ
Antrenor: Costel Pană
Au mai jucat: Rusandu, Dumitru, Ţuţuraş, Stăvaru, Iordache, Mandea, Robicek, Ciortan, Vlăduţi, Dandea

Universitatea: Bănică (’46 Bornescu) - Gârlă (’46 Dănănae), Ciucă, Mitchell, Rose - I. Găman (’46 Pârvu), Dina (’46 Săceanu), Gărgălie (’46 Stoica), Velcovici (’46 Wobay) - Costea I (’46 Baird), Costea II (’46 Njock)
Antrenor: Ştefan Stoica

Arbitri: Marian Joiţa - Lucian Florea, Bogdan Nicolae
Cartonaşe galbene: Mitchell
Cartonaş roşu: Melcea (’83)
Njock a marcat al şaselea gol de la venirea sa
Ploaia se oprise ieri, când s-a dat startul meciului de verificare dintre CSM şi Universitatea, dar numai o mie de spectatori s-au încumetat să vină în Zăvoi. Gazonul a fost moale, dar mult mai bun decât la jocul din campionatul trecut, când oamenii lui Furnică l-au udat preventiv. Fane Stoica a mizat de la început pe garnitura secundă, doar linia defensivă fiind cea obişnuită, cu excepţia lui Dănănae, substituit de Gârlă. Prima ocazie a venit chiar în primul minut, Costea II fiind blocat de Pampea în şase metri, iar până spre sfârşitul primei reprize s-a jucat echilibrat, craiovenilor lipsindu-le clarviziunea în terenul advers. Pe final au venit două ocazii mari. Velcovici a ratat singur cu portarul, după centrarea lui Dina, iar la faza următoare servantul s-a aflat la finalizare, “Dinel” reluând din voleu, dar din nou Pampea a fost la post. De la pauză, Universitatea a evoluat într-o formulă apropiată de cea de bază. Surpriză, însă, gazdele deschizând scorul după lovitura de cap a lui Pătru, care a reluat imparabil din şase metri, nemarcat, o centrare de pe partea dreaptă. Melcea a fost aproape de a majora avantajul în faza următoare, Bornescu intervenind în două rânduri salvator. Jocul s-a încins şi au apărut intrările dure, Melcea ajungând să fie eliminat pe final. Baird a trecut de două ori pe lângă gol, dar a greşit de puţin ţinta, iar egalarea a survenit în urma deja obişnuitei combinaţii Wobay - Njock. Leonezul a făcut curăţenie pe stânga şi i-a “aşezat” mingea pe cap lui Jerry, care a deviat-o la colţul lung. Perioada de presiune în terenul advers a durat trei minute şi a mai adus un gol pentru alb-albaştri, Stoica transformând penaltiul obţinut de Săceanu. Ştiinţa a făcut un pas în spate şi, până la sfârşit, nu s-a mai aflat în situaţie de a majora avantajul, jocul disputându-se între cele două careuri şi pe fondul deteriorării evidente a gazonului. Fără să impresioneze, Universitatea a părut, mai degrabă, că vrea doar să bifeze şi acest amical, în care şi-a asigurat victoria în trei minute.

-Să vină Timişoara!
de Adrian IOSUB

• Adrian Mititelu s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, dar spune că adevăratul meci înainte de debutul campionatului se va disputa sâmbătă

Prezent ieri la Vâlcea, unde a asistat la partida de verificare CSM Rm. Vâlcea - Universitatea, finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, s-a declarat mulţumit de rezultat. “A fost doar un amical. Nu putem trage concluzii după acest meci. Dacă era să ne luăm după ocazii, trebuia să batem la patru - cinci goluri diferenţă, dar sunt frăţiorii noştri mai mici şi nu am vrut să se întâmple o altă nenorocire”, a declarat Adrian Mititelu, făcând referire la disputa pe care vâlcenii au pierdut-o cu 7-0, în faţa Rapidului. Preşedintele Consiliului Director al alb-albaştrilor s-a arătat surprins de formaţia cu care principalul craiovenilor a ales să înceapă partida: “M-a surprins foarte mult echipa cu care a început Fane Stoica, dar, probabil, păstrează ce e mai bun pentru amicalul cu Timişoara de sâmbătă, unul al marilor orgolii pentru noi. Vrem neapărat victoria sâmbătă, având în vedere că e şi ultimul meci pe care îl mai jucăm în acest sezon pe «Ion Oblemenco». După cum ştiţi, stadionul din Craiova va intra într-un proces de renovare şi va trebui să evoluăm în altă parte. Poate vom juca la Caracal, poate la Severin, ne plimbăm prin toată Oltenia, poate aşa reînviem simpatia pentru Universitatea.” Vorbind despre arbitraj, Adrian Mititelu a precizat că Universitatea a fost dezavantajată de centralul vâlcean Marian Joiţa: “Îi mulţumesc domnului Constantin pentru că ne-a dat acest arbitru la amical. Ne obişnuim cu arbitrajele pe care le vom avea în campionat. Din câte am înţeles, la Piteşti vom avea un meci foarte tare din partea arbitrilor.”

Adrian Mititelu
M-a surprins foarte mult echipa cu care a început Fane Stoica, dar, probabil, păstrează ce e mai bun pentru amicalul cu Timişoara de sâmbătă, unul al marilor orgolii pentru noi. Vrem neapărat victoria sâmbătă, având în vedere că e şi ultimul meci pe care îl mai jucăm în acest sezon pe «Ion Oblemenco»

«Pariu prost»
Finanţatorul Universităţii Craiova a ţinut să-i răspundă şi antrenorului lui FC Naţional, Sorin Cârţu, care a afirmat că va paria 1 solist la partida FC Argeş - Universitatea. “Este un pariu prost pentru Sorin Cârţu. Va pierde. Sper ca după disputa de la Piteşti să le putem demonstra tuturor că nu au dreptate”, a afirmat Mititelu. (A. I.)

«Universitatea va avea un cuvânt greu de spus»
Tehnicianul gazdelor, Costel Pană, a ţinut să felicite Ştiinţa, cu toate că i-a acuzat pe alb-albaştri de faptul că au prestat un joc dur: “Felicit Universitatea pentru victorie şi îl felicit pe Fane Stoica pentru ceea ce a făcut din această echipă. Craiova a făcut şi două achiziţii foarte bune în această iarnă, Njock şi Wobay; s-a văzut că sunt fotbalişti. Cred că Universitatea va avea un cuvânt greu de spus în partea a doua a campionatului.” (A. I.)

-Nici prea-prea, nici foarte-foarte

Universitatea nu a avut parte, ieri, de atmosfera fierbinte în care a fost primită Steaua la Vâlcea, însă nici de ostilitatea pe care a întâlnit-o la meciul din Divizia B, din toamna lui 2005. Stadionul din Zăvoi a fost populat îndeosebi la tribuna oficială, unde spectatorii ar fi fost feriţi de eventualele precipitaţii. La amicalul cu CSM, Ştiinţa a beneficiat şi de o micuţă galerie, formată din 10 persoane din brigăzile “BL-Sibiu” şi “Capillati”, care s-a aşezat la peluză. Vorbind despre atmosfera de la partida de ieri, portarul CSM-ului, Pampea, s-a arătat dezamăgit de faptul că el şi coechipierii săi nu au fost susţinuţi de propriii suporteri. “Sunt curios şi eu ce echipă trebuie să aducem aici ca să ne aclame şi pe noi publicul”, a afirmat Pampea la conferinţa de presă. (C. S.)

-«Un antrenament bun»

• Tehnicianul Universităţii Craiova, Fane Stoica, a declarat la conferinţa de presă, susţinută după partida cu CSM Rm. Vâlcea, că, deşi a obţinut victoria, nu acesta era scopul său: “Am vrut să dăm câte o repriză tuturor jucătorilor noştri, am reuşit acest lucru, deci sunt mulţumit. A fost un antrenament bun. Nu am venit aici să câştigăm. Echipa a prins o zi mai proastă astăzi, pentru că jucătorii sunt obosiţi, le-au lipsit prospeţimea şi forţa. Am avut şi câte două şedinţe de pregătire pe zi. Noi nu ne-am făcut programul pentru a veni să câştigăm la Vâlcea, pe noi ne interesează să învingem pe 24 februarie. Vâlcea a luptat, dar e ceva logic. Toate echipele vor să arate că sunt bune. Meciul în sine a fost unul destul de urât, cel puţin din partea noastră.” (A. I.)
MesajMesaj postat: Thu Feb 15, 2007 5:00 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Stiinta si CSM Râmnicu Vâlcea au dezamagit
Test nereusit
Lucian CAZAN, Andi NICULESCU

Dorel Stoica (la minge) a marcat golul victoriei
Amical

CSM Vâlcea - „U“ Craiova 1-2

• Stadion „Zavoi“, spectatori: 700.

• Au marcat: Patru '53 / Njock '68, D. Stoica '73-p.

CSM Vâlcea: Pampea - Stanca, Bier, Cumpanasu, Cercel - Lepadatu, Melcea, Cilean, Onofrei - Patru, Mot. Au mai jucat: Rusandru, Tuturas, Stavaru, Iordache, Ciortan, Vladuti. Antrenor: Costel Pana.

„U“ Craiova: Banica - Girla, Ciuca, Mitchell, Rose - I. Gaman, Dina, Gargalie, Velcovici - Fl. Costea, Al. Costea. Au mai jucat: Bornescu, Pirvu, D. Stoica, Wobay, Baird, Njock, Dananae, Saceanu. Antrenor: Stefan Stoica.

• Cartonas rosu: Melcea ('82).

• Au arbitrat: M. Joita - L. Floarea, B. Diculoiu.

Ocazii putine si nervi multi intr-un meci amical caruia antrenorii celor doua echipe nu prea i-au gasit utilitatea.

Antrenorul Stefan Stoica a preferat sa echilibreze raportul fortelor din teren, având in vedere ca adversarul Stiintei era unul de Liga a II-a, aliniind la start o echipa alcatuita preponderent din jucatori de rezerva. Pentru prima oara in istoria Universitatii, doi frati, Florin si Alexandru Costea, au fost titulari. Modificarile din primul unsprezece si terenul greu au facut ca jocul sa fie anost. Partida a debutat cu ocazia lui Al. Costea ('2), al carui sut a fost parat de Pampea. In minutul 5, Dina a marcat, dar a faultat in atac, golul fiind anulat. Apoi partida s-a stins, ocaziile de poarta fiind foarte rare. Acesta a fost si motivul pentru care in minutul 25 antrenorul Stefan Stoica a avut o iesire nervoasa. „Hai, fortati, doar jucam cu Divizia B!“, le-a cerut „Mourinho“ din Banie elevilor sai, incercând sa-i motiveze.

Iesirea tehnicianului a avut efectul scontat, in ultima parte a primului mitan juvetii irosind câteva ocazii de a inscrie. In minutul 30, Velcovici a sutat putin pe lânga poarta, iar in minutul 42 Fl. Costea a cazut in careul advers jenat de Cumpanasu, insa arbitrul s-a facut ca nu vede. Cea mai mare ocazie de gol a craiovenilor s-a consumat in minutul 44, când Velcovici si apoi Dina n-au reusit sa-l invinga pe Pampea din interiorul careului mare. Singura zvâcnire a gazdelor s-a consemnat in minutul 40, când Lepadatu a sutat din afara careului, putin pe lânga poarta lui Banica.

Trei goluri dupa pauza

In repriza a doua, antrenorul Stefan Stoica a facut schimbari masive, folosind practic prima echipa, insa cei care aveau sa puncteze au fost vâlcenii, Patru inscriind cu capul dupa un corner ('53).

Accidentarea lui Bornescu ('60) i-a marcat pe alb-albastri, dar acestia au strâns rândurile, reusind sa puna presiune la poarta adversa. Baird a dat tonul ocaziilor, ratând câteva situatii bune de a marca, apoi Njock a fost foarte aproape de egalare in minutul 67. Un minut mai târziu, camerunezul s-a revansat, inscriind cu capul dupa o centrare de pe partea stânga a lui Wobay. Momentul de cadere al vâlcenilor a fost speculat de oaspeti, care au obtinut un penalti in minutul 73, când Cumpanasu l-a faultat in careu pe Saceanu. Dorel Stoica a transformat cu siguranta, Universitatea luând un avantaj de un gol, care avea sa se mentina pe tabela pâna la finalul partidei.

Nervozitate si ironii

In minutul 75 s-a consumat un moment care nu face cinste fotbalului si celor care s-au aflat ieri pe teren, mai ales ca era vorba de un meci amical. Mitchell a avut o intrare periculoasa, iritând jucatorii gazda, apoi Cumpanasu a vrut sa loveasca un fotbalist craiovean cu pumnul, moment in care pe teren s-a creat un meleu. Jucatorii au fost calmati la interventia tehnicienilor, care au dat vina si pe arbitru pentru situatiile confuze. „Craiova a jucat precum o echipa minereasca. In tur, la Minerul Lupeni, s-a jucat mai mult fotbal. Si arbitrul a gresit, motiv pentru care la pauza i-am sugerat sa simuleze o intindere si sa plece acasa, pentru a nu se face de râs“, a dezvaluit Costel Pana.

In replica, Adrian Mititelu a spus: „Dupa ce Rapid i-a batut cu 7-0, iar Steaua cu 3-0, am zis sa fim noi mai blânzi. Daca jucam la sânge, diferenta era de cinci - sase goluri in favoarea noastra. Oricum, ii multumesc lui Gheorghe Constantin ca ne-a trimis acest arbitru (Marian Joita - n.r.) pentru a ne cali pentru meciurile din retur. De asemenea, ii transmit lui Sorin Cirtu ca a pariat pe un cal mort, daca a pariat 1 solist la meciul FC Arges - Universitatea Craiova“.
MesajMesaj postat: Thu Feb 15, 2007 7:40 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

ar fi bine sa ne ferim de accidentari hai craiova!
MesajMesaj postat: Fri Feb 16, 2007 2:02 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
ULTIMUL MECI ACASĂ
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Vineri 16 Februarie 2007
• Suporterii craioveni au ocazia să-şi vadă favoriţii în cel din urmă meci pe «Ion Oblemenco» din acest sezon, mâine seară de la ora 19, când Universitatea întâlneşte Poli Timişoara
Comentariul meciului Universitatea Craiova - Poli Timişoara va putea fi urmărit pe www.editie.ro
Adrian Mititelu:

Meciul cu Poli Timişoara este unul al marilor orgolii, chiar dacă este amical. Un amical între cele mai frumoase echipe din România este ca şi unul oficial. Vrem neapărat victoria, ţinând cont că este şi ultima partidă din acest sezon pe «Ion Oblemenco».

Marian Iancu:

Cel mai tare amical din iarna aceasta este cel împotriva Universităţii Craiova. Împotriva oltenilor ne putem testa forţa înaintea startului sezonului, mai ales că noi avem un început dificil, urmând să jucăm cu Rapid şi Dinamo.
Prima confruntare amicală în faţa fanilor din Bănie din această iarnă, cea din urmă partidă de verificare înaintea reluării sezonului, ultima apariţie pe “Ion Oblemenco” până la startul lucrărilor de refacere a gazonului şi a complexului şi o dispută contra unei formaţii de top din prima ligă sunt motive suficiente pentru care, mâine seară, suporterii Universităţii ar trebui să fie prezenţi în număr mare în tribunele arenei din Bănie. Deşi Fane Stoica a declarat după jocul cu CSM Rm. Vâlcea că tot ce se întâmplă în perioada precompetiţională contează doar pentru pregătirea partidelor oficiale, mâine seară antrenorul Ştiinţei va alinia, probabil, formula cea mai apropiată de cea de bază, atât pentru că este ultima ocazie de a testa potenţialul echipei, cât şi pentru a mulţumi publicul craiovean avid de fotbal. Mai mult ca sigur, principalul alb-albaştrilor va avea în vedere şi absenţele cu care se confruntă în primul meci oficial, cel de săptămâna viitoare cu FC Argeş, Stoica şi Velcovici fiind suspendaţi. În campionat, Poli Timişoara a câştigat la Craiova cu 1-0, printr-un gol marcat de Gigel Bucur, însă oltenii au disputat partida respectivă în condiţii ciudate, neputând conta pe cei cinci stoperi: Ciucă, Stoica, Mitchell, Gărgălie şi Curteanu. Intrarea va fi liberă, iar suporterii vor avea ocazia să-şi achiziţioneze materiale promoţionale cu însemnele Universităţii de la magazinul mobil care se va afla, începând cu ora 18, în preajma stadionului.
MesajMesaj postat: Sat Feb 17, 2007 3:13 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
ULTIMUL EXAMEN, LA POLITEHNICĂ
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Sambata 17 Februarie 2007
• Alb-albaştrii vor întâlni astăzi Poli Timişoara în cel din urmă test înaintea reluării campionatului
4-4-2 a fost sistemul de joc ales de Fane Stoica în cantonamentul din Cipru.
Universitatea încheie astăzi seria de amicale din pauza precompetiţională, cu un joc împotriva ocupantei locului cinci în Liga I, Poli Timişoara.

După nouă meciuri de verificare, juveţii se află la prima apariţie în faţa propriilor suporteri. Bilanţul partidelor de pregătire este: şase victorii, un egal şi două înfrângeri, golaveraj 14-7, cele mai tari întâlniri fiind cele din Cipru cu Samara şi Tavria Simferopol, în condiţiile în care disputa cu Levski Sofia s-a anulat. Fane Stoica s-a declarat mulţumit de modul cum au răspuns fotbaliştii la comenzi, mai ales că au fost solicitaţi într-un nou sistem de joc, 4-4-2. Chiar dacă au mai fost probleme medicale, cu accidentările lui Costea I, I. Găman, Baird, Săceanu, Curteanu sau, mai recent, Bornescu, la finalul stagiului de pregătire, tehnicianul oltean se poate baza pe întregul lot, portarul Ştiinţei urmând să fie refăcut până la meciul din prima etapă, contra Argeşului. Ieri, antrenorul craiovean a primit o veste bună, el putând să folosească toţi cei cinci străini din lot î