.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI » Problema tehnica
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 1:12 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Problema tehnica
MesajMesaj postat: Tue Jun 14, 2005 3:18 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Problema tehnica cu care v-ati razboit unii dintre voi in ultima zi a fost remediata.
Desi sunt responsabil pentru aceast fapt in aceeasi masura in care sunt vinovat, ca suporter al Craiovei, de retrogradarea acesteia nu am incotro si trebuie sa imi exprim parerea de rau si sa promit solemn ca nu se va mai repeta... Very Happy
MesajMesaj postat: Tue Jun 14, 2005 12:15 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

nu inteleg dc spui :
Citat:
in aceeasi masura in care sunt vinovat, ca suporter al Craiovei, de retrogradarea acesteia
.... dc sunt suporterii vinovati ??? suporterii au incurajat niste jucatori care nu jucau cu sufletul pt Stiinta....asa ca nu au nici o vina....cat despre problema tehinica nu e nici o problema...totul e bine cand se termina cu bine MrGreenMrGreen
MesajMesaj postat: Tue Jun 14, 2005 3:26 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

BigBrother, am folosit un fel de metafora pentru a sublinia ca nu am fost eu, ca admin de site, responsabil de problema tehnica aparuta..
Normal ca noi, suporterii nu suntem de vina de situatia jalnica in care am ajuns. Dimpotriva, suporterii au fost singurii care si-au pastrat demnitatea in toata aceasta conjunctura in care ne-au tarat netoiu si staicu.
MesajMesaj postat: Tue Jun 14, 2005 5:28 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

ok..am inteles:P
MesajMesaj postat: Thu Jun 16, 2005 12:48 pm
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

BigBrother wrote:
nu inteleg dc spui :
Citat:
in aceeasi masura in care sunt vinovat, ca suporter al Craiovei, de retrogradarea acesteia
.... dc sunt suporterii vinovati ??? suporterii au incurajat niste jucatori care nu jucau cu sufletul pt Stiinta....asa ca nu au nici o vina....cat despre problema tehinica nu e nici o problema...totul e bine cand se termina cu bine MrGreenMrGreen

BB , aia care nu jucara cu suflet , tu nu crezi ca-ci FURA - convinsi sa procedeze in acea maniera , de catre cluburile unde a-u ajuns acum??/? pai zile-o , sa ne auda eu te sustin. Smile .
MesajMesaj postat: Thu Jun 16, 2005 7:15 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

le va merge din ce in ce mai bine....ahhaaa...sunt sigur de asta...o sa stea pe banca acolo unde au plecat...javre ordinare...
MesajMesaj postat: Sun Oct 02, 2005 3:34 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Din pacate, serverul care gazduieste site-ul a avut probleme tehnice care s-au lungit neasteptat de mult pentru reclama pe care si-o face (uptime 99,99%...) si pretentiile care deriva din ea.

Ma vad pus din nou in postura (a doua oara in trei luni si jumatate) sa imi cer scuze pentru imposibilitatea de a accesa site-ul aproape o zi, desi, repet, problema nu a fost in ograda mea. Wall
MesajMesaj postat: Sun Oct 02, 2005 3:52 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Din pacate, serverul care gazduieste site-ul a avut probleme tehnice care s-au lungit neasteptat de mult pentru reclama pe care si-o face (uptime 99,99%...) si pretentiile care deriva din ea.

Ma vad pus din nou in postura (a doua oara in trei luni si jumatate) sa imi cer scuze pentru imposibilitatea de a accesa site-ul aproape o zi, desi, repet, problema nu a fost in ograda mea. Wall

Aoleu, admin Stiinta, nu te mai da cu capul de forum asa!!

Asta cred ca se numeste un picut de misrepresentation din partea lor...sau o fi mere puffery...daca vrei iti dau pe gratis o carte, "Understanding Contracts"
MesajMesaj postat: Sun Oct 02, 2005 4:18 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

dau cu capul in forum sa vedeti cat de rezistent este...Laughing (aviz amatorilor...nu dati cu capul, riscati cucuie! bine ca nu-mi vedeti fruntea...MrGreen )
MesajMesaj postat: Sun Oct 02, 2005 7:21 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

am simtit pt prima data ca acest forum a devenit un drog pt mine!
@stiinta din cauza dependentei mele acute de acest forum de voi da in judecata! trimite-mi datele personale!!! Laughing
MesajMesaj postat: Sun Oct 02, 2005 7:28 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Laughing nu pomeni de droguri in casa...ai grija. Laughing

ps nu esti singurul care-mi vrea datele personale..desi nu stiu la ce ar putea folosi altei persoane...Laughing Laughing
Problema tehnica
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO