Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Problema tehnica |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Problema tehnica cu care v-ati razboit unii dintre voi in ultima zi a fost remediata.
Desi sunt responsabil pentru aceast fapt in aceeasi masura in care sunt vinovat, ca suporter al Craiovei, de retrogradarea acesteia nu am incotro si trebuie sa imi exprim parerea de rau si sa promit solemn ca nu se va mai repeta...  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu inteleg dc spui : | Citat: | | in aceeasi masura in care sunt vinovat, ca suporter al Craiovei, de retrogradarea acesteia | .... dc sunt suporterii vinovati ??? suporterii au incurajat niste jucatori care nu jucau cu sufletul pt Stiinta....asa ca nu au nici o vina....cat despre problema tehinica nu e nici o problema...totul e bine cand se termina cu bine   |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
BigBrother, am folosit un fel de metafora pentru a sublinia ca nu am fost eu, ca admin de site, responsabil de problema tehnica aparuta..
Normal ca noi, suporterii nu suntem de vina de situatia jalnica in care am ajuns. Dimpotriva, suporterii au fost singurii care si-au pastrat demnitatea in toata aceasta conjunctura in care ne-au tarat netoiu si staicu. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23782 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | nu inteleg dc spui : | Citat: | | in aceeasi masura in care sunt vinovat, ca suporter al Craiovei, de retrogradarea acesteia | .... dc sunt suporterii vinovati ??? suporterii au incurajat niste jucatori care nu jucau cu sufletul pt Stiinta....asa ca nu au nici o vina....cat despre problema tehinica nu e nici o problema...totul e bine cand se termina cu bine   |
BB , aia care nu jucara cu suflet , tu nu crezi ca-ci FURA - convinsi sa procedeze in acea maniera , de catre cluburile unde a-u ajuns acum??/? pai zile-o , sa ne auda eu te sustin. . |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

23782 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| le va merge din ce in ce mai bine....ahhaaa...sunt sigur de asta...o sa stea pe banca acolo unde au plecat...javre ordinare... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din pacate, serverul care gazduieste site-ul a avut probleme tehnice care s-au lungit neasteptat de mult pentru reclama pe care si-o face (uptime 99,99%...) si pretentiile care deriva din ea.
Ma vad pus din nou in postura (a doua oara in trei luni si jumatate) sa imi cer scuze pentru imposibilitatea de a accesa site-ul aproape o zi, desi, repet, problema nu a fost in ograda mea.  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Din pacate, serverul care gazduieste site-ul a avut probleme tehnice care s-au lungit neasteptat de mult pentru reclama pe care si-o face (uptime 99,99%...) si pretentiile care deriva din ea.
Ma vad pus din nou in postura (a doua oara in trei luni si jumatate) sa imi cer scuze pentru imposibilitatea de a accesa site-ul aproape o zi, desi, repet, problema nu a fost in ograda mea.  |
Aoleu, admin Stiinta, nu te mai da cu capul de forum asa!!
Asta cred ca se numeste un picut de misrepresentation din partea lor...sau o fi mere puffery...daca vrei iti dau pe gratis o carte, "Understanding Contracts" |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
dau cu capul in forum sa vedeti cat de rezistent este... (aviz amatorilor...nu dati cu capul, riscati cucuie! bine ca nu-mi vedeti fruntea... ) |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
am simtit pt prima data ca acest forum a devenit un drog pt mine!
@stiinta din cauza dependentei mele acute de acest forum de voi da in judecata! trimite-mi datele personale!!!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu pomeni de droguri in casa...ai grija.
ps nu esti singurul care-mi vrea datele personale..desi nu stiu la ce ar putea folosi altei persoane...  |
|
|
|
|
|