Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Pronosticuri XXIII (11-12 februarie) From 11 Feb 2006 to 12 Feb 2006 (included) |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Concursul de pronosticuri se reia cu etapa a XXIII-a, 11-12 februarie.
Dupa cum puteti observa, este un design superior si permite unele facilitati suplimentare (campionate diferite, logo-uri si, mai ales bonificatii!).
Pronosticurile se pun ca si pana cuma, intrand in Pronosticuri in Navigare. Dupa ce intrati, aveti doua alternative:
1) Sus, click pe Pune pronosticurile; puneti scorul corect ca si pana acuma;
2) In partea dreapta, aveti meciurile din etapa viitoare. Puneti scorul corect, ca si pana acuma, dand click pe Pune pronosticul.
Un avantaj, faptul ca va puteti vedea mereu pronosticul pus. Aveti si optiunea Schimba pronosticuri, daca va rasuciti parerea pana la ora de inchidere a pronosticului respectiv.
Sectiunile cu Pune pariu si Schimba pariu (de sus) sunt independente de concursul de pronosticuri. Aici va puteti folosi "banii" acumulati din postari pentru a exersa arta pariului (pana acuma ii puteati folosi doar pentru achizitionarea "bunurilor" din Magazin). Deci este un spatiu, repet, independent de concurs.
Referitor la bonificatii, pentru etapa viitoare am ales meciul Valencia - Barcelona. Astfel, pentru acest meci si numai pentru acest meci, cel care va ghici scorul corect isi va dubla punctele obtinute (10 in loc de 5), iar cine nimereste rezultatul meciului (victorie gazda, egal sau victorie echipa oaspete) va primi doua puncte (in loc de unul).
Meciurile cu bonificatii vor apare bolduit in categoria Pronosticuri si bolduit si in albastru aici in topicul etapei.
Va anunt de pe acuma ca in aceasta categorie vor intra toate partidele Universitatii Craiova. Pentru celelalte meciuri cu bonificatii, va astept cu sugestii.
Daca aveti nelamuriri asupra oricarui aspect, va rog sa le mentionati.
PROGRAM
Sambata, Februarie 11
21:00 - Cadiz - : - Sevilia (19:00, ora de inchidere a pronosticului)
21:00 - Osasuna - : - Zaragoza (19:00)
23:00 - Athletic - : - Real (21:00)
Duminica, Februarie 12
18:00 - Celta - : - Villarreal (16:00)
18:00 - Betis - : - Deportivo (16:00)
18:00 - Alaves - : - Malaga (16:00)
18:00 - Mallorca - : - Getafe (16:00)
18:00 - Espanyol - : - Racing Santander (16:00)
20:00 - Atletico Madrid - : - Real Sociedad (18:00)
22:00 - Valencia - : - Barcelona (20:00)
REGULAMENTUL CONCURSULUI
Bafta! |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Frumos design! Felicitari Stiinta!
Imi place idea cu pariule dar si noua posibilitate de a primi puncte in plus la meciul de top!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
WooW!! Foarte frumos arata acum sectiunea pronosticuri! Bafta va doresc! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| manager |

|
9301 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 352 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| trebuie sa spun ca am intrat si eu dupa o perioada la sectiunea pronosticuri si am ramas placut impresionat de modificarile facute. tin sa il felicit pe stiinta pentru ca a facut o treaba foarte buna si sa ii urez bafta in copntinuare in tot ceea ce vrea sa realizeze. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| manager |

|
9301 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 352 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
si apropo, mi se pare o idee excelenta aceea ca putem vedea mereu ce pronosticuri am pus! bafta tuturor dar in special mie !  |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Arata mai bine cu sigle, dar prefer fara, ca sa vad toate meciurile fara scroll.
Altfel, e bine. |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | Arata mai bine cu sigle, dar prefer fara, ca sa vad toate meciurile fara scroll.
Altfel, e bine. |
Ici, este URSATORUL, ce Meci vreti sa Vdeti??
IN DIRECT " LIVE'...........
www.eungrean@bigpond.net.au |
|
|
|
|
|