Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Rachita la Stiinta? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O stire din Gazeta Sporturilor:
| Citat: | Răchită ar putea evolua la U Craiova
Fostul fundaş al formaţiei Steaua, Valeriu Răchită, ar putea evolua la echipa Universitatea Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Mîine (n.r. - vineri) voi ajunge în Antalya, unde cred că mă voi înţelege cu cei de la Universitatea pentru un contract pînă în vară, cu drept de opţiune pentru încă un an", a declarat, joi, Valeriu Răchită, al cărui contract cu Steaua a fost reziliat. La rîndul său, antrenorul Pavel Badea a precizat că şi-l doreşte pe Răchită la Universitatea. "Este un jucător valoros, cu experienţă şi cred că ne va ajuta în tentativa salvării de la retrogradare", a spus Badea. Universitatea se află în stagiu de pregătire în Turcia. |
Dupa cum se vede, ne orientăm, ca întotdeauna în "epoca Staicu", spre jucători fără valoare sau aproape terminaţi...ieftini să fie, restul nu contează... |
|
|
|
|
 | Re: Rachita la Stiinta? |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa cum se vede, ne orientăm, ca întotdeauna în "epoca Staicu", spre jucători fără valoare sau aproape terminaţi...ieftini să fie, restul nu contează... [/quote]
Si ma rog ce nu-ti convine? Rachita si Papura, cine mai are un asemenea cuplu? Nu suna bine? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pacat ca n-a ramas si Paduret...aveam un adevarat triunghi al Bermudelor...
Sau poate Staicu vrea sa deschida o afacere de impletit cosuri...  |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Pacat ca n-a ramas si Paduret... |
| Stiinta wrote: | Sau poate Staicu vrea sa deschida o afacere de impletit cosuri...  |
Dar asta ce e ? :mrgreen: |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
din ce scriu ziarele se pare ca se pricepe la "impletit". el si guso au fost singurii jucatori remarcati. si iordache de fapt.
s-ar putea sa fie util pana la urma transferul in conditiile in care jovanovici va ramane exclus din lot. mai depinde si de decizia lui badea de a folosi un sistem 3-5-2 sau 4-4-3. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Asta sper si eu, sa fie un transfer util...desi, omul face 35 in mai...si n-a prea jucat de ceva timp.. |
|
|
|
|
|