.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Rapid - Stiinta, palmares
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 12:10 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Rapid - Stiinta, palmares
MesajMesaj postat: Thu Aug 17, 2006 4:35 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Universitatea Craiova a disputat 33 de partide in Giulesti.
Primul meci a avut loc in editia 1964/65, cand am pierdut cu 4-1, desi la pauza am avut 1-0.
Urmatoarele cinci deplasari s-au incheiat cu tot atatea insuccese, suferind infrangeri la zero. In editia 1970/71, Universitatea reuseste primul punct, 1-1. Doar doi ani mai tarziu, un succes deosebit: 6-4, dupa un 1-3 la pauza. Oblemenco si Balan au marcat cate trei goluri!
Un nou egal in editia urmatoare, cand Stiinta cucereste primul titlu de campioana nationala, in vreme ce Rapidul...retrogradeaza.
Victoria cea mai clara pe care am obtinut-o pe actualul stadion "Valentin Stanescu" a fost un 4-1 (2-0) in editia ultimului titlu cucerit de noi (1990/91). Meciul a fost cu cantec, deoarece un gol perfect valabil inscris de Pigulea ('26) a fost initial anulat datorita unei semnalizari eronate a tusierului. Cum Rapidul a fost pe punctul sa se retraga de pe teren, centralui Gh. Constantin (actualul sef al arbitrilor!!) care initial acordase golul l-a anulat, dar...a fost randul craiovenilor sa nu mai doreasca reluarea partidei...Constantin revine si acorda golul, dupa care dictam legea pe teren, ducand scorul la 4-0 (Pigulea '38, Cristescu '66, '75). Ceferistii inscriu golul de onoare in finalul partidei.
Echipa aliniata de Universitatea: Prunea - Manaila, Sandoi, A. Popescu ('18 Cojocaru, '78 Zamfir), Bica - Ciurea, Mogosanu, Olaru, Cristescu, Badea - Pigulea
Un alt meci memorabil a fost cel din 1995, cand am castigat cu 5-3 (2-0), Gica Craioveanu si gane fiind artizanii victoriei.
Ultimul succes in Giulesti, in primavara lui 2003, un 2-0 Cartu - Rednic, anul celui de-al treilea titlu (si ultimul) al clubului Rapid, tot mai politizat si favorizat in ultimii ani (copos, mircea lucescu, vama, becali giovani stiu ei ce stiu).
Esecul cel mai dureros a fost in anul retrogradarii (0-4).

Linia meciurilor din Giulesti:
33 partide 7 victorii 7 egaluri 19 infrangeri 36 goluri inscrise 58 goluri primite.
Rapid - Stiinta, palmares
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO