Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Rapid-Stiinta:Revine Borbely? |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un articol aparut azi in Gazeta Sporturilor:
Craiova schimbă atacul pentru Rapid
Universitatea Craiova joacă sâmbătă, în Giuleşti, cu Rapid, şi din lipsă de atacanţi trebuie să apeleze la variante de avarie, informează AMOS News.
Unul din cele mai importante partide ale etapei a patra a Ligii I la fotbal se joacă sâmbătă, de la ora 21, în Giuleşti, între Rapid şi Universitatea Craiova.
Disputele dintre cele două rivale s-au încheiat de multe ori cu sânge şi eliminări dar, cel puţin acum, Rapidul pare favorită, ea venind din postura de sfertfinalistă a Cupei UEFA, în timp ce Craiova este nouă promovată.
Fără irakianul Salih Jaber, pus pe liber din cauza temperamentului său dificil şi a evoluţiilor modeste care nu-l recomandau pentru un vârf veritabil, şi fără australianul Michael Baird, plecat în ţara natală pentru a fi alături de prietena lui aflată în comă din cauză unei meningite, Ovidiu Stângă ar putea apela la Csaba Borbely.
Borbely se află în ultimul an de contract cu Universitatea şi a fost împrumutat la mai multe formaţii de-a lungul timpului dar acum, din lipsă de variante, Stângă va apela la fotbalistul de 27 de ani pentru derbiul cu Rapid, în condiţiile în care îi mai are valizi doar pe Joshua Rose, Lucian Pârvu şi tânărul Mihai Costea. |
|
Last edited by TitanGirl on Thu Aug 17, 2006 6:46 am |
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
Borbely se pregăteşte cu Primăvara
Aparut in ziua de Joi 17 August 2006
• Atacantul Csaba Borbely (foto), aflat sub contract cu Universitatea, a revenit în aceste zile în Bănie, pentru a-şi clarifica situaţia.
• În funcţie de decizia oficialilor grupării alb-albastre, una care va fi luată până la sfârşitul săptămânii, Borbely fie va rămâne la “Ştiinţa”, fie va fi împrumutat la altă echipă. Până atunci, atacantul se va antrena sub comanda lui Florin Cioroianu la echipa a doua a Universităţii, Primăvara. (A. I.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Borbely nu intra in vederile oficialilor olteni
A pierdut trenul
Alexandru VIRTOSU
Venit sa-si clarifice situatia contractuala cu Universitatea, Csaba Borbely, care apartine gruparii alb-albastre pâna la finalul acestui sezon, nu este agreat de oficialii Stiintei. Conducerea Universitatii nu este dispusa sa-l inregimenteze, chiar daca ofensiva sufera dupa plecarea de moment a lui Baird, mizând tot pe varianta unui imprumut.
„Am auzit lucruri bune despre el, dar este in urma cu pregatirea fizica. Am inteles ca are si câteva kilograme in plus, deci nu se pune problema ca el sa apara cumva la echipa. Nu am luat inca o decizie asupra lui, dar o vom face dupa meciul cu Rapid“, a spus Costica Stefanescu.
Pâna la verdictul oficialilor olteni, Csaba Borbely se va antrena cu „satelitul“ Stiintei, sub comanda lui Florin Cioroianu.
Sursa:Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu inteleg ceva...de ce Stefanescu afirma in articolul din GDS ca "am auzit ca are cateva kg in plus" odata ce jucatorul este in Craiova... |
|
Last edited by Stiinta on Fri Aug 18, 2006 4:34 am |
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Nu inteleg ceva...de ce se spune Stefanescu afirma in articolul din GDS ca "am auzit ca are cateva kg in plus" odata ce jucatorul este in Craiova... |
Chiar asa...mie mi se pare ciudata toata chestia asta cu Borbely...dar in fine... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vrsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Kln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai ati vrea sa-l ia Costica si sa-l puna pe Csaba pe cantar???  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vrsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| probabil stefanescu nu s-a dus sa-l vada la antrenamentele echipei secunde si din cauza asta vorbeste din auzite. nu-i tocmai profesionist, dar nici nu cred ca borbely e o prioritate. mai ales ca nu s-a pregatit mai deloc |
|
|
|
|
|
mancini
|
| Suporter |

|
777 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Jul 2006 | | Mesaje | 26 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Csaba e varianta de rezerva.Nu a stralucit niciodata la craiova.Si daca acum joaca la fel ca un junior,prioritate are juniorul.La revedere Csaba! |
|
|
|
|
|