Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce meci ati prefera la retragerea lui Craioveanu? |
| Universitatea - O selectionata mondiala
|
|
20% |
[ 2 ] |
| Universitatea - O selectionata spaniola
|
|
20% |
[ 2 ] |
| Universitatea - Getafe
|
|
60% |
[ 6 ] |
| Universitatea - Romania
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Romania - O selectionata mondiala
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Altul (numiti meciul) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 10 |
|
 | RETRAGEREA LUI GICA CRAIOVEANU |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
PROPUNERE
Implicarea Universitatii Craiova in organizarea meciului de retragere al lui Gica Craioveanu ar fi, pe langa recunoasterea meritelor unei cariere de exceptie si o lovitura de imagine deosebita pentru clubul nostru.
Un meci Universitatea - O selectionata mondiala sau Universitatea - O selectionata iberica (eventual cu jucatori de la echipele la care a jucat Gica, respectiv Real Sociedad, Villareal, si Getafe) sau chiar un meci Universitatea - Getafe (cum a sugerat bogho) ar umple cu siguranta tribunele stadionului "Ion Oblemenco".
Sunt variante de preferat unui oricarui alt meci in care sa nu fie implicata Universitatea Craiova.
Desigur, se poate organiza o adevarata festivitate, alaturi de meciul in sine, cu invitati de prestigiu.
In fond, clubul si noi toti nu am face decat sa aducem un omagiu atat de binemeritat pentru ultimul golgheter produs de Stiinta, pentru un jucator inzestrat cu un talent exceptional si, nu in ultimul rand, pentru un caracter deosebit! comenteaza pe Forum |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am votat pentru selectia iberica. Sa joace fostii coechipieri ai lui Gica, respectiv din Spania si Romania!
Nu prea vad ce sa caute echipa nationala la acest meci. Gica n-are nimic in comun cu pustii care joaca acum la nationala!
Salutari din Le Mans! Merg maine la meciul Paris Psg St. Germain contra lui Le Mans! Am fost azi la sediul clubului Le Mans si am reusit sa iau bilete la meci. Voi merge cu autocarul cu fanii din Le Mans! voi face si poze! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
La fel cred si eu, un meci al Universitatii ar fi mai potrivit decat unul al Nationalei.
ps gac, te asteptam cu poze si comentarii de la meci si de prin Paris...sa ai un sejur placut!  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
cea mai realista solutie pare sa fie un meci Universitatea-Getafe.
pt mine nu prea conteaza cine mai e pe teren atat timp cat acolo o sa fie Gica Craioveau |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am votat Universitatea-Getafe...De acord cu flipper, atata vreme cat Craioveanu este in teren, altceva nu prea mai conteaza...Dar asta, sau varianta cu selectionata iberica, mi se par cele mai bune...
PS. Asteptam poze din Franta, gac!! Si impresii!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Am optat tot pentru Univ - Getafe...Cred ca sunt sanse unice pentru noi sa vedem astfel de echipe la Craiova. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24227 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Am optat tot pentru Univ - Getafe...Cred ca sunt sanse unice pentru noi sa vedem astfel de echipe la Craiova. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Si eu am ales tot Getafe si cu aceasta ocazie vom vedea si de ce sunt in stare pustii Stiintei in confruntarea cu o echipa buna chiar daca este vorba de un meci organizat cu o ocazie foarte speciala.
Ii urez mult noroc lui Gica si sa fie linistit ca in inima oltenilor o sa ramana mereu apreciat pentru ceea ce a facut pentru Stiinta. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Deocamdata Gica s-a retras din Primera Division.
"Craioveanu si-a incheiat cariera
Daniel BISTRICEANU
Fostul atacant al Universitatii Craiova, Gica Craioveanu, care este legitimat la Getafe, in Primera Division, a jucat duminica pentru ultima oara pe stadionul „Alfonso Coliseum Perez“. Craioveanu a evoluat mai mult de 20 de minute in partida pe care Getafe a câstigat-o, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Cadiz, in etapa a 37-a a campionatului Spaniei. Craioveanu a intrat pe teren in minutul 68, in locul lui Gavilan, fiind aplaudat de cei aproximativ 12.000 de spectatori.
„Carboni pe «Mestalla», Zidane pe «Bernabeu». Etapa despartirilor. Marele Craioveanu si-a incheiat cariera tinut in brate de coechipierii sai si primind aplauzele unor suporteri care cu siguranta nu vor gasi prea curând un simbol precum era Gica. De fiecare data când românul intra pe teren, stadionul se cutremura. Nu conta ca era minutul 5 sau 95, nu conta relatia cu presedintele Angel Torres. Lui Gica i s-a iertat totul. Pentru totdeauna, mare jucator!“, a scris cotidianul AS, despre despartirea lui Craioveanu de suporterii echipei Getafe.
Gica Craioveanu s-a nascut pe 14 februarie 1968 si a jucat de-a lungul carierei la echipele Metalul Slatina (1988-1990), Universitatea Craiova (1990-1995), Real Sociedad (1995-1998), Villarreal (1998)"
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24227 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Sa speram ca va veni la Craiova, chiar daca o va face numai pentru meciul de retragere. Ar insemna foarte mult pentru suporterii Universitatii si o ocazie unica pentru noi cei din tara. Astazi in prima repriza a meciului cu Poiana Campina, numele sau a rasunat pe stadionul Ion Oblemenco. Pentru a avea un parcurs bun in Div. A si pentru o crestere a formei actuale, cred ca avem nevoie de astfel de oameni, cu experienta. In plus, este si oltean si cred ca nu va trada niciodata echipa. Sa ne traiesti Gica Craioveanu!!! |
|
|
|
|
|
IONUT
|
| Suporter |

|
1427 Lei grei
Items |
| Aderat | 03 Jul 2005 | | Mesaje | 51 | | Locatie | Bucuresti |