Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Reunirea lotului |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din cate s-a anuntat, baietii nostri sunt in vacanta pana pe 11 iunie, cand are loc reunirea lotului.
Sunt trasate si niste meciuri amicale, dar ramane de vazut in ce masura se vor si realiza, cunoscand antecedentele din anii trecuti.
Mai jos, un extras dintr-un articol aparut in Gazeta de Sud.
<<<Oficialii Universităţii au stabilit deja, împreună cu antrenorul Florin Cioroianu, programul de pregătire al echipei în perioada intercompetiţională, anunţând chiar şi trei dintre adversarele alb-albaştrilor în turneul din străinătate. Ştiinţa îşi va strânge rândurile pe 11 iunie, iar, după o săptămână de pregătire loco, se va pleca la Poiana Braşov, pentru un stagiu de nouă zile.
Pe 28 iunie, oltenii vor părăsi ţara, urmând să susţină două turnee, unul în Austria, celălalt în Slovenia. În cel de-al doilea, alb-albaştrii îşi vor măsura forţele cu Wisla Cracovia, Hajduk Split şi Beşiktaş, pentru amicalul cu vicecampioana Turciei mai trebuind puse la punct unele detalii.
Craiovenii se vor întoarce acasă pe 15 iulie, până la începerea campionatului, pe 28 iulie, urmând să se pregătească în Bănie, unde vor mai susţine câteva amicale. Conducerea Ştiinţei are în plan şi un meci de prezentare a lotului, cu un adversar celebru, „vicele“ Cristescu precizând ieri că şi-ar dori un amical cu Napoli, „echipă la fel de iubită în Italia precum Universitatea în România“. |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ar fii un stadion asa de plin cum nu au avut oile parte in CL dar sa vedem si in ce masura se va putea realiza |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eii la inceput sunt vorbele si dupa vin si realizarile. |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mereu spun ca vom avea amicale cu un adversar celebru si o sfarsim jucand cu dacia mioveni  |
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
| Aderat | 07 Mar 2007 | | Mesaje | 26 | | Locatie | drobeta turnu severin |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
LA MULTI ANI COSTEA II . SI SANATATE TUTUROR SUPORTERILOR UNIVERSITATII CRAIOVA . SI APORPO CAND ARE LOC MECIUL DE PREZENTARE SI CU CINE DACA STII VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI SI MIE . VA SALUT PE TOTI CEI DE PE SITE SI SA FIM SANATOSI CA LA ANUL PRINDEM LOC DE CUPE EUROPENE SI AR FII PACAT SA NU MERGEM SA FACEM SPECTACOLUL DE ALTA DATE CARE NE LIPSESTE DE CEVA VREME. oricum jigodiile nu vor ajunge in CL . sa dea domnu ca nici berbeeeeeeeeeeeciii.  |
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
DE TRANSFERURI CE SE MAI AUDE ?
CINE MAI VINE ? CA DE PLECAT CRED CA NU PLEACA NIMENI , NU? SI PROPUN O INTREBARE PENTRU ACEST SITE DACA SE POATE : " PE CE LOCURI CREDETI CA SE VA CLASA UNIVERSITATEA CRAIOVA IN SEZONUL 2007/08 ? a. 1-6; b.7-12; c. 12-14"
SUNTEM CEI MAI BUNI DINTRE ROMANI , SUNTEM OLTENII
SI INTOTDEAUNA VOM STRIGA : HAI CRAIOVA . RESPECT BAIETI |
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
cum pot deveni si eu membru pe acest tite ?
va rog sa-mi spune-ti ce trebuie sa fac . Va multumesc .
SUNTEM CEI MAI BUNI DINTRE ROMANI SUNTEM OLTENII
SI INTOTDEAUNA VOM STRIGA : HAI CRAIOVA  |
|
|
|
|
 | Re: Reunirea lotului |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | ........
Craiovenii se vor întoarce acasă pe 15 iulie, până la începerea campionatului, pe 28 iulie, urmând să se pregătească în Bănie, unde vor mai susţine câteva amicale. Conducerea Ştiinţei are în plan şi un meci de prezentare a lotului, cu un adversar celebru, „vicele“ Cristescu precizând ieri că şi-ar dori un amical cu Napoli, „echipă la fel de iubită în Italia precum Universitatea în România“. |
Cu Napoli e posibil, ca sunt amarati, le da Mititelu un portbagaj de Dacie plin de prune, d-alea arjane, culese cu mentorul sau dinel!!
Cred ca vom sfarsi prin a juca cu Clujul sau Timisoara, dac anu chiar FC Arges...Vad ca Penescu l-a dat pe Hotoboc la Pandurii, ne era bun ca rezerva la Bornescu! Semn ca nu mai vine cu Miti, copropietar la Stiinta!
Toti amarastenii se intaresc, Miti nu mai misca nimic! Bine ca nu l-a luat pe Elton, va dati seama ce cuplu aveam, Elton-Njock!! Elton era prea subtil, Njock prea lent! Miti trebuie sa se miste cu un FC, un MD si un portar, ca sa nu mai tragem la locurile 10-12, ca anul asta!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | | Cred ca vom sfarsi prin a juca cu Clujul sau Timisoara |
Tot e bine si asa !!! Decat sa jucam cu Fc Caracal sau mai stiu eu cu cine!! Fereasca-ne Dzeu!!! ))) |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hai baieti ca a sosit timpul sa se afirme shi Craiova la urmatorul sezon ,sa speram k o sa se antreneze pe masura pretentiilor noastre k ceva talent ar avea .Eu cred ca ne vom clasa in jur de locu 7,poate chiar mai bn dak vom avea o pregatire buna din tate punctele de vedere (si fizic si psihic)
Si intodeauna vom striga HAIDE CRAIOVA !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
ANGELO
|
| Suporter |

|
912 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
deci pana la urma cu cine jucam in amicale ?
Va slut pe toti si va urez sanatate si numai bine si la anul in cupele europene .
sa moara borcea de necaz
la anul CRAIOVA va fii iar in extaz.
SUNTEM CEI MAI BUNI DINTRE ROMANII
SUNTEM OLTENI
SI INTOTDEAUNA VOM STRIGA:
HAI CRAIOVA !
 |
|
| | |