Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Este Lutu un castig pentru Stiinta? |
| Da
|
|
50% |
[ 5 ] |
| Nu
|
|
50% |
[ 5 ] |
| Nu stiu |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 10 |
|
 | Revine Lutu |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ionut Lutu revine pentru a cincea oara la Universitatea. Mititelu a anuntat ca doreste sa-i mai dea o sansa si ii va oferi un contract pana in iarna. Mijlocasul de 32 de ani s-a confruntat cu serioase probleme medicale in ultimele luni, dar de cateva saptamani se pregateste alaturi de componentii Primaverii. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
lutu e un transfer de prost gust! In loc sa se continue treaba cu jucatori tineri, Miti il aduce pe Lutu, marea vedeta care niciodata nu a aratat mai nimic... chiar nu inteleg decizia asta...mai bine il baga in conducere, dar in nici un caz ca jucator!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Tinanad cont de problemele medicale avute si absenta de aproape un an de pe teren, chiar nu stiu cat de util ar mai putea fi...eventual pe final de meciuri... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
tocmai de asta zic: ce naiba inseamna asta?  |
|
|
|
|
|
mancini
|
| Suporter |

|
777 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Jul 2006 | | Mesaje | 26 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Acum Universitatea il ajuta pe LUTU!
Daca nu strica vestiarul este OK! Fotbal stie cat toata echipa,dar acum sta mai greu cu exprimarea lui! Sper sa ma contrazica si sa ne arate ca MAGICLUTU exista! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Atata timp cat nu costa nimic eu zic ca ar putea fi util prin prisma experientei acumulate. E clar ca fotbal stie sa joace daca si vrea si din moment ce i se ofera o sansa (poate ultima) ar fi nebun sa nu vrea. Eu zic ca ar putea fi o surpirza placuta. |
|
|
|
|
|
awy
|
| Suporter |

|
26 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| n'avem noi FOTBALIST ca LUTU! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Da` ce-aveti fratilor cu el ???!! O sa ne fie de folos!!! Trebuie si ceva experienta in plus, pe langa jucatorii tineri!!
Asa cum spune si ukeloo, atata timp kt nu costa nimic e binevenit!! |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | lutu e un transfer de prost gust! In loc sa se continue treaba cu jucatori tineri, Miti il aduce pe Lutu, marea vedeta care niciodata nu a aratat mai nimic... chiar nu inteleg decizia asta...mai bine il baga in conducere, dar in nici un caz ca jucator!  |
sa-l bage in coducere? george, cea mai tare poanta. si eu zic ca atata cat nu strica atmosfera in vestiar, e ok. de stricat nu are ce sa strice altceva. nu poate, nu o sa joace si cu asta basta. ca si asa mititelu nu mai cumpara nimic. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Poate o sa fie folositor pe final de meci!! Trebuie k fiecare jucator sa-si aduca contributia la bunul mers al echipei!!  |
|
|
|
|
|