.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul » Revine staicu?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 1:07 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Revine staicu?
MesajMesaj postat: Tue Jan 10, 2006 4:27 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Fanii olteni au adoptat o atitudine ferma
„Revenirea lui Staicu, cea mai mare umilinta“
Lucian CAZAN

Suporterii nu uita
Suporterii alb-albastri nu accepta varianta intoarcerii fostului patron, pe care il acuza ca „a inmormântat Stiinta“, terfelindu-i blazonul.

Zvonurile conform carora Dinel Staicu si-ar pregati revenirea la Universitatea Craiova au luat prin surprindere fanii olteni, care abia rasuflasera usurati dupa umilinta traita in vara, când Stiinta a fost nevoita sa se intoarca in Divizia B dupa 41 de ani. Mai ales ca exista voci care sugereaza ca fostul patron al Stiintei ar fi retrogradat echipa din interes, cunoscuti oameni de fotbal din Banie si nu numai gasind cu greu o explicatie pentru umilinta de asta- vara, in conditiile in care echipa terminase campionatul cu un sezon inainte pe locul patru si isi facea planuri pentru titlul national. Astfel, intoarcerea lui Dinel Staicu la cârma echipei fanion a Olteniei pare de neimaginat pentru suporterii alb-albastri, chiar daca numarul celor care vorbesc despre acest lucru s-a marit in ultima vreme.

Nu mai exista cale de impacare

„Dupa ce a facut Dinel Staicu Universitatii, revenirea acestuia ca patron la cârma echipei ar fi cea mai mare umilinta sau umilinta suprema. La Craiova, insa, este posibil orice, iar noi, suporterii, suntem prea mici fata de cei care hotarasc destinul acestei echipe“, a dat tonul liderul unei importante factiuni a galeriei alb-albastre, care a tinut sa ramâna anonim. Acesta a fost completat de alti ultrasi olteni care nu-l au la inima pe Dinel Staicu, cel care in perioada in care facea legea la Stiinta n-a ezitat sa recurga la forta pentru a-i stapâni pe fani. „Nu cred ca Staicu ar face o asemenea greseala, alegând sa revina dupa ce a inmormântat Stiinta. Nu mai are nici un atu pentru a putea aduce din nou publicul de partea sa, o data ce a retrogradat aceasta echipa si nu s-a achitata de datorii fata de fotbalul craiovean“, spunea un alt membru al galeriei oltene.

Staicu, in expectativa

Subiectul este unul tabu pentru Staicu, acesta preferând in ultima vreme sa evite orice discutie pe teme de fotbal, si mai ales despre Universitatea Craiova. Staicu nu a vrut sa comenteze ideea revenirii la Stiinta si nici faptul ca ar fi cumparat creantele de 500.000 de euro pe care Mititelu le are la FC Caracal pentru cei zece jucatori achizitionati de Stiinta in vara, desi George Ilinca a recunoscut ca ar fi fost vorba de o intelegere pe seama acestora, fara a da insa detalii. In plus, la un moment dat s-a spus ca Staicu se va implica financiar la FC Caracal, alaturi de George Ilinca, insa pâna acum zvonurile nu au fost confirmate. Pâna una alta, surse apropiate lui Staicu sustin ca omul de afaceri craiovean si-a revenit din punct de vedere financiar si ar fi tentat de inca o experienta fotbalistica.
MesajMesaj postat: Tue Jan 10, 2006 3:11 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

nici nu vreau sa ma gandesc la o posibila revenire a lui staicu Furious Furious
MesajMesaj postat: Tue Jan 10, 2006 8:48 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

flipper wrote:
nici nu vreau sa ma gandesc la o posibila revenire a lui staicu Furious Furious

nici eu!! nici nu se pune problema!! Furious
MesajMesaj postat: Wed Jan 11, 2006 2:36 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

cred ca staicu s-a saturat de fotbal! MrGreen
MesajMesaj postat: Wed Jan 11, 2006 4:15 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

gac200076 wrote:

sa speram! daca nu, ma urc in avion, ma duc in Romania si-i scot eu fotbalul din cap!! Rockets
MesajMesaj postat: Wed Jan 11, 2006 11:53 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

gac200076 wrote:

faza nasoala e ca nu se va satura niciodata de bani. si cred ca-i lasa gura apa gandindu-se la cele cateva milioane de dolari ce le-ar putea obtine vanzand inca o echipa a Universitatii angry
shoot him, titangirl! MrGreen
Revine staicu?
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO