Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Ronaldihnio si Eto'o nu au loc la Real Madrid |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Florentino Perez: „Ronaldinho şi Eto'o nu au loc la Real Madrid”
Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat că Ronaldinho şi Eto'o, jucători ai rivalei FC Barcelona, nu au loc la gruparea madrilenă, informează Marca. „Noi avem doi dintre cei mai buni atacanţi din lume, Raul şi Ronaldo şi este foarte dificil să spui că unul dintre ei ar trebui să plece pentru a veni Eto'o. Noi am luat o decizie în cazul lui Eto'o şi am face la fel. Nici Ronaldinho nu are loc la Real Madrid şi nici nu există posibilitatea ca el să vină aici”, a spus Perez. Real Madrid joacă duminică, de la ora 20:00, derbiul campionatului spaniol, împotriva echipei FC Barcelona. Înaintea acestui meci, Real Madrid se află pe locul doi, la o diferenţă de nouă puncte de echipa catalană, ce ocupanta primei poziţii. |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
florentino , , pai tu pe cine minti ma? trebuie sa fii idiot sa spui ca nu vrei sa ai in echipa cel mai bun jucator din lume si golgeterul campionatului |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca e o pastila psihologica aruncata inaintea siperconfruntarii de duminica... |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vrsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca nu mi-ar placea sa-i vad la Real. Locul lor acolo e, la Barca. Cel putin Ronaldinho e "tatal lor", mai ales acum dupa ultimele goluri de senzatie pe care le-a marcat. E un super jucator!! |
|
|
|
|
|