.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI » Scrisoare trimisa webmasterului forumului Stiinta
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:30 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Scrisoare trimisa webmasterului forumului Stiinta
MesajMesaj postat: Sun Jun 04, 2006 3:43 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Salut!

La subiectul referitor la meciul cu dinamo II am pus un link:
universitateacraiova.ro/20052006/etapa30.htm

Tinand cont ca l-ai sters, vreau sa fac urmatoarele precizari:
- La pagina respectiva sunt incluse puncte de vedere ale mele, ale suporterilor, ale gruparii BL si ale unor ziare.
- De asemenea, pagina include si imagini cu evenimentele.
- Pagina respectiva NU include cod de masurare a traficului.

Tinand cont ca ai sters acel link, desi el e IN INTERESUL SUPORTERILOR CRAIOVEI, si remarcand inca de la inceput ca EVITI in intreg site-ul numele echipei noastre, adica UNIVERSITATEA, da-mi voie sa imi exprim dispretul profund fata de tine!

Probabil ca daca una dintre pietrele care au zburat pe langa mine m-ar fi nimerit in cap, lucru care nu a fost departe sa se intample, atunci ti-ai fi aratat compasiunea ta de mare suporter.

Pentru o Craiova unita, lucru imposibil cu oameni ca tine si ca Dorin, iti urez numai de bine, cu ghilimele de rigoare!

Adi
Intotdeauna alb-albastru!

PS: Acesta este ULTIMUL mesaj pe care il scriu pe acest forum!
Re: Scrisoare trimisa webmasterului forumului Stiinta
MesajMesaj postat: Sun Jun 04, 2006 4:26 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Adrian wrote:

Salut!

La subiectul referitor la meciul cu dinamo II am pus un link:
universitateacraiova.ro/20052006/etapa30.htm

Tinand cont ca l-ai sters, vreau sa fac urmatoarele precizari:
- La pagina respectiva sunt incluse puncte de vedere ale mele, ale suporterilor, ale gruparii BL si ale unor ziare.
- De asemenea, pagina include si imagini cu evenimentele.
- Pagina respectiva NU include cod de masurare a traficului.

Tinand cont ca ai sters acel link, desi el e IN INTERESUL SUPORTERILOR CRAIOVEI, si remarcand inca de la inceput ca EVITI in intreg site-ul numele echipei noastre, adica UNIVERSITATEA, da-mi voie sa imi exprim dispretul profund fata de tine!

Probabil ca daca una dintre pietrele care au zburat pe langa mine m-ar fi nimerit in cap, lucru care nu a fost departe sa se intample, atunci ti-ai fi aratat compasiunea ta de mare suporter.

Pentru o Craiova unita, lucru imposibil cu oameni ca tine si ca Dorin, iti urez numai de bine, cu ghilimele de rigoare!

Adi
Intotdeauna alb-albastru!

PS: Acesta este ULTIMUL mesaj pe care il scriu pe acest forum!

Daca aveai respect pentru suporterii Universitatii care intra pe acest site nu te oprea nimeni sa postezi AICI toate acele opinii referitoare la subiectul mentionat.
Nu ascunde in spatele "interesului tuturor suporterilor" reclama pe care o faci site-urilor tale. Un link, oricum ai intoarce-o asta este: reclama (de asta ai si asa multe in semnatura).

Am impresia ca esti intr-o criza de personalitate, ai ajuns sa te crezi un Mesia al siteurilor Craiovei si chiar al suflarii alb-albastre. Ai grija, este un drum infundat!
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO