Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce sanse de calificare au Rapid si Steaua? |
| Se califica amandoua
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Doar Rapid
|
|
33% |
[ 1 ] |
| Doar Steaua
|
|
33% |
[ 1 ] |
| Nici una |
|
33% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 3 |
|
 | Se califica echipele romanesti in 1/4-ile UEFA? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ajunse in optimile cupei UEFA, Rapid si Steaua intalnesc adversari valorosi: SV Hamburg, locul 2 in Bundesliga si fosta castigatoare a Cupei Campionilor, respectiv Betis Sevilla, o incomoda echipa spaniola, participanta in ultima editie a Ligii Campionilor.
Ce sanse credeti ca sunt pentru calificare?
Eu cred ca steaua are o sansa in plus fata de giulesteni, dar va fi foarte greu si pentru ei.
ps Betis a fost eliminata de UNiversitatea Craiova in editia 1984-85 a cupei UEFA (0-1, 1-0 - gol Cartu si 5-4 la loviturile de departajare). |
|
Last edited by Stiinta on Mon Mar 06, 2006 7:55 pm |
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am votat ca doar steaua are sanse sa treaca mai departe. Betis se afla intr-o criza in campionatul spaniol, dar totusi cred ca pot fi eliminati de stelisti. Ar fi important si pentru fotbalul romanesc.
Rapidul va avea 2 meciuri deosebit de dificile cu Hamburger SV! Hamburg este o echipa omogena cu jucatori valorosi de alt calibru fata de Stuttgart si Hertha Berlin, echipe deja eliminate de ceferisti. Sa nu uitam ca Hamburg a reusit imposibilul si este singura echipa care a reusit sa invinga pe Bayern München pe Allianz Arena! Bavarezii cistigasera pina simbata trecuta fiecare meci acasa, numai Milan a reusit sa scoata un egal acolo...
In rest consider lotul stelistilor mai valoros, avind in acelasi timp un adversar mai acceptabil decit feroviarii!
Eu tin pumnii bineinteles amindoua echipelor romanesti!
Cind e vorba de fotbalul romanesc ar trebui totusi sa uitam de antipatiile dintre cluburile capitalei si Stiinta!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O remarca, Rapid nu a eliminat Stuttgartul, s-au calificat amandoua.
Cat priveste antipatiile, sentimentele patriotice, etc...imi amintesc de un meci genoa - steaua (in cupa UEFA, atunci genoa a eliminat si pe dinamo si pe steaua si pierdut finala in fata ajaxului)..la un moment dat, intreg stadionul genovez trepideaza de urale..tocmai se anuntase ca sampdoria genoa pierduse la anderlecht brussels..
Eu cred ca sansele sunt mici pentru ambele formatii dambovitene, cu dramul de obiectivitate ramas dincolo de "simpatiile" mele... |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

22398 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
aceasta atitudine fata de esecul echipelor rivale contra altor echipe internationale nu e ceva in spiritul sportiv de fair play...
fotbalul are din pacate si aspecte negative...
cind e vorba de soarta fotbalului unei intregi tari, ar trebui totusi solidaritate! always fair play!
p.s. chestia cu stuttgartul a fost clara, dar incasind golul acela de la rapid, stuttgart a trebuit sa joace cu midlesbrough...si acum in loc sa fie mai departe ca rapidul vor urmari cupa uefa la televizor!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
fotbalul unei tari intregi se exprima prin echipa Nationala...
iar vizavi de acest aspect, la cate meciuri ale Nationalei disputate (majoritatea de altfel) in capitala nu s-au auzit scandari triviale la adresa unor echipe de club sau chiar vizand anumiti jucatori...
dintr-o postura, sa zicem neutra, e usor sa spui: hai sa tinem si cu echipa x sau pyx in confruntarile europene, ca-s tot de-ai nostri...
mai greu este cand esti postura celui sicanat si lovit prin toate mijloacele de clubul x sau pyx pe plan intern...
e ca si cum am un vecin de bloc care ma chinuie constant prin diverse mijloace si eu sa sufar daca-i rupe picioarele unul din blocul vecin...asta nu mai e fair play, e masochism, cred eu... |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

22398 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
la acea solidaritate nationala ma refeream de fapt la coeficientul uefa! cu cit mai bine joaca echipele in turneele europene, champions league si cupa uefa, se mareste coeficientul si se pot crea locuri in plus pentru cupa uefa, sau se poate desfiinta jocul preliminariu pentru intrarea in competitii. In plus, daca noi promovam in a si am iesi pe un loc fruntas, prestatia acestor cluburi "dimbovitene" ne-ar prinde poate si noua bine...asa ca....bine... fiecare cum vrea! Eu totusi tin pumnii in uefa si "dimbovitenilor" e si in favoarea noastra....sa speram!
Rankingul campionatelor uefa care hotareste despre cite locuri se distribuie pt cupa uefa sau championsleague le puteti gasi pe www.uefa.com |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Rapid a reusit o victorie de prestigiu in fata galonatei echipe germane SV Hamburg. Scorul de 2-0 a fost stabilit in ultimele minute ale fiecarei reprize. D. Niculae a inscris cu un sut de exceptie, de la 30m ('45), iar Buga amajorat scorul printr-o executie de rafinament, cu calcaiul ('88 ). Ambele echipe au terminat cu un om mai putin, de la giulesteni fiind eliminat Maftei ('90).
Steaua a terminat nedecis, 0-0, pe stadionul National, in fata echipei spaniole Betis Sevilla. Sansele au trecut acum in tabara iberica.
Peste o saptamana va avaea loc returul.
De remarcat ca in cele 8 partide disputate ieri, doar rusii de la Zenit au reusit sa marcheze in deplasare (1-0) la Marseille |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa victoria de aseara Rapid mai detine sanse de calificare, insa ii vor lipsi cativa jucatori importanti.
Steaua va avea un meci f dificil. Insa speranta moare ultima!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ambele formatii romanesti au reusit performanta de a se califica in sferturile de finala ale Cupei UEFA.
Rapid a tremurat serios la Hamburg, acolo unde hanseaticii au recuperat handicapul de doua goluri destul de...rapid (Lauth '24 si Barbarez '35). Din fericire pentru giulesteni, Buga a marcat la debutul reprizei secunde ('51). Desi au mai primit un gol in min. 63 (van der Vaart), bucurestenii au rezistat eroci pana la final, resuind promovarea datorita golului marcat in deplasare.
Dupa o seceta de trei meciuri fara gol, Steaua s-a revansat exact cand era nevoie. Echipa militara a invins la scor neasteptat de clar, 3-0 formatia Betis Sevilla. Golurile au fost marcate in repriza secunda, prin Nicolita ('54 si 82) si Iacob ('7 . Joaquin, de la gazde a fost eliminat in min. 61. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

22398 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
am vazut meciul de la hamburg...au fost f indignati nemtii ca s-au impiedicat de rapid...mai ales tragerea de timp de la sfirsitul partidei a fost exagerata...dar in fine...cum am mentionat mai sus, poate e si pentru noi utila aceasta performanta!
ma bucur si pentru steaua! nu ma asteptam sa cistige asa de lejer in deplasare!
dintre echipele ramase in sferturi imi pare Schalke 04 cea mai puternica!
In sfirsit o victorie contra italienilor!  |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu ii dau dreptate lui gac referitor la schalke. sa ii fereasca Dumnezeu pe steua si mai ales pe rapid de nemti. daca rapid pica pe mana nemtilor o sa asistam la un adevarat macel la cat of au strans pentru toate echipele germane! ar fi fain ca echipele noastre sa dea peste levski si peste basel sau de ce nu zenit. Cu restul ar fi cam dificil |
|
|
|
|
|