Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Silvian Cristescu, vicepresedinte Universitatea |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Silvian Cristescu, suspendat şase luni
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Joi 14 Decembrie 2006 in Editie Speciala
• Vicepreşedintele Universităţii a fost suspendat ieri şase luni şi amendat cu 15.000 RON de Comisia de Disciplină a FRF
Silvian Cristescu:
Aştept să mă duc la înmormântarea celui pe care l-am omorât la Vaslui. Nici dacă aş fi omorât un om nu m-ar fi judecat cu atâta rigoare! M-au făcut să mă las de fotbal cu suspendarea asta.
În urma incidentelor de la finalul partidei dintre FC Vaslui şi Universitatea Craiova, vicepreşedintele grupării din Bănie, Silvian Cristescu, a fost suspendat şase luni şi amendat cu 15.000 RON de către Comisia de Disciplină a FRF. Declaraţiile făcute de oficialul craiovean pe marginea arbitrajului prestat de Marian Salomir au fost taxate aspru de către comisie, Cristescu primind o suspendare care îl va ţine departe de banca Ştiinţei pentru întreaga perioadă a returului. “Aştept să mă duc la înmormântarea celui pe care l-am omorât la Vaslui. Nici dacă aş fi omorât un om nu m-ar fi judecat cu atâta rigoare! M-au făcut să mă las de fotbal cu suspendarea asta”, a declarat Cristescu. La comisie au mai fost prezenţi secundul Universităţii, Daniel Mogoşanu, şi portarul Mircea Bornescu, însă cei doi au scăpat fără nicio amendă sau suspendare. Vicepreşedintele Universităţii fusese suspendat cu o săptămână în urmă, de aceeaşi comisie, pentru şase etape, dar şi sancţionat cu o amendă de 4.000 RON pentru proteste la adresa arbitrajului la meciul dintre UTA şi Universitatea Craiova.
-150 de milioane de lei, nota de plata de la Vaslui
Cristescu, tras pe dreapta si amendat
Lucian CAZAN-Gazeta de Sud
Comisia de Disciplina a FRF l-a gasit ieri vinovat pe vicepresedintele Universitatii Craiova, Silvian Cristescu, care a facut scandal dupa meciul cu FC Vaslui (scor 3-3), intrând in polemica cu tehnicianul moldovenilor, Viorel Hizo. Instanta FRF a decis sa-l sanctioneze din nou pe oficialul oltean, care fusese suspendat sase etape si amendat cu 40.000 de milioane de lei dupa meciul cu UTA pentru iesiri asemanatoare. De data aceasta, „vicele“ Stiintei a fost suspendat sase luni si a primit o amenda de 150 milioane de lei. In fata Comisiei de Disciplina au mai aparut presedintele Ion Geolgau, portarul Mircea Bornescu si antrenorul secund Daniel Mogosanu, dar nici unul dintre acestia nu a fost sanctionat. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
WooW!!! S-a scos!! I-au luat astia banii de cadouri pt Craciun!! )) |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| si hizo a patit ceva in toata afacerea asta? din ce am citit cica cristescu a fost suspendat si amendat pt ca ar fi intrat in polemica cu hizo. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Hizo se pare ca nu deranjeaza pe nimeni, cat il are pe porumboiu in spate... |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

8487 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai porumboiu de cand e asa de mare goanca prin div a?
a fost sefu arbitrilor si arbitru. acu conduce o echipa de 2 lei si are chiar asa de mare influenta? curios. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
«FOTBALUL ESTE O JUNGLĂ, NOI SUNTEM LEI»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Marti 09 Ianuarie 2007
• Vicele Silvian Cristescu argumentează în acest fel reacţiile sale pe bancă atunci când Universitatea este defavorizată
Reporter: Cristi, anul trecut ai fost “cel mai tare în gură” dintre oficialii Universităţii. Cum vei fi în acest sezon?
Silvian Cristescu: Sincer, cred că la fel! Firea mea este mai vulcanică şi, atunci când văd atâtea nedreptăţi, nu pot să tac. Răutatea unora nu mă lasă să fiu calm. Sunt de acord să fim blamaţi atunci când merităm, dar nu din orice.
Aici incluzi şi arbitrajele?
Sigur, arbitrii, dar şi pe cei care şi-au făcut un obicei din a denigra imaginea Universităţii. În ceea ce-i priveşte pe cavalerii fluierului, nu pot să tac atunci când ei nu sunt corecţi. Dacă vor continua astfel, va fi vai de ei.
Plastic vorbind, până acum ai lătrat, anul acesta să înţeleg că îi vei muşca?
Fotbalul este o junglă, iar noi suntem lei, deci suntem regii junglei, aşa că hienele care vor da ocol Ştiinţei vor fi gonite prin orice mijloace!
În privinţa echipei, este ea mai puternică acum prin transferurile făcute?
Noi considerăm că da, fiindcă ne-am întărit acolo unde era nevoie, iar rezultatele se vor observa în acest sezon.
Unde vezi alb-albaştrii la finalul acestui campionat, după cele 15 etape rămase de disputat?
Nu ştiu exact. Oricum, cât mai sus, dar depinde şi de ce vor face Clujul, Timişoara şi alte formaţii clasate în faţa noastră acum. Pot să fac pariu că, după un clasament al acestor 15 etape rămase, Universitatea va termina pe unul dintre primele patru locuri.
Mai speră cineva din club la un loc de Cupa UEFA pentru acest an?
Este foarte greu. Noi ne gândim să facem meciuri din ce în ce mai bune, să creştem calitativ cu fiecare joc, iar la anul vrem să atacăm podiumul. Cred că, după parcursul din această primăvară, vom avea şanse reale şi nu visăm, cum ar spune acum foarte mulţi “binevoitori”.
Şi cu gălăgia cum rămâne?
Am spus, calm nu sunt din fire, însă, prin jocul bun şi rezultate la fel, sper şi cred că voi fi mai liniştit.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Dupa cum se stie suspendarea lui Cristescu a fost anulata. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cristescu a primit doua etape suspendare pentru declaratiile privind corectitudinea partidei Poli Timisoara - Ceahlaul. |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Acum pe bune ca l-a luat gura pe dinainte. Daca avea dovezi dadea totul in vileag... |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

8487 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu sunt sigur ca habar nu avea de vreun aranjament. zicea asa ca sa atraga atentia celor doua cluburi ca e cu ochii pe ele. cred ca mai mult ca sa creeze presiune pe ele. era intr-o perioada in care noi cam tremuram si cred ca vrea numai ca sa se asigure ca se va juca pe bune si nu pt ca ar fi avut ceva dovezi. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |