.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA » Sorin Cartu: Craiova Maxima s-a creat in sase ani
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:47 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Sorin Cartu: Craiova Maxima s-a creat in sase ani
MesajMesaj postat: Thu Sep 28, 2006 4:41 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA

“«Craiova Maxima» s-a creat în şase ani”

de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Joi 28 Septembrie 2006
• Cârţu cere timp pentru a face echipă la Timişoara, oferind exemplul celei mai bune formaţii a “Ştiinţei”

Craiova a început construcţia în 1976, a venit Titi Teaşcă, a triat ceva, au venit şi alţi antrenori care au adus unii jucători, au dat afară alţii şi s-a creat o echipă de mare valoare în aproximativ şase ani.

Sorin Cârţu

Antrenorul lui Poli Timişoara, Sorin Cârţu, a declarat că în lotul echipei bănăţene trebuie făcută o selecţie pentru a fi opriţi doar jucătorii care dau satisfacţie. “Eu sunt aici de trei luni. Vreau să stau cât mai mult, dar din punctul meu de vedere conducătorii timişoreni ar trebui să-şi facă o situaţie cu ce s-a întâmplat în ultimii doi ani. E foarte simplu de realizat: se ia fiecare jucător în parte şi se analizează prestaţia lui, numărul de meciuri jucate şi contractul pe care îl are. Trebuie făcută o selecţie şi opriţi doar cei care au dat satisfacţie, iar dacă nu, mergi în continuare şi arunci bani într-o gaură. Poli mai trebuie trecută prin nişte trieri”, a spus Cârţu. Tehnicianul timişorenilor a amintit că, pe vremea când era jucător, “Craiova Maxima” a fost creată în aproximativ şase ani.

Timişoara are puţini jucători de valoare

“La iarnă vor fi şase luni de când sunt aici, voi putea să-mi dau şi eu cu părerea, dar nu este suficient. Trebuie renunţat la anumiţi jucători. Craiova a început construcţia în 1976, a venit Titi Teaşcă, a triat ceva, au venit şi alţi antrenori care au adus unii jucători, au dat afară alţii şi s-a creat o echipă de mare valoare în aproximativ şase ani”, a afirmat Cârţu. Tehnicianul oltean a precizat că nu poţi avea rezultate când te bazezi doar pe câţiva jucători de valoare. “La Poli am fi avut rezultate mai bune dacă am fi putut să ne bazăm pe mai mulţi jucători, nu numai pe 11-12. Când îţi propui ca obiectiv o cupă europeană, toate meciurile din campionat trebuie să le joci la victorie, însă la noi sunt jucători care nu pot aşa ceva. Nu au un astfel de psihic”, a încheiat Cârţu.
Sorin Cartu: Craiova Maxima s-a creat in sase ani
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ISTORIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO