.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva » Sportul retrogradata
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:46 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Este corecta decizia de retrogradare a Sportului?
Da
25%
 25%  [ 2 ]
Nu
75%
 75%  [ 6 ]
Total Voturi : 8

Sportul retrogradata
MesajMesaj postat: Sat Jul 22, 2006 3:39 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

O decizie oarecum neasteptata si bizara...Sportul Studentesc a fost retrogradata, neprimind licenta pentru sezonul viitor din cauza datoriilor mari la stat. Desi avea datorii mai mari, Jiul Petrosani, echipa minerilor atat de dragi lui tatuca Iliescu si a oierului becali a primit licenta deoarece ar fi promis ca plateste o parte din datorii pana la 31 august...si daca nu le plateste, ce se intampla?
In plus, ce s-a intamplat cu cei mai mari datornici la stat, recte cluburile politiei, armatei si chefereului bucurestean?
Se preconizeaza o fuziune Pandurii-Sportul, tot au jucat studentii acum ceva ani un sezon intreg la Tg. Jiu.
MesajMesaj postat: Thu Jul 27, 2006 11:52 am
Raspunde cu citat
danielvoina
Suporter
Suporter

103 Lei grei
Items

Aderat27 Jul 2006
Mesaje3

jeguri, jeguri jeguri, pai ce, cat tam - tam a fost cand avea steaua rapid,.................datorii, probabil ca inca mai au......, sportul daca a reusit sa-i incurce pe steaua, rapid, dinamo, etc, etc.....trebuia retrogradata?........, oricum mi se parea ca e o echipa "curata".....
in fine, mi se pare cea mai aberanta decizie, dar traim in romania, tara tuturor posibilitatilor (nu mai e america, mai nou)....

bafta la toata lumea si "FORTZA STIINTA!!!!!!
MesajMesaj postat: Thu Jul 27, 2006 2:43 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Cum am mai spus, frumoasa gasca din Regie a fost invinsa de catre gasca...federala.
MesajMesaj postat: Thu Jul 27, 2006 6:05 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Este o rusine...Imi pare rau de Sportul Sad
MesajMesaj postat: Thu Jul 27, 2006 9:30 pm
Raspunde cu citat
duhu
Suporter
Suporter

865 Lei grei
Items

Aderat17 Apr 2006
Mesaje74
LocatieCraiova

jucatorii platesc indolenta patronului; echipa nu-si merita soarta, patronul da
MesajMesaj postat: Fri Jul 28, 2006 9:12 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

nu sunt asa sigur ca a fost vorba de indolenta, mai degraba de premeditare.
probabil siman a fost sfatuit de niste "binevoitori" din federatie sa nu se grabeasca cu achitarea datoriilor, pe care oricum i le reesalonasera pana in 2007, i-au dat si licenta, si probabil i-au zis lasa nu te grabi, ca mai sunt si altii in situatia ta.
acum cateva saptamani, a avut loc o miscare foarte ciudata pe care n-am inteles-o la momentul respectiv: multescu a plecat de la sportul la vaslui. parea greu de inteles cum un antrenor pleaca de la o echipa ce s-a batut la titlu, la o echipa care cu greu a scapat de la retrogradare, fusese parasita de patron si de o buna parte din jucatori. mai mult de la vaslui tocmai plecase sdrobis, declarand ca nu are jucatori sa formeze o echipa. acum multescu ori e clarvazator ori stia el ce stia, dar pana la urma s-a dovedit inspirat.
MesajMesaj postat: Fri Jul 28, 2006 10:46 am
Raspunde cu citat
duhu
Suporter
Suporter

865 Lei grei
Items

Aderat17 Apr 2006
Mesaje74
LocatieCraiova

premeditare din partea lui siman, sa scoata banii pe jucatori si sa dea vina pe federatie ca vezi doamne ei sunt cei rai si el este sfantul. dupa acest episod cred ca sportul va disparea din fotbalul romanesc
MesajMesaj postat: Fri Jul 28, 2006 11:56 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

acum eu ziceam ca unii oamenii din federatie impisi de diverse interese au premeditat retrogradarea sportului. nu m-ar mira nici ca siman sa fi dorit acest lucru, dar zice lumea ca suferim de scenarita. Wink
oricum individul e de o zgarcenie apropiat de .....gica popescu.
mie mi-a zis cineva ca a fost la siman acasa sa-i instaleze niste programe si individul avea conexiune la internet prin dial-up MrGreen
MesajMesaj postat: Sat Jul 29, 2006 12:00 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Iata si anuntul oficial al FRF privind retrogradarea echipei Sportul Studentesc, o alta murdarie in ograda si asa plina de dejectii a respectivului organism:

""Conform adresei nr. 112/27.07 2006 a Departamentului Licenţe din cadrul Federaţiei Române de Fotbal prin care se arată că echipa Sportul Studenţesc Bucureşti nu mai posedă licenţă pentrul anul competiţional 2006/2007, iar echipa sa de seniori este retrogradată Ă®n liga a-II-a s-au dispus următoarele:

- Locul rămas vacant din Liga I - campionatul 2006/2007 urmează a fi ocupat, potrivit art 55.1 lit. a din ROAF, de echipa retrogradată Ă®n campionatul precedent al diviziei A cel mai bine clasată, respectiv echipa CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

- AFC Rapid va juca Ă®n prima etapă la Tg-Jiu cu formaţia CS Pandurii Lignitul din localitate, duminică 30.07 2006."
Sportul retrogradata
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL INTERN » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO