Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Este corecta decizia de retrogradare a Sportului? |
| Da
|
|
25% |
[ 2 ] |
| Nu |
|
75% |
[ 6 ] |
|
| Total Voturi : 8 |
|
 | Sportul retrogradata |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O decizie oarecum neasteptata si bizara...Sportul Studentesc a fost retrogradata, neprimind licenta pentru sezonul viitor din cauza datoriilor mari la stat. Desi avea datorii mai mari, Jiul Petrosani, echipa minerilor atat de dragi lui tatuca Iliescu si a oierului becali a primit licenta deoarece ar fi promis ca plateste o parte din datorii pana la 31 august...si daca nu le plateste, ce se intampla?
In plus, ce s-a intamplat cu cei mai mari datornici la stat, recte cluburile politiei, armatei si chefereului bucurestean?
Se preconizeaza o fuziune Pandurii-Sportul, tot au jucat studentii acum ceva ani un sezon intreg la Tg. Jiu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
danielvoina
|
| Suporter |

|
103 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
jeguri, jeguri jeguri, pai ce, cat tam - tam a fost cand avea steaua rapid,.................datorii, probabil ca inca mai au......, sportul daca a reusit sa-i incurce pe steaua, rapid, dinamo, etc, etc.....trebuia retrogradata?........, oricum mi se parea ca e o echipa "curata".....
in fine, mi se pare cea mai aberanta decizie, dar traim in romania, tara tuturor posibilitatilor (nu mai e america, mai nou)....
bafta la toata lumea si "FORTZA STIINTA!!!!!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cum am mai spus, frumoasa gasca din Regie a fost invinsa de catre gasca...federala. |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este o rusine...Imi pare rau de Sportul  |
|
|
|
|
|
duhu
|
| Suporter |

|
865 Lei grei
Items |
| Aderat | 17 Apr 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| jucatorii platesc indolenta patronului; echipa nu-si merita soarta, patronul da |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu sunt asa sigur ca a fost vorba de indolenta, mai degraba de premeditare.
probabil siman a fost sfatuit de niste "binevoitori" din federatie sa nu se grabeasca cu achitarea datoriilor, pe care oricum i le reesalonasera pana in 2007, i-au dat si licenta, si probabil i-au zis lasa nu te grabi, ca mai sunt si altii in situatia ta.
acum cateva saptamani, a avut loc o miscare foarte ciudata pe care n-am inteles-o la momentul respectiv: multescu a plecat de la sportul la vaslui. parea greu de inteles cum un antrenor pleaca de la o echipa ce s-a batut la titlu, la o echipa care cu greu a scapat de la retrogradare, fusese parasita de patron si de o buna parte din jucatori. mai mult de la vaslui tocmai plecase sdrobis, declarand ca nu are jucatori sa formeze o echipa. acum multescu ori e clarvazator ori stia el ce stia, dar pana la urma s-a dovedit inspirat. |
|
|
|
|
 | |  |
|
duhu
|
| Suporter |

|
865 Lei grei
Items |
| Aderat | 17 Apr 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| premeditare din partea lui siman, sa scoata banii pe jucatori si sa dea vina pe federatie ca vezi doamne ei sunt cei rai si el este sfantul. dupa acest episod cred ca sportul va disparea din fotbalul romanesc |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
acum eu ziceam ca unii oamenii din federatie impisi de diverse interese au premeditat retrogradarea sportului. nu m-ar mira nici ca siman sa fi dorit acest lucru, dar zice lumea ca suferim de scenarita.
oricum individul e de o zgarcenie apropiat de .....gica popescu.
mie mi-a zis cineva ca a fost la siman acasa sa-i instaleze niste programe si individul avea conexiune la internet prin dial-up  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata si anuntul oficial al FRF privind retrogradarea echipei Sportul Studentesc, o alta murdarie in ograda si asa plina de dejectii a respectivului organism:
""Conform adresei nr. 112/27.07 2006 a Departamentului Licenţe din cadrul Federaţiei Române de Fotbal prin care se arată că echipa Sportul Studenţesc Bucureşti nu mai posedă licenţă pentrul anul competiţional 2006/2007, iar echipa sa de seniori este retrogradată Ă®n liga a-II-a s-au dispus următoarele:
- Locul rămas vacant din Liga I - campionatul 2006/2007 urmează a fi ocupat, potrivit art 55.1 lit. a din ROAF, de echipa retrogradată Ă®n campionatul precedent al diviziei A cel mai bine clasată, respectiv echipa CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.
- AFC Rapid va juca Ă®n prima etapă la Tg-Jiu cu formaţia CS Pandurii Lignitul din localitate, duminică 30.07 2006." |
|
|
|
|
|