Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Stagiu montan |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Lotul Universitatii a plecat la Sinaia, unde va efectua un stagiu de pregatire de o saptamana. Au facut deplasarea: Bănică, Dănănae, Ciucă, Mitchell, Curteanu, D. Stoica, Gārlă, I. Găman, Rose, Velcovici, Gărgălie, Săceanu, Pārvu, Costea I, Dina şi Baird, Luţu, Prepeliţă şi C. Tănasă. La Sinaia se vor prezenta in zilele urmatoare si Bornescu, Woobay si Stoianof. |
|
|
|
|
 | |  |
|
mancini
|
| Suporter |

|
777 Lei grei
Items |
| Aderat | 25 Jul 2006 | | Mesaje | 26 | | Locatie | sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
BLUE LIONS GRUPPO SIBIU
Suntem stupefiati de aberatiile ziarului gazeta sportului! Cum poti sa scrii despre CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI 5 randuri si acelea denigratoare/Chiar ne intereseaza viata dezordonata a unui individ care a facut 2 dusuri la U Craiova (Njock)! Suntem familisti si am aruncat ziarul pentru a evita rusinea copiilor! Am hotarat sa evitam a mai cumpara ziarele centrale de sport! Nu meritam asemenea jigniri si CEREM MAI MULT RESPECT pentru echipa noastra UNIVERSITATEA CRAIOVA si suporterii ei.
Din leagan pana in mormant !
FORTZA STIINTA !  |
|
|
|
|
 | |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

Vārsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mancini wrote: | BLUE LIONS GRUPPO SIBIU
Suntem stupefiati de aberatiile ziarului gazeta sportului! Cum poti sa scrii despre CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI 5 randuri si acelea denigratoare/Chiar ne intereseaza viata dezordonata a unui individ care a facut 2 dusuri la U Craiova (Njock)! Suntem familisti si am aruncat ziarul pentru a evita rusinea copiilor! Am hotarat sa evitam a mai cumpara ziarele centrale de sport! Nu meritam asemenea jigniri si CEREM MAI MULT RESPECT pentru echipa noastra UNIVERSITATEA CRAIOVA si suporterii ei.
Din leagan pana in mormant !
FORTZA STIINTA !  |
dar ce se scrie acolo? la ce te referi? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Este vorba despre o "intamplare" dintre Njock si o studenta, cu totul deplasata. Un articol de duzina, intr-un ziar (gaz sp) aservit nu numai celor 2 cluburi militare dar si prostului gust si diletantismului (ca si confratele prosport). |
|
|
|
|
|