.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul » "Staicu a blocat mail-ul Stiintei"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 20, 2008 2:13 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
"Staicu a blocat mail-ul Stiintei"
MesajMesaj postat: Fri Nov 04, 2005 1:01 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Mina de patron
Staicu a blocat mail-ul Stiintei
Lucian CAZAN
Pe linga banii proveniti din vinzarea Universitatii Craiova, Dinel Staicu a plecat de la Stiinta cu angajatii, oamenii sai de incredere, dar si cu... adresa de mail a clubului. Pentru ca vechiul site al Stiintei era administrat de Camelia Stancu, fostul director de marketing al clubului, corespondenta prin posta electronica era tinuta de aceasta, aducind la cunostinta sefilor mesajele care ii interesau. „In vara, cind domnul Staicu a plecat de la club si a luat-o si pe Camelia Stancu la el la firma, am ramas fara corespondenta pe mail. Toate mesajele trimise catre clubul nostru au ajuns in acest mod la domnul Staicu si la oamenii lui, desi erau multe instiintari si adrese care interesau in mod direct clubul Universitatea. Am fost nevoiti sa vorbim cu cei care administreaza reteaua de internet sa faca nu stiu ce modificare pentru a ajunge si la noi mesajele“, a sustinut Adrian Popa, noul director de marketing al Stiintei.

Sursa: GDS
"Staicu a blocat mail-ul Stiintei"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO