.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul » Staicu a plecat, dar..revine...
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:37 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Staicu a plecat, dar..revine...
MesajMesaj postat: Thu Dec 09, 2004 3:07 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Se pare ca Primaria a preluat Universitatea si inca gratis!

Doar ca dinel ar reveni prin 2007, preluand 50% din actiunile clubului.

Iata mai jos doua articole:

Din GazSp, decembrie 9:

<<<Primăria a luat gratis echipa!

ÃŽn vara lui 2007, Dinel Staicu va deţine din nou 50 la sută din Universitatea. ÃŽncepînd de aseară, de la ora 19:00, Ştiinţa nu mai este a lui Dinel Staicu (foto), ci a municipalităţii craiovene. La capătul a două ore de discuţii aprinse, fostul patron a fost de acord să cedeze clubul şi tot lotul de jucători fără absolut nici o pretenţie financiară! ÃŽn vara lui 2007 însă, Staicu va redeveni proprietar a jumătate din acţiunile de la societatea ce va finanţa echipa
Adrian Florea, Mario Morcov (Craiova)

ÃŽncepînd de aseară, de la ora 19:00, Ştiinţa nu mai este a lui Dinel Staicu, ci a municipalităţii craiovene. La capătul a două ore de discuţii aprinse, fostul patron a fost de acord să cedeze clubul şi tot lotul de jucători fără absolut nici o pretenţie financiară! ÃŽn vara lui 2007 însă, Staicu va redeveni proprietar a jumătate din acţiunile de la societatea ce va finanţa echipa. "E cea mai fericită zi din viaţa mea! Vreau să-l văd şi pe primar cum se descurcă, pînă acum îi era simplu să mă critice", a declarat Dinel.

Noul preşedinte, Rodion Cămătaru, care e şi consilier local, a spus: "ÃŽn aceşti doi ani şi jumătate cît vom sprijini Universitatea, banii încasaţi pe transferurile de jucători vor intra în contul nostru, nu al domnului Staicu. Dar nu vom vinde nici un fotbalist de valoare, nici măcar pe Pleşan, indiferent de oferte". Preşedintele Consiliului de Administraţie, viceprimarul Gigi Nedelescu, a precizat că numele viitorului antrenor al juveţilor va fi cunoscut în cîteva zile.

Ameninţat cu moartea!

ÃŽn război cu Dinel Staicu de mai multă vreme, suporterii olteni i-au transmis ieri dimineaţă patronului Ştiinţei un ultim mesaj: "Staicu, pleacă sau mori!". Respectivul îndemn a fost scris pe gardul clădirii din faţa vilei Bujor, care-i aparţine lui Dinel, însă şi pe zidurile stadionului Tineretului. "Ştiu că e mîna lui Adrian Mititelu, dar îl las în pace, l-a bătut destul soarta! Nu mi-e teamă de nimeni, n-am fost degeaba miliţian şi securist", a declarat Staicu.>>>

..si din Prosport:

<<Dinel Staicu a cedat Ştiinţa pînă în 2007
Dinel Staicu a cedat aseară gratuit Universitatea Craiova pînă în 2007 Consiliului Local, cu tot cu drepturi tv şi cu Mihăiţă Pleşan, urmînd ca după doi ani şi jumătate să împartă acţiunile cu municipalitatea. Ieri, Staicu a fost ameninţat cu moartea prin mesaje vopsite cu grafitti pe mai multe clădiri din Bănie. . >>
MesajMesaj postat: Wed Dec 15, 2004 2:21 am
Raspunde cu citat
Pacala
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat05 Nov 2004
Mesaje74

nu stiu ce sa mai zic, grea pedeapsa pe capul suporterilor cu staicu asta, nu meritam sa ne chinuie un nenorocit

cica il puse pe frate-su vicepresedinte, ala e un dement Sad
MesajMesaj postat: Wed Dec 15, 2004 11:37 am
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Totul e din cauza nepasarii romanesti "las', ca merge si asa"! E, a mers ... pana acum.
MesajMesaj postat: Thu Dec 30, 2004 4:14 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Se pare ca merge si in continuare..sa fie doar din cauza nepasarii romanesti sau "baietii veseli" sunt la fel de puternici? Rolling Eyes
Staicu a plecat, dar..revine...
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO