.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul » Staicu, salvator sau profitor?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:38 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Staicu, salvator sau profitor?
Salvator
0%
 0%  [ 0 ]
Profitor
100%
 100%  [ 5 ]
Total Voturi : 5

MesajMesaj postat: Tue Nov 02, 2004 3:44 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Epoca ''sprancenatului' a culminat cu amenintarea de mutare a clubului in alt oras. Asta pentru a ne face sa rasuflam usurati ca a plecat doar cu 10-12 jucatori ( !) la colegii de minister.
Stiinta a fost preluata de un personaj relativ putin cunoscut in lumea fotbalului la momentul respectiv: Staicu Dinel. Coleg de uniforma cu precedentul, pentru multi a aparut ca salvatorul si binefacatorul gruparii alb-albastre.
Ne aflam in al treilea campionat sub 'obladuirea' acestui personaj si va invit la comentarii asupra patronului si la un poll pentru a sonda increderea de care se bucura in randul suporterilor.
MesajMesaj postat: Tue Nov 02, 2004 1:51 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

Salvator care s-a dovedit profitor.
totusi e un personaj ciudat si recunosc ca nu am capacitatea de a-i intelege toate miscarile. uneori am impresia ca e propriul lui dusman.
si ma gandesc la cazuri gen napoli, rubinelson etc.

pe italian, a doua zi dupa ce l-a numit a spus ca el nu-l vrea antrenor, ca-i nul ca valoare etc. ce mai l-a subminat total(nu ca asi crede ca era cine stie ce antrenor, dar totusi)
in cazul rubi am ramas surprins de usurinta cu care i-a dat drumul(desi asta se dorea). oricum a lasat impresia ca la craiova cine nu mai are chef poate sa plece. ma intreb ce facem cand o sa-l apuce iarasi frigurile pe njock si va decide ca nu e cazul sa mai vina la antrenamente.

mai e si cazul rednic si implicit "haioasa" tranzactie de la pauza cu mititelu, relatia cu suporterii cu care s-a pupat si s-a batut in functie de interesele electorale de moment si multe altele

cert e ca a reusit sa creeze o situatie extrem de obscura, niciodata echipa n-a fost macinata de atatea scandaluri.
MesajMesaj postat: Fri Nov 19, 2004 5:24 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

daca este adevarat ca staicu va pastra drepturile TV pana se ajunge la suma de 6 milioane euro..plus Plesan...nu mai este doar un simplu profitor...devine aproape un delicvent...ca si netoiu, care s-a laudat ca a bagat nu stiu cate milioane de dolari in club si actualul vrea sa scoata un superprofit de pe urma Stiintei desi a facut investitii minime..
ma intreb daca se fac verificari financiare serioase vreodata cand vine vorba de acesti 'oameni de afaceri' ai momentului.... Furious
MesajMesaj postat: Fri Nov 19, 2004 5:30 am
Raspunde cu citat
bluescorpion
Lider galerie
Lider galerie

0 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje321

Toti o apa si-un pamant...
MesajMesaj postat: Fri Nov 19, 2004 5:35 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

mda..doar ca la astia nu mai stii care-i apa si care-i pamantul...nu mai gasesti magicieni ca la noi.. magic
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> CONDUCEREA » staicu-demolatorul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO