Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Staicu, salvator sau profitor? |
| Salvator |
|
0% |
[ 0 ] |
| Profitor |
|
100% |
[ 5 ] |
|
| Total Voturi : 5 |
|
 | Staicu, salvator sau profitor? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Epoca ''sprancenatului' a culminat cu amenintarea de mutare a clubului in alt oras. Asta pentru a ne face sa rasuflam usurati ca a plecat doar cu 10-12 jucatori ( !) la colegii de minister.
Stiinta a fost preluata de un personaj relativ putin cunoscut in lumea fotbalului la momentul respectiv: Staicu Dinel. Coleg de uniforma cu precedentul, pentru multi a aparut ca salvatorul si binefacatorul gruparii alb-albastre.
Ne aflam in al treilea campionat sub 'obladuirea' acestui personaj si va invit la comentarii asupra patronului si la un poll pentru a sonda increderea de care se bucura in randul suporterilor. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Salvator care s-a dovedit profitor.
totusi e un personaj ciudat si recunosc ca nu am capacitatea de a-i intelege toate miscarile. uneori am impresia ca e propriul lui dusman.
si ma gandesc la cazuri gen napoli, rubinelson etc.
pe italian, a doua zi dupa ce l-a numit a spus ca el nu-l vrea antrenor, ca-i nul ca valoare etc. ce mai l-a subminat total(nu ca asi crede ca era cine stie ce antrenor, dar totusi)
in cazul rubi am ramas surprins de usurinta cu care i-a dat drumul(desi asta se dorea). oricum a lasat impresia ca la craiova cine nu mai are chef poate sa plece. ma intreb ce facem cand o sa-l apuce iarasi frigurile pe njock si va decide ca nu e cazul sa mai vina la antrenamente.
mai e si cazul rednic si implicit "haioasa" tranzactie de la pauza cu mititelu, relatia cu suporterii cu care s-a pupat si s-a batut in functie de interesele electorale de moment si multe altele
cert e ca a reusit sa creeze o situatie extrem de obscura, niciodata echipa n-a fost macinata de atatea scandaluri. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
daca este adevarat ca staicu va pastra drepturile TV pana se ajunge la suma de 6 milioane euro..plus Plesan...nu mai este doar un simplu profitor...devine aproape un delicvent...ca si netoiu, care s-a laudat ca a bagat nu stiu cate milioane de dolari in club si actualul vrea sa scoata un superprofit de pe urma Stiintei desi a facut investitii minime..
ma intreb daca se fac verificari financiare serioase vreodata cand vine vorba de acesti 'oameni de afaceri' ai momentului....  |
|
|
|
|
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 321 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Toti o apa si-un pamant... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mda..doar ca la astia nu mai stii care-i apa si care-i pamantul...nu mai gasesti magicieni ca la noi..  |
|
|
|
|
|