Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Stanga- 4 etape suspendare |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Judecarea patronului Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, cat si a vicepresedintelui Silvian Cristescu a fost amanata pana vineri, iar Ovidiu Stanga a primit patru etape de suspendare ca antrenor si jucator, si o amenda de 70 de milioane lei vechi.
"Vom face apel la decizia Comisiei cu privire la suspendarea lui Ovidiu, deoarece el nu a fost eliminat din teren. Avem depusa la dosar si o declaratie a lui A. Ionescu, care sustine ca nu a fost agresat, iar amanarea judecarii conducatorilor nostri este normala", Ovidiu Costesin, director executiv al oltenilor.
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24227 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1320 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mi se pare o decizie exagerata, mai ales ca toate partile implicate in presupusul incident au negat toate lucrurile astea. Fara Stanga pe teren suntem oameni morti!! ( |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Doua scurte articole vizavi de suspendarea lui Stanga, articole aparute in Editie Speciala.
“Vor să împiedice Universitatea!”
de Mario MARILIO
• Acesta crede preşedintele Ion Geolgău că este motivul suspendării dictate de Comisia de Disciplină
Vestea conform căreia “principalul” Universităţii a fost suspendat pentru patru etape de Comisia de Disciplină din cauza aşa-zisului cap aplicat în figură lui Andrei Ionescu a fost primită de oficialii olteni pe aeroportul din Craiova la plecarea spre Ardeal. Antrenorul alb-albaştrilor a rămas siderat la aflarea deciziei şi nu a dorit să o comenteze în niciun fel. În schimb, preşedintele Ion Geolgău a luat practic foc. “Nu se poate aşa ceva! E clar că este un puci împotriva noastră! Este aberantă această decizie, auzi, să suspenzi un jucător că-l loveşte pe un coleg! Ovidiu este şi antrenor, dar ce, e primul care îşi loveşte elevii? Alţii i-au bătut pe fotbalişti fiind pe bancă. Dar Stângă nici măcar nu l-a atins, s-a dus să-i reproşeze de ce nu i-a zis că nu poate face faţă şi atât! Oricum, chiar Andrei a dat azi (n. r. – ieri) o declaraţie în acest sens la notar, pe care a trimis-o la Ligă. Ce, intră ei în bucătăria clubului Universitatea? Nu e corect!”, a declarat Geolgău. Oficialul oltean a continuat: “E clar că vor să împiedice Universitatea suspendând cei mai buni jucători”.
Sabotaj!
de Răzvan PURCEA
• Comisia de Disciplină i-a acordat lui Ovidiu Stângă o pedeapsă pe cât de drastică, pe atât de aberantă
Dacă mă judecau pe mine şi îmi dădeau o astfel de suspendare nu era nicio problemă, însă în ce priveşte pedeapsa pentru Ovidiu Stângă, au căutat orice motiv pentru a slăbi forţa echipei. Este clar că le e frică de noua formaţie a Craiovei. Totul este premeditat. Această comisie nu are credibilitate.
Adrian Mititelu
În urma incidentului de la finalul partidei Universitatea-Poli Iaşi, dintre Andrei Ionescu şi Ovidiu Stângă, Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat pe antrenorul alb-albaştrilor pentru patru etape. “Vom face apel la decizia comisiei cu privire la suspendarea lui Ovidiu, deoarece el nu a fost eliminat din teren. Avem depusă la dosar şi o declaraţie a lui A. Ionescu, care susţine că nu a fost agresat”, a declarat Ovidiu Costeşin, directorul executiv al Universităţii. Pe aceeaşi lungime de undă s-a aflat şi preşedintele Consiliului Director al “Ştiinţei”, Adrian Mititelu, care a înfierat decizia luată de Comisia de Disciplină, considerând că hotărârea suspendării lui Stângă este menită să slăbească forţa echipei craiovene.
“Dacă mă judecau pe mine şi îmi dădeau o astfel de suspendare nu era nicio problemă, însă, în ce priveşte pedeapsa pentru Ovidiu Stângă, au căutat orice motiv pentru a slăbi forţa echipei. Este clar că le e frică de noua formaţie a Craiovei. Totul este premeditat. Această comisie nu are credibilitate”, a declarat ieri Adrian Mititelu. Într-adevăr, decizia este cel puţin dubioasă, dacă nu chiar vădit rău intenţionată, pentru că nu există un precedent în astfel de cazuri, în care comisia să fi procedat de o asemenea manieră. Suspendarea lui Stângă atât ca jucător, cât şi ca antrenor pentru patru etape este extrem de drastică, iar printr-un eventual apel nu s-ar putea obţine decât o reducere la două etape a pedepsei. Faţă de alte cazuri similare, Comisia de Disciplină a dorit din nou să dea un exemplu de corectitudine şi moralitate pe spinarea Universităţii. |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stângă: “Nu stau nici ca jucător”
Aparut in ziua de Luni 25 Septembrie 2006
După ce a anunţat că tehnicienii şi-au dat demisia, Mititelu a spus că speră ca Ovidiu Stângă să rămână ca fotbalist: “Ovidiu Stângă sper şi îmi doresc să rămână jucător la echipă. Aşa ar fi normal, mai ales că el, când a semnat contractul cu Universitatea, nu ştia că va fi antrenor, a semnat contract de jucător”. Ieri dimineaţă, fostul “principal” al Universităţii, Ovidiu Stângă, se afla acasă la părinţi, la Tâmbureşti, şi a spus: “Nu rămân nici ca jucător!”. (M. M.)
Sursa: Editie Speciala de Oltenia |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
GAZETA DE SUD
Ovidiu Stinga nu a reusit sa schimbe decizia Comisiei de Disciplina
Ramâne cum s-a stabilit
Alexandru VIRTOSU
Probele video, prezentate ieri comisiei din cadrul FRF de catre fostul antrenor al Universitatii Craiova, nu au schimbat cu nimic datele problemei, suspendarea de patru etape ramânând valabila.
Chiar daca a anuntat ca se gândeste sa ia o pauza, Ovidiu Stinga s-a prezentat ieri in fata Comisiei de Disciplina, pentru a demonstra cu proba video ca nu l-a lovit cu capul in figura pe Andrei Ionescu, solicitând „judecatorilor“ sa reduca din suspendarea sa de patru etape. „Olandezul“ si-a recunoscut vina, fiind constient ca si intentia se pedepseste, dar a considerat ca doua etape de suspendare sunt suficiente pentru fapta savârsita in partida cu Poli Iasi. Practic, fostul tehnician al Stiintei a facut recurs la decizia Comisiei de Disciplina doar pentru ca imaginea sa sa nu fie afectata, dar verdictul forului din cadrul FRF a ramas neschimbat, fapt care l-a determinat sa se gândeasca serios sa puna ghetele in „cui“.
„Din pacate, suspendarea nu s-a redus. Oricum, nu mai era important. Sunt putin suparat pentru ca se poate sa fi fost ultimele clipe din viata mea de fotbalist si nu trebuia sa ies in astfel de ipostaze. In proportie de 95 - 99 la suta au fost ultimele momente din viata mea de fotbalist“, a spus Stinga. „Adrian Mititelu ma tine mereu lânga el si isi doreste sa mai joc. Nu mai pot nici fizic si nici moral sa fiu cel de acum patru - cinci ani, iar evolutia mea ar fi una modesta si nu s-ar ridica la nivelul primei divizii“, a completat Stinga.
Hotarârea Comisiei de Disciplina l-a determinat pe Ovidiu Stinga sa mearga intr-o scurta vacanta in Grecia, urmata de o perioada alaturi de familie in „Tara Lalelelor“. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca Stanga plateste si pentru incidentul din meciul cu potaile, cand a calcat pe fata unui adversar... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Cred ca Stanga plateste si pentru incidentul din meciul cu potaile, cand a calcat pe fata unui adversar... |
Probabil...mie imi pare rau ca i s-a terminat cariera asa  |
|
|
|
|
|