.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Stanga, din nou antrenorul Stiintei! Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:43 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Credeti ca Ovidiu Stanga va redresa Universitatea Craiova?
Da
44%
 44%  [ 4 ]
Nu
55%
 55%  [ 5 ]
Total Voturi : 9

Stanga, din nou antrenorul Stiintei!
MesajMesaj postat: Tue Aug 28, 2007 9:44 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Noul antrenor al Universitatii Craiova este ...Ovidiu Stanga.

Iata cum apare stirea in Prosport:

OVIDIU STANGA, NOUL ANTRENOR AL CRAIOVEI
Marti, 28 August 2007
Ovidiu Stanga
EXCLUSIV Puţin după ora 21, patronul Adrian Mititelu a anuntat ca noul antrenor al echipei din Banie este Ovidiu Stânga.

Stânga, care a mai antrenat Universitatea Craiova în sezonul 2005-2006, promovând cu echipa din liga a II-a în primul esalon, a fost si prezentat jucatorilor din lot chiar la aceasta ora, dupa antrenament. „Ovidiu Stânga a fost cel mai aproape de mine de fiecare data si este foarte inteligent. A promovat Universitatea Craiova cu un lot de copii si acum îi are la dispozitie copti, plus achizitii gen Wobay, Tanasa sau Prepelita. Nu l-a avut nici pe Costea pregatit, iar Ciuca a fost numai accidentat în perioada aceea. Multi mi-au bagat pe gât fel si fel de antrenori, dar eu am încredere în Stânga, de aceea l-am si numit. Comentariile altora ma lasa rece, deoarece în doi ani de când investesc la Stiinta nu mi s-a dat un pahar de apa. Numai înjuraturi, desi luasem o echipa care nu mai avea nimic, nici stadion, nici vestiar, nici jucatori. Sunt convins ca Ovidiu va face treaba excelenta. Ii multumesc pentru ca a acceptat”, a anuntat în urma cu cinci minute Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru ProSport.

Narcis Dejan
Prosport

Last edited by Stiinta on Wed Oct 24, 2007 3:25 am
MesajMesaj postat: Tue Aug 28, 2007 9:58 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

nici nu stiu ce sa zic...cam ciudat...dar la noi totul e ciudat, ceea ce arata ca totul e normal Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 12:08 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

era de asteptat.e caracteristic lui mititelu. stanga este unul dintre cei care nu cere bani.oare va mai si juca???????????Smile
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 12:11 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

chiar daca sunt rautacio ma bucur pentru "reusita"lui dinamo cu latio.sa o tina tot asa.
borcea nu a mai umblat pe la arbitrii?Smile
adevarata valoare se vede afara si dinamo e nula.
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 12:46 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

iar stanga?
mititelu si colectia "boyz with toyz". la buna reauzire in B.
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 1:34 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24039 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1315
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Nu asta e schimbarea de care aveam nevoie!!! Sper sa ne inselam cu totii si sa faca treaba, dar.......va fi foarte greu. In plus ce a insirat Mititelu acolo, k nu-i avea pe Wobay, Tanasa sau nush care, alea sunt gargara!!! In afara de Tanasa, restul n-au aratat nimic!!
Va fi f greu!!!Sad(
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 1:56 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Groaznic de greu. Nu-l duce capul nici pe Ovidiu, oare de ce s-a intors dupa toate cele intamplate??
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 6:16 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14903 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje389

TitanGirl wrote:
nici nu stiu ce sa zic...cam ciudat...dar la noi totul e ciudat, ceea ce arata ca totul e normal Rolling Eyes

Gogosarul din Bouaveni

Cum era de asteptat, dupa "negocieri" stranse cu antrenori straini, Mititelu a luat o decizie in stilul caracteristic si falimentar: Ovidiu Stanga! Daca ne alegeau dusmanii antrenor nu puteau fi mai pagubosi! Stanga nu are nici psihologia, nici pregatirea sa faca fata in Liga 1, a demonstrat-o deja in trecut.

Nu mai e nimic de zis, Mititelu e total depasit de situatie, de evenimente si de trecutul de mic potlogar.

Asteptand vremi mai bune, sa speram ca exista 4 echipe mai slabe ca a noastra in Liga 1! Triste vremuri!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 4:08 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134485 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5195

Este neasteptata oarecum aceasta numire si mai ales cum de a acceptat Stanga.
Poate ca e o noua provocare pentru el de a trecut peste faptul ca acuma echipa este intr-o postura la fel de precara ca si atunci cand a plecat...eu prefer sa privesc latura luminoasa a lucrurilor, atata cata este si ma abtin de la critici antefactum in cel priveste pe Ovidiu.

Pe de alta parte, devine tot mai limpede, cel putin asa vad eu lucrurile, ca Miti e mult mai tare in declaratii decat in resurse financiare...si asta nu ar fi tot, dar e si managementul asta atat de superb la club dar care lipseste cu desavarsire aproape...
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 4:22 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

ma bucur ca prietenul meu Ovi a revenit antrenor la club!
dar ma surprinde faptul ca a acceptat oferta lui miti. nu prea vad cum se poate face performanta cu un astfel de patron care isi baga nasu in alcatuirea echipei si mai peste tot unde nu-i fierbe oala!
Ovi sper ca a invatat din greselile care le-a facut anul trecut si sunt sigur ca n-ar fi acceptat daca nu ar avea niste idei sau un concept bun sa ne scoata din criza in care ne aflam! dupa meciul cu rapid, vom iesi din rahat! Very Happy
eu ii urez bafta lui Ovi! Very Happy
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 7:36 pm
Raspunde cu citat
nita marian marius
Suporter
Suporter

59 Lei grei
Items

Aderat23 May 2006
Mesaje2
Locatiebucuresti

Pai sa vedem .... Stanga a mai caftit cativa colegi asa ca era de asteptat ca "maruntzelu" mititel sa il aleaga din nou.ma intreb de ce nu i-a cerut lui Ganea sa vina el la echipa doar si asta stie sa bata .
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 7:43 pm
Raspunde cu citat
nita marian marius
Suporter
Suporter

59 Lei grei
Items

Aderat23 May 2006
Mesaje2
Locatiebucuresti

Cat despre urmatorul meci mi-as dori sa ma insel si sa ma bata toti suporteri dar am un feeling rau , tare rau, cred ca va urma inca o infrangere grea . Oare nu mai este nimeni capabil sa ne scoata din perioada asta neagra ????
MesajMesaj postat: Wed Aug 29, 2007 11:32 pm
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

Miti s- intrecut pe sin de data asta.Ma asteptam sa-l puna pe Mogosanu la cat il duce capul.Oricum un antrnor serios nu ar fi acceptat in conditiile actuale.
Miti trebuie sa bage mana adanc in sacul lui gol sa faca o magie si sa gaseasca niste bani pentru ceva jucatori.Miti va lua jucatori de pe net si ne va zice ca a dat milioane pe ei cand de fapt i-a luat cu banii de sifoane.Dupa mine Baird,Wobay, Dilevski nu au nici o valoare.Singurul care mai joaca ceva este Rose.Daca a dat cat zice pe ei,desi ma indoiesc, a luat teapa.Vedeti ce a luat Steaua cu 500mii (ma refer la Zapata).Nu cred ca miti a dat mai mult de 100mii pe vreun jucator.oricum e de apreciat entuziasmul sau si faptul ca atunci cand nimeni nu vroia echipa el s-a incumetat sa o preia desi ea nu exista.unde au fost atunci acei fosti fotbalisti de care vorbeste Cartu?Daca miti ar avea banii lui jiji poate ar face ceva dar din pacate nu ii are si din nefericire cred ca o sa ne batem la retrogradare nu la cupe europene cum bantuia miti.
Nu stiu dar in ultimii ani craiova parca este blestemata.Numai conducatori unul si unul am avut.