Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu steaua? |
| Victorie
|
|
33% |
[ 2 ] |
| Egal
|
|
50% |
[ 3 ] |
| Infrangere |
|
16% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Steaua - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa doua confruntari dificile pe teren propriu, incheiate destul de bine (poate cu un arbitraj adecvat putea fi castigat si meciul cu potaile), ne deplasam in Ghencea, stadionul proprietate al MAPN. Vom infrunta echipa oierului-latifundiar jiji becali, unul din catindatii la scaunul de sef de stat. Cu un nou antrenor, rupatorul de oase supranumit "Fiara", echipa gazda pare favorita in fata alb-albastrilor. Alb-albastrii care au aratat o atitutinde in joc mult schimbata in bine si pe care ne-o dorim sa devina o obisnuinta.
Meciul cu steaua ae un favorit mai mult pe hartie, deoarece pe teren baieti nostri pot demonstra ca nu mai exista favoriti certi, nici macar in fostul lagar bolsevic. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| jucam bine, asta-i principalul! avem antrenor, astai f bine! problema va fi arbitrajul! daca am fi arbitrati corect, scoatem cel putin un punct! |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
24039 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1315 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu cred ca vm castiga meciul! Avem cateva avantaje in fata stelistilor, si anume, avem moral bun, ei vor avea miercuri meci si vor resimti oboseala, vin dupa o infrangere in campionat.
Eu cred in baietii nostri si vom face un meci f bun!
Dar avand in vedere ca jucam in deplasare, ar fi bun si un egal, cu conditia sa castigam ultimele doua jocuri. Sunt esentiale, altfel cele 4 puncte din ultimele doua etape nu au nici un sens!!
E bine ca dupa meciul cu javrele, jucatorii au fost aplaudati la scena deschisa, desi aveau un sentiment de retinere, atunci cand se indreptau spre tribuna. Le-a fst frica k lumea ii va huidui din nu. Dar lumea a avut atitudine f buna si asta le va da incredere!!!
Forza Stiinta!! Mergem la steaua sa castigam!!!!!!! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ii batem pe astia, ca nu stiu prea mult fotbal.
2-1 pt noi |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Andrei Ionescu, Dilevski (accidentati) si Barboianu (suspendat) nu vor juca sambata. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24039 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Practic Ionescu si Duilevski au lipsit si la meciul cu javrele si ne-am descurcat!
Din cate am aflat, Barboianu are 2 etape suspendare! O etapa era normal, la care se mai adauga un bonus de la comitii.....asa din sufletelul lor mare!!! (((
Imi place cum s-a descurcat la ultimele meciuri!!
Am mare incredere in baieti si vom face un meci "beton" cu stelutza!!!  |
|
|
|
|
|
iftime ionut
|
| Suporter |

|
397 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Nov 2004 | | Mesaje | 39 | | Locatie | targu neamt |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| nu au cum sa ne bata steaua daca se joaca corect.oricum vor mai fi si obositi dupa infrangerea cu sevilla.craiova are continuitate in rezultate si nu va pierde.cred chiar si intr-o victorie a noastra.FORZA STIINTA!!!!!!![B][/fade][align=justify] |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 389 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| iftime ionut wrote: | | nu au cum sa ne bata steaua daca se joaca corect.oricum vor mai fi si obositi dupa infrangerea cu sevilla.craiova are continuitate in rezultate si nu va pierde.cred chiar si intr-o victorie a noastra.FORZA STIINTA!!!!!!![B][/fade][align=justify] |
Jiji va butona la arbitri, ne trebuie si ceva sansa pentru un egal...
Mai important e sa se trezeasca mititelu si sa aduca cativa jucatori, nu "un atacant de valoare", cand noi n-avem nici rezerva de portar (de liga1).
Napoli trebuie sa discute cu lade Sorinel Cartu cum devine cazul cu autobaza, ca de asta avem nevoie in in Ghencea.
 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

24039 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mai sunt cateva ore pana la meci!! Deja nu mai suport asteptarea!!
Sunt f optimist in privinta meciului....cred ca vom face unul f bun!!
Bafta baietilor!!
Forza Stiinta!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Mai sunt cateva ore pana la meci!! Deja nu mai suport asteptarea!!
Sunt f optimist in privinta meciului....cred ca vom face unul f bun!!
Bafta baietilor!!
Forza Stiinta!!! |
Daca pierdem cu 3-0 nu e o surpriza pentru nimeni. De aceea meciul trebuie abordat cu calm, orcice rezultat ma bun decat o infrangere rusinoasa e un rezultat pozitiv.
Prin prisma lotului, managementului suntem subtirei. Dar avem suporteri devotati care pot impinge echipa catre un joc bun.
De ce s-au pierdut atatea puncte in ultimele minute? La ce rezerve avem, nici nu e de mirare...Mititelu sfaraitor trebuie sa inteleaga ca fare 5-6 jucatori adevarati nu facem fata, campionatul e strans, echipele mici castiga puncte, vezi Buzaul, vezi Miovenii. Nu ne mai permitem puncte aruncate aiurea..
BAfta Stiinta!! Napoli trebuie sa fie mai istet ca Lacatus!!! Iar arbitrii sa nu dea mai mult de 5% lui Jiji!!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

24039 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Imi pare atat de rau ca au pierdut meciul!! ((
Dar au jucat f slab....nu au aratat nimic din determinarea din ultimele doua meciuri. Nici oierii n-au facut mare branza, dar noi i-am ajutat sa castige. (
Arbitrajul a fost in mare parte corect!!
Pacat!! Se putea scoate un egal....am avut si ceva ocazii.
As fi suparat dk nu vom castiga nici meciurile cu buzau si cu ceahlaul. Sunt esentiale pt noi.....trebuie castigate!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14903 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | iftime ionut wrote: | | nu au cum sa ne bata steaua daca se joaca corect.oricum vor mai fi si obositi dupa infrangerea cu sevilla.craiova are continuitate in rezultate si nu va pierde.cred chiar si intr-o victorie a noastra.FORZA STIINTA!!!!!!![B][/fade][align=justify] |
Jiji va butona la arbitri, ne trebuie si ceva sansa pentru un egal...
Mai important e sa se trezeasca mititelu si sa aduca cativa jucatori, nu "un atacant de valoare", cand noi n-avem nici rezerva de portar (de liga1).
Napoli trebuie sa discute cu lade Sorinel Cartu cum devine cazul cu autobaza, ca de asta avem nevoie in in Ghencea.
 |
A camfost ocombinatie de Jiji care a butonat, Stiinta care a jucat blazat contra unei echipe de batut!! Nu cumva alde miti s-o fi facut si el vasal la Jiji???
Lupta la retrogradra e crunta, suntem subtirei, meciul cu Fane Stoica se anunta foarte greu!! Ma multumesc cu o victorie la limita!!! Dar Fane e bun afara, crescut la scoala lui Sorinel Cartzu!!!
Ne trebuie 20 p pana la pauza de iarna, practic trebuie sa castigam acasa cu Buzaul si Iasul!! Altfel e prapad!! Anul asta se retrogradeaza cu 37-38 de puncte!
Ca aici ne-a adus Miti, la numarat de puncte putine, niste amarati!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|