.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Stefan Crisan: Aduc la Universitatea mentalitatea germana
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:46 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Stefan Crisan: Aduc la Universitatea mentalitatea germana
MesajMesaj postat: Fri Sep 29, 2006 12:07 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA

«Aduc la Universitatea mentalitatea germană»

de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Vineri 29 Septembrie 2006
• Ştefan Crişan este convins că el şi Fane Stoica vor reuşi la “Ştiinţa”
Cu ce gânduri se întoarce Ştefan Crişan după atâta timp în Bănie?
Am venit să-mi ajut cumnatul şi să facem treabă bună la echipa care ne-a lansat în fotbal, că altfel rămâneam bine mersi în Germania. Sper şi cred că vom reuşi la Universitatea, pentru că eu nu prea fac paşi importanţi în viaţă fără să fiu convins că fac ceva bun atât pentru mine, cât şi pentru locul unde activez. Sper să le implementez atât portarilor, cât şi jucătorilor Universităţii ceva din mentalitatea germană, din temperamentul de învingători al nemţilor.
Ce ştiţi despre actuala Universitatea Craiova?
Am încredere în ce mi-a spus cumnatul meu, că este o echipă tânără, de mare perspectivă, cu jucători talentaţi, şi în plus am auzit că se va investi destul de mult în viitor, aşa că nu-mi fac griji că nu vom reuşi să evităm retrogradarea. Am văzut doar meciul cu Rapidul şi am fost plăcut impresionat de calitatea jucătorilor.
Cum a fost despărţirea de “Ştiinţa”?
Am plecat în 1990. Atunci am fost influenţat de fratele şi unchiul meu, care se aflau în Germania. Am dat o probă de joc la Nurnberg, le-a plăcut de mine şi am rămas timp de doi ani acolo. Eram rezerva lui Andreas Kopke, care era convocat cu regularitate în “Nationalmanschaft”. Am învăţat multe de la el. Apoi am jucat la Regensburg şi la alte echipe.
Ce făcea Ştefan Crişan când a venit solicitarea lui Ştefan Stoica şi a Craiovei?
Având doar 37 de ani, încă apăram la o echipă din liga a patra din Germania şi mă ocupam de propria firmă de cosmetice, pe care acum a trebuit să o las în seama soţiei. Am un fiu de 17 ani, care nu m-a urmat în carieră, ci s-a îndreptat spre karate.
Să ne aşteptăm să vă vedem şi în poarta Universităţii?
Nici vorbă, să-l lăsăm pe Crişan deoparte, am venit ca antrenor, voi fi secundul lui Fane Stoica şi mă voi ocupa şi de pregătirea portarilor, pentru că pot spune că aici sunt expert. Fără a face vreo aluzie la cineva, nu am o bună părere despre această dublă calitate, de antrenor şi jucător, deoarece nu cred că te poţi concentra în acelaşi timp ca să le faci pe ambele foarte bine.
Stefan Crisan: Aduc la Universitatea mentalitatea germana
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO