.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » STIINTA - Apulum
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 8:37 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Apulum?
Castigam
60%
 60%  [ 3 ]
Egal
20%
 20%  [ 1 ]
Pierdem
20%
 20%  [ 1 ]
Total Voturi : 5

STIINTA - Apulum
MesajMesaj postat: Thu May 19, 2005 2:43 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Dupa umilinta din Giulesti, care a pus si capat oricarei speculatii matematice de salvare, ramane doar maruntul scop al evitarii ultimei pozitii din clasament.
Apulum este o echipa relativ ciudata, dupa ce a fost pe punctul sa bata acolo unde noi am pierdut cu 0-4, a suferit doua infrangeri categorice acasa.
Despre noi, ma abtin sa spun ceva..parca mi-e jena de lipsa oricarei ambitii..un adevarat cosmar acest campionat.
De remarcat ca nu ma reusit sa castigam inca in fata celor din Alba Iulia.
In returul trecut a fost 0-0 la Craiova, iar in deplasare am facut un egal (2-2) si o infrangere (0-1).
Eu sper sa batem..poate mai zvacneste cate un orgoliu mititel pe ici-colo.
MesajMesaj postat: Thu May 19, 2005 12:51 pm
Raspunde cu citat
Vizitator

0 Lei grei
Items

pentru mine nu mai are nici o relevanta rezultatul. nici faptul ca am evita ultimul loc nu ma incalzeste cu nimic.
pentru prima oara cred ca o sa privesc un meci al craiovei cu destula indiferenta
MesajMesaj postat: Thu May 19, 2005 3:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Este firesc sa fim dezamagiti..chiar si acum, nu-mi vine sa cred ca am adunat doar 4 puncte acasa...
MesajMesaj postat: Fri May 20, 2005 5:50 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Daca se adevereste disponibilizarea masiva anuntata de dinel, e mai intersant ce echipa vom trimite in teren decat rezultatul meciului in sine..eventual, si scorul cu care vom pierde..Wall
MesajMesaj postat: Fri May 20, 2005 4:10 pm
Raspunde cu citat
tmborn
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat16 May 2005
Mesaje3
LocatieTimisoara

Nu mai conteaza rezultatul! Din pacate...
MesajMesaj postat: Sat May 21, 2005 7:55 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Cel putin Papura si Lutu au ramas totusi la echipa, desi se afla pe "lista lui Staicu". Sa speram intr-o victorie care sa ne salte de pe ultimul loc..macar aceasta cocosata dorinta sa ni se realizeze..
MesajMesaj postat: Sat May 21, 2005 5:22 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

nu mai conteaza rezultatul....sa se termine odata calvarul asta....ramane d vazut ce are de gand neica Staicu...
MesajMesaj postat: Sun May 22, 2005 7:53 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

O zi de cantonament
Componenţii Universităţii au intrat ieri, la ora 13.00, Ă®n cantonament, Ă®n vederea confruntării din această seară cu Apullum. Alb-albaştrii au avut programat un singur antrenament, cu Ă®ncepere de la ora 18.00, Bondrea Ă®ncercând să-şi formeze o impresie despre potenţialul echipei, care a suferit modificări dramatice de efectiv Ă®n aceste zile. ĂŽn final, tehnicianul s-a arătat Ă®ncrezător Ă®n privinţa şanselor pe care le are gruparea din Bănie de a scăpa de “lanterna roşie”. (R. P.)

Aceleaşi probleme peste tot
Chiar dacă nu pare, Universitatea şi Apullum au foarte multe lucruri Ă®n comun. Ardelenii au probleme atât cu plăţile faţă de jucători, cât şi cu anunţatele plecări ale acestora, exact ca la Craiova. Fotbaliştii se plâng de faptul că trebuie să primească restanţe numeroase, atât din prime, cât şi din ratele contractuale, Ă®nsă asupra grupării din Alba planează şi perspectiva desfiinţării la finalul campionatului. “Nu mai bag nici un ban, nu sunt nebun, nu mai am de unde Ă®mprumuta. Oricum mă retrag la final”, a spus Măluşel, preşedintele clubului. ĂŽn astfel de condiţii, mai mulţi jucători, printre care Jercălău, Găldean şi Ghenţi, au depus deja memorii la Ligă, pentru a-şi primi drepturile sau ca să devină liberi de contract. “Problemele financiare sunt delicate. Rămâne să demonstrez că pot gestiona până la sfârşit o situaţie de criză, iar jucătorii trebuie să evolueze cu gândul la viitorul lor şi la eventuale contracte Ă®n Divizia A”, a declarat antrenorul lui Apullum, Artimon, care aşteaptă o posibilă implicare a Consiliului Local Alba Iulia Ă®n destinele echipei. (R. P.)

Pătraşcu tot nu joacă
Deşi a fost folosit Ă®n partida-şcoală de vineri, de pe stadionul “Tineretului”, tânărul atacant al Universităţii Ovidiu Pătraşcu, nu şi-a găsit loc Ă®n lotul “Ştiinţei” pentru meciul de azi, cu Apullum . Bondrea a considerat că juniorul nu poate face faţă primei divizii, chiar dacă toţi suporterii se aşteptau să-l vadă pe Pătraşcu jucând Ă®n ultimele etape ale campionatului. Bondrea a preferat şi de această dată să-i readucă pe Stoianof şi Ungureanu, pentru a umple golurile din atac, Ă®n loc să dea credit tinerilor care vor să se afirme. (R. P.)

Şi ardelenii au lotul decimat
Dacă Universitatea nu se mai poate baza Ă®n partida de astăzi pe cei opt jucători plecaţi Ă®n această săptămână, nici adversarii de azi ai “juveţilor” nu stau prea bine, antrenorul lui Apullum, Alin Artimon, având probleme mari Ă®n alcătuirea lotului, din cauza suspendărilor şi accidentărilor. Astfel, tehnicianul ardelenilor nu va putea conta Ă®n meciul din această seară, de pe “Ion Oblemenco”, pe şase jucători: Ghenţi, D. Minea, C. Bar, care sunt accidentaţi, şi R. Cosma, Iurişniţi şi Lupaşcu - suspendaţi.

EDITIE SPECIALA
MesajMesaj postat: Sun May 22, 2005 9:36 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Se pare ca nue xista dorinta sa ne saltam macar de pe ultimul loc..si adversarii nostri au avut probleme de lot, dar au avut un dram de ambitie in plus..
Un 1-2 dezolant...
MesajMesaj postat: Mon May 23, 2005 11:41 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

se va rezolva.
MesajMesaj postat: Mon May 23, 2005 9:05 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

cine stie cand va veni si rezolvarea aia....pana atunci tot stam ca pe ghimpi, ca poate vor castiga:((Sad(Sad( angry angry Wall Wall
STIINTA - Apulum
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO