.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Bistrita: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:50 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Bistrita?
Victorie
87%
 87%  [ 7 ]
Egal
12%
 12%  [ 1 ]
Infrangere
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 8

Stiinta - Bistrita: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Mon Mar 31, 2008 5:15 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Linistiti in privinta grijilor retrogradarii, ce ne-au macinat si anul acesta o buna parte din sezon, privim cu mai multa incredere si chiar detasare confruntarea cu trupa lui Sabau.
In tur am castigat cu 1-0 si parem favoriti prin prisma ultimelor rezultate obtinute. Meciul este unul dificil, oaspetii constituind o echipa greu de invins si cu o defensiva buna.
Sper intr-o repetitie a meciului de asta-toamna.
MesajMesaj postat: Mon Mar 31, 2008 10:21 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Cred c ao sa fim una dintre putinlee echipe care bat Bistrita de 2 ori intr-un campionat. 1-0 pt noi si le luam si locul in clasament. Hai copii!
Re: Stiinta - Bistrita: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Tue Apr 01, 2008 4:36 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
Linistiti in privinta grijilor retrogradarii, ce ne-au macinat si anul acesta o buna parte din sezon, privim cu mai multa incredere si chiar detasare confruntarea cu trupa lui Sabau.
In tur am castigat cu 1-0 si parem favoriti prin prisma ultimelor rezultate obtinute. Meciul este unul dificil, oaspetii constituind o echipa greu de invins si cu o defensiva buna.

Este si un prilej sa verificam teoria reciprocitatii, atat de draga lui 'nea Jean. Asta toamna am castigat surprinzator, acolou nde nimeni nu prea castiga fara acordul "Lordului". Cu Baird accidentat, Rose si Prepelita suspendati meciul se anunta greu. Cum apararea e subtire, cred ca primim gol(uri), rezultatul final depinde de cate gol(uri) reusim sa inscriem fata fata deadversari. Ar fi frumos sa continuam seria succeselor.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Wed Apr 02, 2008 1:09 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Gloria nu are un atacant prea eficient, deci sunt sanse sa ramanem fara gol primit. Apararea bistritenilor este insa una destul de solida, va fi un test pentru atacantii nostri sa marcheze...
MesajMesaj postat: Wed Apr 02, 2008 1:58 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

cred ca o sa terminam pe 8. daca ii batem , trecem inaintea lor. si cam atat pt campionatul asta. noi tre sa batem steaua, dinamo si timisoara, asa de orgoliu. intr-adeva, acu ca nu mai avem emotii si presiune, echipa ar putea sa inceapa sa joace ceva si sa pregateasca campionatul viitor si sa cristalizeze ceva relatii de joc, sa vada care jucatori confirma si care nu si alte asemenea lucruri.
MesajMesaj postat: Wed Apr 02, 2008 2:48 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

soso wrote:
cred ca o sa terminam pe 8. daca ii batem , trecem inaintea lor. si cam atat pt campionatul asta. noi tre sa batem steaua, dinamo si timisoara, asa de orgoliu. intr-adeva, acu ca nu mai avem emotii si presiune, echipa ar putea sa inceapa sa joace ceva si sa pregateasca campionatul viitor si sa cristalizeze ceva relatii de joc, sa vada care jucatori confirma si care nu si alte asemenea lucruri.

Corect ce spui, dar nedumerirea mea ramane de ce a fost ratat acest campionat, dupa ce finalul celui precedent parea sa arate o echipa a Craiovei cu un potential superior...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Apr 03, 2008 2:40 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Meciul cu Gloria Bistrita se va disputa fara spectatori, a hotarat comisia de disciplina, in urma incidentelor in care au fost implicati si suporteri ai Universitatii la ultima deplasare.
MesajMesaj postat: Fri Apr 04, 2008 5:26 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Urat din partea suporterilor, dk pot fi numiti suporteri.
Sper sa castigam maine, desi va fi un meci interesant si greu, in acelasi timp. In ultimele etape ne-au surprins cu evolutiile bune si sper sa nu se opreasca aici.
MesajMesaj postat: Sat Apr 05, 2008 6:29 am
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Daca jucam cu 3 atacanti si punem presiune ,batem cu 3-0
MesajMesaj postat: Sat Apr 05, 2008 2:56 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Important este sa castigam, iar scorul are mai putina importanta.....sau cine marcheaza. MrGreen
MesajMesaj postat: Sat Apr 05, 2008 5:35 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

1-1 rezultatul final.....e bine si asa, decat sa fi pierdut.
Am facut si greseli individuale, am avut si ghinion, mingea a fost trimisa de 3 ori in bara, au fost si cateva greseli de arbitraj, care, dk ar fi fost sanctionate corespunzator, ar fi putut da nastere la unele faze importante.
Insa, meciul a fost unul bun, cu ocazii multe, iar eu unul ma declar multumit de evolutia echipei.
Mi-as dori sa-l vad mai des, in teren, pe Mihai Costea, care poate profita acum k avem 2 atacanti accidentati si sa-si faca loc in echipa, ca titular.
MesajMesaj postat: Sat Apr 05, 2008 6:01 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Imi cer scuze ptr pronostic ,dar nu am luat in calcul ghinionul si un tusier prost(faza cu M.Costea).HAI CRAIOVA!
Re: Stiinta - Bistrita: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sat Apr 05, 2008 9:22 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

john balace wrote:
Stiinta wrote: