Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Stiinta-Building 2-1 |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sambata, Universitatea a invins greu, dupa un joc slab, divizionara B Building Vanju Mare.
Meciul vazut de presa.
EDITIE SPECIALA
Doamne, ai mila de noi!
V. Pribeanu
Buildingul s-a distrat o repriză cu Universitatea.
Elevii lui Badea nu au avut nici o idee tactică de joc.
Universitatea (2) - (1) Building
Au marcat: Stevanovic’52, Edu Magri ’88, Ciochină ’32
Stadion: “Ion Oblemenco”. Spectatori: 4.000
UNIVERSITATEA
Guso - Buhuş, Moţi, Răchită, Bordeanu - Bundea, Pleşan, Papură, Schumacher - Stevanovic, Drăgan
Au mai jucat: Dobre, Daouda, Vigariu, Luţu, Edu Magri, Gavalovski
Antrenor: Pavel Badea
BUILDING
Doran - Băbaş, Gădăleanu, Cită, Niţu - Făget, Schintee, Drăcea, Poenaru - Lătea, Ciochină
Au mai jucat: Nedelcea, Badea, Croitoru, Donoată, Pîrvulescu, Pătrulescu
Antrenor: Dumitru Bălu
Arbitri: Florin Tucă - Petrică Pătraşcu, Gigi Bece
Cartonaşe galbene: Pleşan, Vigariu. Cartonaş roşu: Schintee
* Fiecare repriză a durat 50 de minute
Dacă într-adevăr tactica din această iarnă a fost derutarea adversarului, tehnicienii Universităţii s-au conformat pe deplin, ba au reuşit chiar mai mult, ameţindu-şi până la urmă şi proprii fotbalişti. Joc dezlânat, fără nici un orizont, greşeli de începători ale unor jucători care au ajuns să trăiască numai datorită unor cărţi de vizită prăfuite, nici o idee tactică, nervi cu grămada şi sute de pase înapoi, iată imaginea unei echipe care cică s-a pregătit o iarnă întreagă şi va rupe dudul în două în returul de campionat ce bate la uşă. Păi, dacă tremură chiloţii pe tine în faţa “binecunoscutei” formaţii Building din “renumita” localitate Vânju Mare, atunci nu îţi mai rămâne decât să recunoşti că retrogradarea este deja la tine în casă. Cum Badea nu s-a plâns nici un moment de lotul de jucători, el se face, fără discuţie, vinovat de modul dezastruos în care se prezintă echipa. Păi, cine să le spună atacanţilor să nu stea lipiţi unul de altul, ca liceenii amorezaţi, ci să mai iasă din când în când în lateral, să mai primească o pasă, cine să dirijeze o apărare cu care s-a distrat cum a vrut Poenaru, un tânăr de 22 de ani, ori cine să-i pună la punct pe jucătorii care au numai fiţe în cap şi fac ce “vrea” muşchii lor? Oricine, dar nu Badea, care a demonstrat că în ceea ce priveşte antrenoratul se află încă la stadiul de bastonaşe şi liniuţe. Universitatea nu a arătat nimic în amicalul de sâmbătă, iar în prima parte a meciului a fost dominată clar de Building, doar intervenţiile de excepţie ale lui Guso, care i-a blocat pe Lătea şi Ciochină, scăpaţi singuri spre poartă, făcând ca la pauză oaspeţii să aibă doar un gol avantaj. Ca să nu mai spunem că, după ce au reuşit să înscrie, mehedinţenii au început să-i ridiculizeze pe “alb-albaştri”, lovind de nenumărate ori mingea cu călcâiul. Penibilitatea celor care evoluează pentru “Ştiinţa” nu a fost spălată de revenirea din partea a doua, când Stevanovic a dovedit că este o bună achiziţie. S-a demonstrat că singura schemă exersată este învăluirea pe dreapta în urma angajărilor lui Papură, urmate de centrări bune ale lui Buhuş şi Dobre. În rest, nimic, haos total, fotbal penibil, după ureche. Şi, în această debandadă, s-a găsit şi Badea să facă fiţe şi să nu-l folosească pe Marquinhos, în ciuda părerii unanime că este un fotbalist cu veleităţi. Bine au făcut cei care au rămas sâmbătă acasă, că pe “Ion Oblemenco” nu ar fi avut nimic de văzut. A, scuze, puteau vedea la antrenament o echipă simpatică, Building Vânju Mare, susţinută de o femeie cu suflet pentru fotbal, Mihaela Giuca. Fraţilor, să ne rugăm, că vin vremuri grele!
Declaraţii după meci
În prima repriză am avut probleme, dar în partea secundă am dat dovadă de caracter şi am arătat că se poate. Rezultatul a fost conform cu ce s-a petrecut în teren.
Valeriu Răchită
E bine că am reuşit să câştigăm. În repriza a doua am jucat mai bine. Aţi văzut şi dumneavoastră cu ce dăruire au jucat adversarii. Toate echipele mai puţin cotate vin aici să-şi dea viaţa pe teren.
Ionuţ Luţu
A fost un meci reuşit, dar compartimentul ofensiv are probleme în continuare. Nu se poate să ai şapte-opt ocazii clare şi să punctezi doar de două ori. Oaspeţii au avut o singură ocazie, pe care au reuşit să o fructifice, lucru pentru care îi felicit.
Pavel Badea
GAZETA DE SUD
In prima repriza, Stiinta a fost facuta KO de Vinju Mare
Speram sa fie doar o gluma proasta
Cosmin STAICU
„U“ Craiova - Building 2-1
• Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori 2.000.
• Au marcat: Stevanovic '47, Edu Magri '85 / Latea '30.
Universitatea: Guso - Buhus ('60, L. Dobre), Moti ('72, Daouda), Rachita, Bordeanu - Bundea ('86, Vigariu), Papura, Plesan, Schumacher ('46, Lutu) - Dragan ('63, Edu Magri), Stevanovic ('63, Gavalovski). Antrenor: P. Badea.
Building: Doran - Baloi, Gadaleanu, Cita, Nitu - Faget, Schintee, Dracea, Poenaru - Latea, Ciochina. Au mai intrat: Nedelcea, Badea, Croitoru, Donoata, Seinu, Patrulescu, Pirvulescu. Antrenor: D. Balu.
• Au arbitrat: Fl. Tuca - P. Patrascu, G. Bece (toti din Craiova)
Ecoul succesului Stelei in Cupa UEFA nu se risipise inca simbata dupa-amiaza pe „Ion Oblemenco“. Fanii Craiovei s-au tirit spre stadion cu speranta ca jucatorii lor nu sint chiar asa departe de cei ai lui Gigi Becali. Stiinta intilnea Building Vinju Mare, o echipa al carei nume sugera un posibil scor-fluviu. Numai o umilire a divizionarei B cu nume de echipa de veterani inscrisa la futsal putea domoli furia si in acelasi timp admiratia patimasilor fani craioveni fata de performanta Stelei. Doreau sa spuna dupa meci „Lasa, ca ne-am facut si noi echipa“, iar apoi sa-si petreaca week-end-ul linistiti, cu gindul ca nu avem cum sa retrogradam.
Asteptarile lor au fost spulberate insa in 45 de minute. Dupa ce au vazut prima repriza a meciului cu Building, fanii au rabufnit. Era meci amical, dar s-au ridicat in picioare si au inceput sa-i huiduie pe ai lor si sa aplaude la scena deschisa echipa adversa, dirijata de pe margine de o femeie. Ca tot se apropie 1 Martie.
Pe scurt, alb-albastrii nu si-au creat nici o ocazie de gol. Dragan a fost prins de vreo sapte ori in ofsaid. Schumacher a tras un singur sut periculos, dar spre galeria oaspetilor, enervat de o decizie a arbitrului, in singura faza cind a fost vazut cu mingea la picior. Mijlocul „de aur“ al lui Badea nu a reusit sa impinga actiunile de atac dincolo de centrul terenului, cu Plesan tirindu-se in fata unor anonimi. Vinju Mare, despre care spectatorii intrebau daca este sat sau comuna, defila pe „Ion Oblemenco“, pasind cu calciiul si combinind in viteza, cu devieri, de parca, imbracati in rosu si albastru, se credeau alta echipa, nu mai spunem care.
Dupa pauza, alb-albastrii au iesit de la cabine in huiduielile asistentei, putin „sifonati“ de Badea si criticati de la oficiala de patron, iar golul lui Stevanovic a venit la tanc, pentru a potoli spiritele. Sirbul a fructificat din nou singura ocazie de care a beneficiat, reluind imparabil cu capul din mijlocul careului centrarea lui Buhus. Rolurile s-au schimbat si alb-albastrii au fost cei care au jucat cu fundasii la centru, dar pina la final au reusit sa spele rusinea doar pe tabela, alt strain, Edu Magri, inscriind golul victoriei cu o scarita peste portarul advers.
In concluzie, ultimul amical inaintea returului nu ne-a lamurit in privinta jocului Stiintei. Badea mai are ragaz pina incepe sezonul. Speram ca Stiinta sa sufere doar in amicale, pentru a se vindeca in partidele oficiale. In campionat nu ne va mai interesa ca s-a schimbat sistemul de joc, ca jucatorii noi trebuie integrati sau ca avem ghinion. Atunci se va taia in carne vie. |
|
Last edited by Stiinta on Mon Feb 28, 2005 3:36 am |
|
|
|
 | Re: Stiinta-Building 2-1 |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Sambata, Universitatea a invins greu, dupa un joc slab, divizionara B Building Vanju Mare. |
Daca ziceai "a invins usor, dupa un joc excelent", ma miram. Asa insa ... :mrgreen: |
|
|
|
|
|
sagiblue
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
sagiblue
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vrsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
legat de vigariu, am promis ca daca mai intra pe teren eu plec de pe stadion .
eu unu n-am inteles nimic din ce au jucat sambata. de fapt n-au jucat nimic. in prima repriza n-au reusit decat de 4 ori sa lege mai mult de 3 pase consecutive in jumatatea adversa de teren. incredibil!!!! plesan a fost efectiv penibil. schumacher la fel.
nu sunt adeptul schimbarii antrenorilor dar cred ca se impune. pentru ca daca joaca asa si in campionat nu cred ca badea prinde etapa a5-a. am impresia ca el vede altceva decat realiatea. cum poate sa declare ca a fost un meci reusit? ca am avut 7-8 ocazii? si ca ei n-au avut decat 1 si au inscris? pai in prima repriza guso a avut 3 interventii senzationale. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sper ca Badea a vrut sa-l bage in ceatza pe Cartu...desi, usurinta cu care i-au indeplinit jucatorii planul, da serios de gandit...
Sa asteptam meciul de sambata...si, iesirea din ceatza... |
|
|
|
|
|