.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Buzau: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 1:14 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Buzaul?
Victorie
88%
 88%  [ 8 ]
Egal
11%
 11%  [ 1 ]
Infrangere
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 9

Stiinta - Buzau: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun Nov 11, 2007 2:30 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Avem doua saptamani sa pregatim ultimele patru confruntari din acest an, toate importante si accesibile.
Buzaul s-a transformat dintr-o candidata sigura la retrogradare in protagonista ultimelor etape (victorii la Galati si cu Timisoara!). Fane Stoica pare sa fi gasit o ambianta potrivita.
Noi am ratat un rezultat bun in fata stelei, intr-un meci cu unele semne de intrebare.
Meciul cu Buzaul trebuie si poate fi castigat, ramane sa o si facem.
MesajMesaj postat: Sun Nov 11, 2007 3:11 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Urmatoarele meciuri sunt esentiale!! Ca sa stam linistiti trebuie sa strangem kt mai multe puncte!!
Meciul de aseara a fost dezamagitor!!
MesajMesaj postat: Sun Nov 11, 2007 4:38 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

trebuie sa pregatim meciul cu seriozitate si sa nu credem ca daca am batut pe poli si aproape si pe dinamo, meciul cu buzau e castigat! fara munca nu iese nimic! sunt convins ca napoli va pregati meciul f bine si ca vom invinge! buzaul este ca si noi o echipa care si-a regasit jocul si nu este nicicum de subestimat! le doresc baietilor si antrenorului multa putere de munca si sa aiba rabdare, atunci vor ramane cele trei puncte la Craiova! Very Happy
MesajMesaj postat: Sun Nov 11, 2007 5:34 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

gac200076 wrote:
trebuie sa pregatim meciul cu seriozitate si sa nu credem ca daca am batut pe poli si aproape si pe dinamo, meciul cu buzau e castigat! fara munca nu iese nimic! sunt convins ca napoli va pregati meciul f bine si ca vom invinge! buzaul este ca si noi o echipa care si-a regasit jocul si nu este nicicum de subestimat! le doresc baietilor si antrenorului multa putere de munca si sa aiba rabdare, atunci vor ramane cele trei puncte la Craiova! Very Happy

Fane Stoica e periculos in deplasare, iar echipa lui e pe val. Ne trebuie cele 3 puncte ca aerul, sper sa le obtinme, chiar si un 1-0 e bun!! Nu ne mai permitem puncte pierdute aiurea contra candidatelor la retrogradare, gen Cluj, UTA, Iasiul, Otelul,, Pandurii. Pana acum s-au pierdut puncte mari cu echipe de 3 lei!!! Dar cand n-ai 11 jucatori adevrati, te bazezi pe sclipirie unui Costea, Tanase sau un sut norocos al lui Stoica... Astia sunt actorii, cu astia defilam.Nici a iarna Raj nu se va destepta, n-a facut- o el de 3 ani!! Si nici chestia cu echiatanara nu mai tine, ca avem o medie de varsta cam pe la 24-25 de ani, trebuie sa gaseaasca alta scuza!!!
Respect Lion Respect
Re: Stiinta - Buzau: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun Nov 11, 2007 5:42 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Avem doua saptamani sa pregatim ultimele patru confruntari din acest an, toate importante si accesibile.
Buzaul s-a transformat dintr-o candidata sigura la retrogradare in protagonista ultimelor etape (victorii la Galati si cu Timisoara!). Fane Stoica pare sa fi gasit o ambianta potrivita.
Noi am ratat un rezultat bun in fata stelei, intr-un meci cu unele semne de intrebare.
Meciul cu Buzaul trebuie si poate fi castigat, ramane sa o si facem.

Fane va veni sa-si ia revansa, Napoli trebuie sa fie cu ochii in patru...Buzaul fiind echipa a 2-a a lui Jiji, nu stiu ce necuratenii se mai pot intampla. Daca nici p-astia nu-i batem, atunci nu pre meritam sa pierdem vremea in Liga 1!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Mon Nov 12, 2007 1:55 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Meci greu dar io zic ca batem cu 1-0. O fi Fane expert in deplasari dar in ultimul timp cand jucam acasa dam senzatia ca putem bate pe oricine. Si chiar cred ca asa este.
MesajMesaj postat: Mon Nov 12, 2007 3:49 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Nu cred ca scapam fara gol primit, buzoienii joaca foarte ofensiv.
As merge pe un 3-1 pentru noi...
MesajMesaj postat: Tue Nov 13, 2007 12:44 am
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

raj kcur a luat un jucator de pe net si zice ca e brazilian dar nu vrea sa ii spuna numele.
Stie cinva ceva?
ori e vreun fel de dilevski?
MesajMesaj postat: Tue Nov 13, 2007 2:50 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

brazilianu` lu` peste...........
MesajMesaj postat: Tue Nov 13, 2007 2:55 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

mirel28 wrote:
raj kcur a luat un jucator de pe net si zice ca e brazilian dar nu vrea sa ii spuna numele.
Stie cinva ceva?
ori e vreun fel de dilevski?

ZIARELE "CENTRALE" MENTIONEAZA UNUL JEFEESON DIN CIPRU...
ASTA E MARELE ATACANT PE CARE IL PREGATEA RAJ???

IN LOC DE RAJ PROPUN SA-L NUMIM FERNANDEL, DACA TOT E IN DOMENIUL ACTORI...

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Thu Nov 15, 2007 11:42 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

intrarea la meciul cu buzau va fi libera. cel putin asa e scris pe gsp.ro
sa vedem daca vine lumea la stadion, ma cam indoiesc sa vina multi pe frigu asta...
MesajMesaj postat: Mon Nov 19, 2007 1:39 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Meciul cu Buzaul va avea loc vineri, de la ora 19:30.
Inntr-adevar, intrarea va fi libera, o decizie conforma cu...economia de piatza...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Mon Nov 19, 2007 4:53 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382