.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Stiinta - Ceahlaul » Stiinta - Ceahlaul, opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon May 12, 2008 9:32 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Ceahlaul?
Castigam
50%
 50%  [ 1 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Pierdem
50%
 50%  [ 1 ]
Total Voturi : 2

Stiinta - Ceahlaul, opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun May 04, 2008 1:28 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Am ajuns si inaintea ultimei etape dintr-un nou sezon cenusiu al Universitatii.
Adversar, echipa lui Pinalti, care va trebui sa castige (daca va reusi sa obtina cele trei puncte in fata Timisoarei). FRF si Liga lui mitica au ramas reci la victoriile "spectaculoase" obtinute de nemteni in ultimele etape, probabil multumiti ca au transat si acest sezon in favoarea unei echipe din capitala.
Ramane de vazut daca se mai doreste ceva in acest ultim meci, pentru ca atat cu steaua cat si cu steaua 2, nu prea s-a dorit nimic...poate doar salvarea unor aparente jenante.
MesajMesaj postat: Sun May 04, 2008 3:20 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20791 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1037
LocatieKöln

daca si acasa ratam iar ca fraierii, atunci echipa va pierde suporteri! nu mai avem chef sa vedem meciuri din astea cu ratari aiurea! e strigator la cer cum s-a prezentat echipa in deplasare la u cluj si la buzau! vrem performanta, seriozitate si respect fata de suporteri!!!
Re: Stiinta - Ceahlaul, opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sun May 04, 2008 7:09 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

Potaile mai demne decat Raj!!

Jiji Oierul n-a putut sa cunmpere potaile si CFR-ul pare campion. Asta bine inteles daca nu intervine o "bricheta" de ultim moment.

Oricum Raj a demonstart ca este sub nivelul potailor militienesti, inclinandu-se nu o data, ci de doua ori in fata lui Jiji si al satelitului. Pentryu mine Raj a intrat irevocabil in categoria dinel-netoiu, e o chestiune de timp pana cand va vinde cu sau fara retrogradare!!!
Astept cu nerabdare perioada post Raj, sper sa se sparga ghinioniul si sa intram in normalitate in cativa ani!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Wed May 07, 2008 7:14 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Ma bucura succesul si retrogradarea nemtenilor, desi mi-ar fi placut sa pice si buzaul...
S-au mai spalat din pacatele ultimelor doua meciuri, desi ramane si varianta ca am jucat mai mult pentru stelutza 2 decat pentru onoarea noastra...
MesajMesaj postat: Wed May 07, 2008 7:17 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20791 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1037
LocatieKöln

baturam printr-un autogol al oaspetilor cu 3-2 si bagaram ceahlaul in b, acolo unde le este locul! Jucaram modest, dar macar castigaram. Terminaram campionatul pe locul 9. am acumulat 43 de puncte in 34 de meciuri obtinind 12 victorii, 7 egaluri si 15 infrangeri. Am marcat 42 de goluri si am incasat 48. Ne-au lipsit 14 puncte pina la cupele europene. Bine ca s-a terminat acest campionat plin de emotii si meciuri dubioase. Pentru prima oara dupa eventul nostru din 91 o echipa din provincie ia campionatul si are sansa sa repete performanta noastra de acum 17 ani! Felicitari la Cluj!
Catre Jiji, vezi ca tot nu luasi campionatu! MrGreen
MesajMesaj postat: Thu May 08, 2008 3:31 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

13929 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje366

Campionatul 2008: inceput in genunchi, terminat capra!

Cam asta a fost campionatul 2008, al 3-lea sub domnia lui Raj: am inceput in genunchi, ca ciuca batailor, am avut o perioada relativ buna dupa vacanta de iarna, si am terminat stand capra la Jiji & Co.

In plus, acest Mititel cu mitros de usturoi si-a dat arama pe fata cu un discurs tip dinel in fitzuica Editie: ca e singur, ca nu are bani, ca vinde jucatori. In plus a amanat semnarea cu Napoli, sa fie sigur ca italianul pleaca in vacanta fara contract si poate nu se mai intoare.

Lichidarea pe care o anticipam de atata timp se va intampla in vara asta. Raj va vinde jucatorii si poate chiar nu inscrie echipa in Liga 1, "ajutandu-l" pe Pinalti sa ramana in prima liga. Elucubratiile lui Raj din fituica proprie sunt clare: vinde jucatori, nu-l prelungeste pe Napoli joi cum promisese, chiar sugereaza ca Pinalti ca ramane in prima Liga!? Cum singura posibiliate de salvare a lui e ca o echipa promovata sau o echipa actuala sa renunte, ma face sa cred ca are un plan si cu vanzarea locului, dupa ce va lichida jucatorii!!

Cum sm scris multe ori, Raj a fot o alta perioada neagra in istoria Stiintei. Trebuie sa ne concentram si sa speram la momentul plecarii lui Raj + 5 ani pentru a visa la normalitate!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Fri May 09, 2008 8:27 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

john balace wrote:
Campionatul 2008: inceput in genunchi, terminat capra!

Cam asta a fost campionatul 2008, al 3-lea sub domnia lui Raj: am inceput in genunchi, ca ciuca batailor, am avut o perioada relativ buna dupa vacanta de iarna, si am terminat stand capra la Jiji & Co.

In plus, acest Mititel cu mitros de usturoi si-a dat arama pe fata cu un discurs tip dinel in fitzuica Editie: ca e singur, ca nu are bani, ca vinde jucatori. In plus a amanat semnarea cu Napoli, sa fie sigur ca italianul pleaca in vacanta fara contract si poate nu se mai intoare.

Lichidarea pe care o anticipam de atata timp se va intampla in vara asta. Raj va vinde jucatorii si poate chiar nu inscrie echipa in Liga 1, "ajutandu-l" pe Pinalti sa ramana in prima liga. Elucubratiile lui Raj din fituica proprie sunt clare: vinde jucatori, nu-l prelungeste pe Napoli joi cum promisese, chiar sugereaza ca Pinalti ca ramane in prima Liga!? Cum singura posibiliate de salvare a lui e ca o echipa promovata sau o echipa actuala sa renunte, ma face sa cred ca are un plan si cu vanzarea locului, dupa ce va lichida jucatorii!!

Cum sm scris multe ori, Raj a fot o alta perioada neagra in istoria Stiintei. Trebuie sa ne concentram si sa speram la momentul plecarii lui Raj + 5 ani pentru a visa la normalitate!

Respect Lion Respect

Nu mai e nimic de adaugat. Achiesez la parerea ta si cred k miti e un mare sarlatan. Sad(
Nu vom avea echipa curata niciodata. Fuseram blat ultimele trei meciuri....cu ceahlaul fu intamplare, k-si detera gol pe final...Smile))))
Aia nici de balt nu fura in stare.....la ce sa mai ramana in liga 1 Smile)))
Stiinta - Ceahlaul, opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Stiinta - Ceahlaul
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO