.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » STIINTA » Stiinta Craiova - foaie electronica a suporterilor
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:55 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Stiinta Craiova - foaie electronica a suporterilor
MesajMesaj postat: Mon Feb 28, 2005 3:10 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Dupa cum ati observat deja, site-ul stiintacraiova.com a capatat o interfata noua.
Daca pana acum intrarea pe site era reprezentata de Forum si apoi de Portal (dupa logare), de acum inainte pagina de intrare este foaia electronica a suporterilor: Stiinta Craiova.

Din "Cuvant inainte" reiese si ideea de baza a acestei incercari: trecerea suporterilor din postura de cititori in aceea de furnizori de informatie si implicit de creatori ai episoadelor unui palpitant serial: Universitatea (Stiinta) Craiova.
Serial in regia suporterilor si cu scopul de a surprinde si pastra evenimente si trairi din jurul fenomenului Universitatea.
Aceasta foaie nu poate exista decat prin contributia voastra: cu opinii, analize, sugestii, imagini. La fel ca pe forum, aveti optiunea de a va semna contributia la libera voastra alegere: cu nickul ales sau identitatea adevarata.

Efortul de a construi interfata, de a aduna si prezenta datele a fost facut cu aceeasi placere cu care a fost realizat si mentinut acest Forum.

Restul, depinde de voi.
MesajMesaj postat: Tue Mar 08, 2005 9:37 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

Va laud
emil u
Brisbane Australia
Hai Stiinta
eungrean@bigpond.net.au Beer Chug
MesajMesaj postat: Wed Mar 09, 2005 5:27 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Emil, multumiri de laude, dar treci la pasul urmator...contribuie si tu la aceasta incercare...poate ne trimiti o poza-doua din Brisbane cu un scurt comentariu sa punem pe foaie..ce zici? doar esti suporter Stiinta.. Wink
MesajMesaj postat: Sun May 08, 2005 5:41 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Este timpul sa ne reorganizam, nu numai la nivel de echipa de fotbal, dar si la nivel de site.

Va astept cu propuneri pentru organizarea primei pagini, sugestii si critici, in fond site-ul l-am conceput pentru voi, suporterii Craiovei care aveti placerea sa intrati aici si nu pentru moftul meu personal.

De asemenea, sa constituim un colectiv de redactie. Sa ne impartim un pic atributiile.
Sugestia mea este sa avem trei sectii pe prima pagina, privind articolele-stiri:
1. Universitatea
2. Fotbal intern + nationala
3. Fotbal extern

Deci, astept cel putin cate unul din voi sa preluati una din
sectii. Nu este o treaba grea, stirile care apar in ziare, la TV, radio sa le punem si noi pe prima pagina, dar in stilul personal, al suporterilor Craiovei.
De asemenea, va astept cu un comentariu mai larg pe anumite subiecte arzatoare in momentul respectiv, mici editoriale.
Totul sa fie facut din placere, fara constrangeri. Adica sa avem fun si sa ne simtim pur si simplu bine in jurul ideii ca suntem suporterii unei echipe frumoase si suntem ca si o familie.
Tot ce va apare va purta semnatura (nickul) celui care scrie stirea (articolul) respectiv si va avea trimitere si pe forum pentru comentarii.

Eu am sa ma ocup de punerea in pagina, sunt deci matrita sau imprimanta daca vreti.
MesajMesaj postat: Sun May 08, 2005 11:50 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Stiinta u trebuie sa hotarasti ce atributii va avea fiecare ... eu cred ca ma voi implica dk vei vrea sa am vreo atributie.... Very Happy Very Happy
MesajMesaj postat: Mon May 09, 2005 12:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

BigBrother, multumesc pentru disponibilitate.

Totusi, eu nu pot sa stabilesc atributiile, participarea voastra trebuie sa vina din placere.

In plus, eu nu stiu daca tu doresti sa pui stiri despre Universitatea sau poate te simti mai in largul tau cu stiri din fotbalul international sau chiar amandoua...

Tu trebuie sa imi spui asta.
MesajMesaj postat: Mon May 09, 2005 1:10 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737

Stiinta , cu pozele trebue sa ma organizez , ca nu
am ce trebe la computer , o sa scriu diverse , de la fotbal la , ce gasesc interesant.
MesajMesaj postat: Mon May 09, 2005 1:19 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Emil, pentru poze este bine si daca pui linkul si mai departe vad eu cum preiau poza cu pricina.

Ideea este sa fie deschis un topic nou cu subiectul cu stirea pe forum la categoria respectiva (daca stirea este despre unul din jucatorii Stiintei, topicul va fi deschis la Jucatori, daca este despre un subiect din fotbalul international, atunci va fi la Fotbal extern si tot asa).

Eu voi prelua stirea si o pun pe prima pagina cu link catre forum si cu semnatura celui care a pus-o desigur.
MesajMesaj postat: Mon May 09, 2005 1:46 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737

OK , Baeti-i o sa incepem in curind.
Stiinta Craiova - foaie electronica a suporterilor
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » STIINTA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO