Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu pitestenii? |
| Castigam
|
|
66% |
[ 10 ] |
| Egal
|
|
13% |
[ 2 ] |
| Infrangere |
|
20% |
[ 3 ] |
|
| Total Voturi : 15 |
|
 | Stiinta - FC Arges: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cred ca partida cu pitestenii poate fi un moment de cotitura in evolutia echipei.
Tracul a cam trecut, caldura asijderea, Mititelu a lasat-o mai moale cu superperformantele pe care actualul lot o sa le realizeze, argesenii au fost temperati de banateni chiar acasa.
In plus, foarte probabil, un alt antrenor va conduce echipa si, de regula, o schimbare pe banca aduce si o schimbare in atitudinea jucatorilor.
Meciul este foarte greu, dar mai usor decat cel cu potaile.
Este momentul sa si inscriem, un roman, australian sau irakian s-o bage odata si odata si in ate nu numai in intentii...
Sper intr-un 2-1 pentru noi. |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Well, irakianul nu o sa mai fie in echipa, asa ca sperantele ne cad pe un roman/australian...Pronosticul meu: 1-0. |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
15888 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 413 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | | Well, irakianul nu o sa mai fie in echipa, asa ca sperantele ne cad pe un roman/australian...Pronosticul meu: 1-0. |
Mititelu isi face iar jocul de alba-neagra, cu jucatori ce apar sau dispar, numai ca sa nu-i plateasca...
Din pacate, pana nu aduce jucatori alde Miti nu putem emite pretentii. Vad un 0-2...Avem doar 3-4 jucatori de liga 1, maximum!! N-avem nici antrenor acum...Numai cu suporteri nu se pot castiga meciuri!!
Vrem echipa, vrem profesionalism, vrem continuarea legendei Maxima!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
cra10veanu
|
| Suporter |

|
556 Lei grei
Items |
| Aderat | 10 Nov 2005 | | Mesaje | 33 | | Locatie | Brossard, Canada |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu totusi zic ca dupa revenirea lui Ionescu pe teren lucrurile se vor schimba, la mijloc deocamdata nu e cam nimeni sa faca treaba, nici Stanga de asemenea, deci ocaziile si pasele de gol pleaca cam greu, ce reusim momentam sint bombele lui Saceanu de la distanta, singurele ocazii. Mai avem si un atacant bunicel. dar indisponibil, Costea, care cu siguranta in retur ne va ajuta foarte mult. Una peste alta avem mari lagune in echipe, si sper totusi sa mai vine jucatorii aia promisi de la sportul, ferfelea si varga parca ca daca nu, nu vom face nici-un punct. Optimisul ma face sa cred ca-i vom bate pe argeseni. Zic 2-0. daca reusim s-o bagam prima data in poarta, a doua oara va fi mai usor. FORZA STIINTA. |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
15888 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 413 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| cra10veanu wrote: | | eu totusi zic ca dupa revenirea lui Ionescu pe teren lucrurile se vor schimba, la mijloc deocamdata nu e cam nimeni sa faca treaba, nici Stanga de asemenea, deci ocaziile si pasele de gol pleaca cam greu, ce reusim momentam sint bombele lui Saceanu de la distanta, singurele ocazii. Mai avem si un atacant bunicel. dar indisponibil, Costea, care cu siguranta in retur ne va ajuta foarte mult. Una peste alta avem mari lagune in echipe, si sper totusi sa mai vine jucatorii aia promisi de la sportul, ferfelea si varga parca ca daca nu, nu vom face nici-un punct. Optimisul ma face sa cred ca-i vom bate pe argeseni. Zic 2-0. daca reusim s-o bagam prima data in poarta, a doua oara va fi mai usor. FORZA STIINTA. |
Bine ar fi sa fie cum zici tu! La 18 ani nici Maradona nu schimba un meci de seniori, cum crezi ca Ionescu va face diferenta??
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| manager |

|
9301 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 352 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Din cate imi aduc io bine aminte, Ionescu a cam eliminat de unul singur Clujul din cupa anul trecut, asa ca paote face diferenta. Si in plus, ceva jucatori care sa il mai ajute ar mai fiL Saceanu, Stoica. Asa ca cine stie de unde sare iepurele.
1-0 pt Stiinta cu Arges |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
o sa fie un meci aprig disputat, noi avem nevoie urgent de o victorie, pitestenii vin si ei dupa o infrangere acasa si vor incerca sa recupereze punctele pierdute cu poli. mai ramane de vazut si in ce fel relatia dintre mititelu si penescu isi va pune amprenta asupra rezultatului final. sa nu uitam ca firma lui penescu este sponsor al Universitatii  |
|
|
|
|
|
henry barras
|
| Vizitator |
|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu va mai faceti iluzii desarte...bate argesul cu 3-0 si va duceti in b la loc...daca faceti baremul  |
|
|
|
|
|
bogdanhatis
|
| Suporter |

|
577 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Jul 2006 | | Mesaje | 16 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| meciul cu argesul va fii unul greu datorita valorii scazute a echipei noastre...dupa cum am evoluat argesul are prima sansa insa nici ei nu au stralucit, insa au 3 puncte, noi inca asteptam o victorie care speram sa vina pe batranul central craiovean...de ionescu nu stiu ce sa zic, e un jucator bun insa mi-e greu sa cred ca poate schimba fata unei echipe intregi...sincer mie mi-a placut jaber, nu stiu de ce dar mi-a placut...speram sa joace mai mult la craiova insa asta e viata...ramanem sa ne bazam pe ceilalti atacanti dar nu stiu ce valoare au si ei...vom vedea... sa ne ajute Dumnezeu si sa castigam...BAIETI VREM 3 PUNCTE!!! |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| henry barras wrote: | nu va mai faceti iluzii desarte...bate argesul cu 3-0 si va duceti in b la loc...daca faceti baremul  |
inca un clarvazator  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22886 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1101 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
meciul va fi extrem de greu...dupa cele doua esecuri consecutive ne trebuie un gol timpuriu sa ne dam drumul la joc! daca iarasi nu marcam parca vad iar un 0-0....eu totusi sper din tot sufletul sa luam 3 puncte cu argesu!  |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |