Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Stiinta - FC Caracal |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5195 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sambata, 8 iulie, de la ora 11, pe stadionul "Ion Oblemenco", Universitatea va juca impotriva lui FC Caracal, care am inteles ca are vreo 12 jucatori in acest moment. Cum si noi avem multi accidentati sau...fara vize (Baird, Mitchell) se echilibreaza oarecum raportul numeric de forte.
Meciurile de pregatire tari se anunta dupa plecarea in Germania, sa speram ca se vor si realiza (FC Bruges, Galatasary, Feyenoord). |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pe gsp scria azi ca numai cel cu bruges e confirmat pina-n prezent  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Flipper se pare ca va merge la amicalul de sambata...poate reusim o transmisie Live... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134485 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
5 australieni în primul “11”!
“Juveţii” au câştigat lejer, ieri după-amiază, cel dintâi amical al sezonului
Narcis DREJAN
George PĂUNESCU
“Simbioza dintre australieni şi olteni naşte brazilieni, dar nu cei din naţionala lui Parreira”, a glumit Ovidiu Stângă la finalul partidei câştigate de Universitatea Craiova la Caracal.
El s-a referit la faptul că Ştiinţa a avut Ă®n primul unsprezece cinci fotbalişti de la Antipozi. Cei 300 de spectatori prezenţi pe stadionul Parc au fost mulţumiţi văzând la lucru noile achiziţii ale Universităţii, Maguire, Rose, Heath, Piko, L. Pârvu, Gărgălie şi Ojiga. Australienii l-au Ă®ncântat pe Stângă, acesta declarând la sfârşit că aşteaptă mai mult de la ei. Rose a Ă®nscris un gol şi a fost coautor la cel marcat de Jaber, Maguire a coordonat jocul la mijloc, iar Heath a evoluat onorabil Ă®n defensivă. “Pentru mine a fost un antrenament reuşit, sper ca şi Ă®n campionat jucătorii să Ă®nţeleagă ce le cer. Cred că Ă®n condiţiile lotului actual şi cu revenirea pe gazon a lui Andrei Ionescu, Fritea şi Săceanu vom putea să tragem la Cupa UEFA. Este mai bine că am rămas acasă şi nu am plecat Ă®n Germania, pentru că vom şti exact care ne este valoarea”, a Ă®ncheiat Stângă.
Jucătorii lui Gică Popescu nu mai vin la Ştiinţa
După ce Marius Jianu a părăsit Universitatea, supărat că nu a fost luat Ă®n Austria, vineri seară Ninel Corcoveanu a plecat şi el de la Ştiinţa, nefiind mulţumit de condiţiile puse de olteni. Acesta l-a anunţat pe Adrian Mititelu că ofertele de la Dinamo şi Oţelul Galaţi sunt mai bune decât cele din Craiova. “Îi mulţumesc lui Gică Popescu pentru colaborare şi pentru amabilitate, dar nu pot să ţin fotbalişti care nu-şi doresc să joace la Universitatea”, a declarat patronul Adrian Mititelu.
Sursa: Prosport 9 iulie 2006 |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stângă, mulţumit după primul amical
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Marti 11 Iulie 2006 -Editie Speciala de Oltenia
• Suntem acoperiţi cam pe toate posturile şi sper să revină cât mai repede şi jucătorii accidentaţi...
Ovidiu, care sunt concluziile după primul meci de pregătire al verii?
Ovidiu Stângă: A fost un antrenament reuşit, un joc normal pentru această perioadă, Ă®n urma căruia remarc atitudinea jucătorilor mei şi receptivitatea la solicitările mele.
Au arătat că şi-au intrat Ă®n ritm, şi asta mă bucură. Nu intru Ă®n detalii legate de prestaţia fiecărui jucător Ă®n parte.
Mulţumit de modul cum s-au integrat australienii?
Ştiam că ei sunt peste jucătorii români Ă®n plan tactic şi mi-au demonstrat acest lucru, Ă®nţelegând repede ce vreau de la ei. Sper ca inspiraţia românilor Ă®n combinaţie cu inteligenţa tactică şi capacitatea de efort a australienilor să ne ajute să ne Ă®ndeplinim obiectivul, participarea Ă®n cupele europene.
Era mai bine Ă®n Germania sau e mai bine acasă?
Cred că este bine şi acasă, pentru că nu ne mai deplasăm pe distanţe mari, unde intervine şi oboseala, şi Ă®n plus aici avem ocazia să Ă®ntâlnim chiar adversarii cu care ne vom confrunta mereu Ă®n campionat.
Mai ai nevoie de jucători?
Suntem acoperiţi cam pe toate posturile şi sper să revină cât mai repede şi jucătorii accidentaţi care nu au putut evolua cu FC Caracal. Mi-aş mai dori totuşi un fundaş central.
Te gândeşti să mai revii pe teren?
ĂŽn acest moment Ă®ncerc să mă concentrez exclusiv pe meseria de antrenor, fiind o perioadă importantă, cea de pregătire a campionatului. Nu ştiu ce voi face, oricum sunt suspendat două etape, aşa că e prematur să spun dacă voi mai juca sau nu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pentru mine surprinzator a fost sistemul folosit de stanga, 3-4-3. ii trebuie mult curaj sa joace in liga 1 atat de ofensiv. din fericire cei 3 atacanti au aratat disponibilitate la efort, pentru ca in aceste conditii ei trebuie sa faca si faza defensiva sau cel putin sa ajute linia mediana.
heath mi s-a parut destul de sigur pe el, desi nu si-a asumat riscuri. a fost jucat si fundas dreapta(in prima repriza) apoi fundas central in ceea de-a doua. cel putin nu-i o pacaleala cum a fost cu dodd.
maguire n-a stralucit dar a reusit cateva combinatii frumoase si chiar a avut 2 suturi destul de periculoase.
rose a reusit sa inscrie, si mi s-a parut un atacant care se misca bine. el a mai avut 2 ocazii bune de gol pe care le-a ratat, dar cel putin am observat ca loveste mingea corect.
piko mi-a placut, are curaj si vizune a jocului. parvu a alergat mult.
dina insa a dezamagit din nou, iar despre costea 2 pot sa spun ca baiatul e.... hopeless. ma indoiesc ca o sa ajunga fotbalist, nu are prezenta de spirit, joaca timorat. in fine poate ma insel.
sunt interesante insa urmatoarele amicale, nu neaparat prin prisma scorului, ci mai ales ramane de vazut daca acest sistem folosit de stanga poate da randament in fata unor echipe de liga1. |
|
|
|
|
|