.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta-Jiul: declaratii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 19, 2008 9:46 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Stiinta-Jiul: declaratii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 3:04 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Gabriel Apetri nu ţine la supărare

Nu port pică nimănui
Sport - Alexandru VIRTOSU

Atacantul Jiului a vorbit ieri despre cele întâmplate vara trecută la Craiova, asumându-şi întreaga vină pentru neplăcerile create.

Transferat cu surle şi trâmbiţe la Universitatea de la Jiul Petroşani, Gabriel Apetri (foto) nu a jucat în nici un meci oficial pentru gruparea alb-albastră, fiind dat afară din lot cu o săptămână înainte de startul acestui sezon, după ce a fost prins beat în cantonamentul din Lunca Jiului. Conform unei hotărâri luate anul trecut de Comisia pentru Statutul Jucătorului, atacantul de 25 de ani a fost suspendat pe termen nelimitat pentru viaţa extrasportivă pe care a dus-o şi nu avea dreptul să evolueze pentru altă formaţie decât dacă plătea Ştiinţei 20 de mii de dolari. După multe controverse purtate cu Jiul pe la comisiile din cadrul FRF, Ştiinţa a renunţat la bani şi, din martie 2007, a devenit coproprietara lui Apetri, cu 50 la sută, jucătorul primind acceptul de a evolua pentru gruparea din Valea Jiului. Cum mâine cele două echipe se vor confrunta, Gabriel Apetri va fi nevoit să dea ochii cu oficialii craioveni şi cu suporterii Ştiinţei, care îşi puseseră mari speranţe în el.

- S-au închis rănile sau şi acum te gândeşti la ce s-a întâmplat vara trecută?
- Pot să spun că am încercat să uit acel episod, dar de câte ori auzeam numele Universităţii... Îmi pare tare rău, a fost o şansă mare şi i-am dat cu piciorul.
- Consideri că puteai fi iertat de conducere, la fel ca Valerian Gîrlă şi George Ciobanu?
- Nu ştiu ce să zic, eu am fost principalul vinovat, copiii ăia nu au greşit cu nimic. Cred că puteam fi iertat, dar nu vreau să vorbesc despre asta pentru că aşa a fost să fie şi nu mai putem schimba trecutul.
- Le porţi pică oficialilor olteni pentru faptul că nu au apelat la alte măsuri şi te-au suspendat?
- Nu, nici vorbă. Repet, eu sunt singurul vinovat. Nu port pică nimănui de la Universitatea, mai ales că doar datorită bunăvoinţei de care au dat dovadă am putut juca în retur la Jiul.
- Urmează meciul direct cu Universitatea, cum vezi această partidă?
- Pentru noi este o simplă partidă de campionat, suntem ca şi căzuţi şi nu mai sperăm la nimic. Ar fi fost bine dacă am fi reuşit să facem baremul. Acum nu ne rămâne decât să luptăm şi să încercăm să mai strângem ceva puncte să ne fie mai uşor la anul, în Liga a II-a. Sperăm să facem un joc bun.
- Vei juca împotriva Ştiinţei? Ai cumva vreo clauză care îţi interzice acest lucru?
- Nu există nici o clauză în contract. Din punct de vedere fizic, sunt apt de joc, dar numai antrenorul decide dacă voi intra pe teren. Eu aş vrea să joc, ar conta mult pentru mine.
- Crezi că vei fi primit cu ostilitate de publicul craiovean?
- Sper să nu. Îi respect foarte mult şi le cer scuze pentru ce s-a întâmplat. Le doresc să aibă parte de echipa pe care şi-o doresc.

GAZETA DE SUD
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 6:11 pm
Raspunde cu citat
JoeMylan
Suporter
Suporter

116 Lei grei
Items

Aderat04 May 2007
Mesaje4
LocatieDragasani

Interesanta declaratie........dak joaca nu cred ca va putea sa-i dea gol fostei sale echipe.Smile
MesajMesaj postat: Mon May 07, 2007 7:44 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Eu nu am parere prea buna despre fotbalistii care beau. Viata de sportiv nu inseamna sa stai cu sticluta de Polar in buzunar
MesajMesaj postat: Wed May 09, 2007 11:06 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Cioroianu, suparat pe Wobay
Florin Cioroianu
Desi i-a laudat pe aproape toti jucatorii folositi în cele patru meciuri, în care a obtinut tot atâtea victorii, tehnicianul Florin Cioroianu a facut si o exceptie, Julius Wobay.

„Daca de la unii nu am pretentii asa de mari, în schimb de la Wobay astept foarte multe. A fost adus aici pentru a coordona echipa, dar nu se vede acest lucru la el, ba din contra a încetinit multe faze ale echipei, joaca foarte mult cu spatele la poarta, si toti vrem realizati de la el. Când ai un fotbalist ca Wobay cu un salariu asa de mare si transferat pe o suma consistenta e normal sa-l bagi în teren, dar ma felicit ca l-am tinut rezerva în cele trei întâlniri. Iar cu Jiul nu i-a iesit mai nimic”, a declarat Florin Cioroianu, care este convins ca Universitatea Craiova va fi greu sa fie învinsa în cele trei etape ramase din acest campionat.

„Este al patrulea succes, ma asteptam sa câstigam si partida cu Jiul. Oricum, baietii au fost mai relaxati, s-a vazut ca s-a acumulat oboseala pe acesti tineri. Si Baird era obosit, la fel ca si Mitchell sau Rose, de aceea pe primii doi i-am odihnit. A fost greu pâna am dat primul gol, pentru a desface apararea lor. Ma bucur ca i-am gasit un loc care-i convine cel mai bine lui Dina si poate de aceea marcheaza meci de meci. Sper sa o tina tot asa, iar la Timisoara sa facem un joc foarte bun si sa plecam neînvinsi. Vreau sa nu pierdem niciun meci din cele trei ramase”, a afirmat Cioroianu.

Sursa: Prosport
MesajMesaj postat: Thu May 10, 2007 1:34 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

GAZETA DE SUD
Adrian Mititelu ştie cine poartă meritele ultimelor reuşite

Jucătorii Craiovei, în prim-plan
Sport - Lucian CAZAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat după victoria cu Jiul că meritul principal pentru revirimentul echipei este al jucătorilor şi nu al antrenorului Florin Cioroianu, deşi acesta este neînvins de la preluarea grupării din Bănie. „Cele patru victorii consecutive nu se datorează în principal lui Cioroianu, pentru că nu el a stat în poartă şi nu el a jucat pe teren. Jucătorii sunt artizanii acestei reveniri, ei trebuie scoşi de fiecare dată în faţă“, a spus Mititelu.
Acesta s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei, iar în ceea ce priveşte retrogradarea, care ameninţa la un moment dat Ştiinţa, patronul Universităţii a spus că nu a avut emoţii, chiar dacă alb-albaştrii au început returul foarte slab. „A fost un meci destul de greu pentru noi, din cauza tacticii pe care Jiul a adoptat-o, dar ne-am descătuşat după primul gol şi am arătat că ştim să jucăm fotbal. Nu am avut niciodată emoţii în privinţa retrogradării, chiar dacă am făcut o serie de rezultate proaste. Am tras doar o sperietură, dar nu m-am temut niciodată cu adevărat“, a mai spus Mititelu. Finanţatorul grupării oltene nu a uitat să-i laude pe foştii „studenţi“ Apetri, Stemat şi Trăistaru, despre care a precizat că „au fost cei mai buni jucători ai Jiului“.
MesajMesaj postat: Thu May 10, 2007 12:14 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

mititelu e un idiot si jumatate!!!!si mai e si irecuperabil!!!!
Stiinta-Jiul: declaratii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO