.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta - Jiul: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 12:58 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Jiul?
Castigam
100%
 100%  [ 13 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Pierdem
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 13

MesajMesaj postat: Tue May 08, 2007 11:39 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

AM BATUT LANTERNA
STIINTA - JIUL 2-0 (0-0)
Au marcat: Njock ('57), Dina ('74)

UNIVERSITATEA: Bornescu - Ciucă, Stoica, Curteanu - Dănănae, Gărgălie ('80 Velcovici), Gārlă ('46 Saceanu), Rose - Njock, Costea I, Wobay ('46 Dina)
Antrenor: Florin Cioroianu

O victorie normala, in fata unui adversar mai mult decat modest.
Prima repriza a fost anosta, echipa noastra intrand greu in joc. Abia in min. 28, Costea a avut o ocazie buna de a deschide scorul. Spre finalul reprizei ('41) Rose a sutat violent in bara transversala, din coltul careului mic.
Tabela a fost modificata prima oara de Njock, care a sutat surprinzator, din intoarcere si l-a invins pe portarul Curca. Din nou Dina inchide tabela de scor la 2-0, reluand cu capul, ca la antrenament, un balon venit dintr-o lovitura de colt ('74). Si se mai putea inscrie, Costea avand si el o bara in finalul meciului.
Conturat abia in repriza secunda, succesul ne duce la patru victorii consecutive. Sa nu uitam insa ca am jucat cu adversari modesti si sa pastram contactul cu realitatea. Pentru cei care sustin ca actualul lot este mai bun decat cel care a castigat campionatul in 1990-91, sa nu uite ca acest lucru se demonstreaza prin succese, tituluri, cupe si nu prin declaratii sforaitoare intre meciuri cu doua echipe demult retrogradate.

Last edited by Stiinta on Wed May 09, 2007 12:47 am
MesajMesaj postat: Wed May 09, 2007 12:03 am
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Stiinta wrote:
Pentru cei care sustin ca actualul lot este mai bun decat cel care a castigat campionatul in 1990-91, sa nu uite ca acest lucru se demonstreaza prin succese, tituluri, cupe si nu prin declaratii sforaitoare intre doua meciuri cu doua echipe demult retrogradate.

Cine a facut comparatia? Smile
O sa mai treaca ceva timp pana la cucerirea unui titlu. Oricum nu neaparat valoarea primeaza ci ambitia/dorinta cu care joaca. Aici nu se face o comparatie?
MesajMesaj postat: Wed May 09, 2007 12:37 pm
Raspunde cu citat
JoeMylan
Suporter
Suporter

116 Lei grei
Items

Aderat04 May 2007
Mesaje4
LocatieDragasani

Triplefleosc wrote:
Stiinta wrote:
Pentru cei care sustin ca actualul lot este mai bun decat cel care a castigat campionatul in 1990-91, sa nu uite ca acest lucru se demonstreaza prin succese, tituluri, cupe si nu prin declaratii sforaitoare intre doua meciuri cu doua echipe demult retrogradate.

Cine a facut comparatia? Smile
O sa mai treaca ceva timp pana la cucerirea unui titlu. Oricum nu neaparat valoarea primeaza ci ambitia/dorinta cu care joaca. Aici nu se face o comparatie?

dak nu ma insel mi se pare ca Miti a declarat Rolling Eyes
ps:Ai dreptate ar trebui sa joace cu mai multa ambitie,cu mai multa determinare shi sa nu uite ca joaca la un club puternic din Romania Respect Lion
MesajMesaj postat: Wed May 09, 2007 10:29 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

JoeMylan wrote:

dak nu ma insel mi se pare ca Miti a declarat Rolling Eyes

Pai Mititelu o sa declare ca anul viitor vrea eventul Smile
"Nema putirinta, geaba chichirez galceava"
Stiinta - Jiul: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO