Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Jiul? |
| Castigam
|
|
100% |
[ 13 ] |
| Egal
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Pierdem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 13 |
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
AM BATUT LANTERNA
STIINTA - JIUL 2-0 (0-0)
Au marcat: Njock ('57), Dina ('74)
UNIVERSITATEA: Bornescu - Ciucă, Stoica, Curteanu - Dănănae, Gărgălie ('80 Velcovici), Gārlă ('46 Saceanu), Rose - Njock, Costea I, Wobay ('46 Dina)
Antrenor: Florin Cioroianu
O victorie normala, in fata unui adversar mai mult decat modest.
Prima repriza a fost anosta, echipa noastra intrand greu in joc. Abia in min. 28, Costea a avut o ocazie buna de a deschide scorul. Spre finalul reprizei ('41) Rose a sutat violent in bara transversala, din coltul careului mic.
Tabela a fost modificata prima oara de Njock, care a sutat surprinzator, din intoarcere si l-a invins pe portarul Curca. Din nou Dina inchide tabela de scor la 2-0, reluand cu capul, ca la antrenament, un balon venit dintr-o lovitura de colt ('74). Si se mai putea inscrie, Costea avand si el o bara in finalul meciului.
Conturat abia in repriza secunda, succesul ne duce la patru victorii consecutive. Sa nu uitam insa ca am jucat cu adversari modesti si sa pastram contactul cu realitatea. Pentru cei care sustin ca actualul lot este mai bun decat cel care a castigat campionatul in 1990-91, sa nu uite ca acest lucru se demonstreaza prin succese, tituluri, cupe si nu prin declaratii sforaitoare intre meciuri cu doua echipe demult retrogradate. |
|
Last edited by Stiinta on Wed May 09, 2007 12:47 am |
|
|
|
 | |  |
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | | Pentru cei care sustin ca actualul lot este mai bun decat cel care a castigat campionatul in 1990-91, sa nu uite ca acest lucru se demonstreaza prin succese, tituluri, cupe si nu prin declaratii sforaitoare intre doua meciuri cu doua echipe demult retrogradate. |
Cine a facut comparatia?
O sa mai treaca ceva timp pana la cucerirea unui titlu. Oricum nu neaparat valoarea primeaza ci ambitia/dorinta cu care joaca. Aici nu se face o comparatie? |
|
|
|
|
 | |  |
|
JoeMylan
|
| Suporter |

|
116 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 May 2007 | | Mesaje | 4 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Triplefleosc wrote: | | Stiinta wrote: | | Pentru cei care sustin ca actualul lot este mai bun decat cel care a castigat campionatul in 1990-91, sa nu uite ca acest lucru se demonstreaza prin succese, tituluri, cupe si nu prin declaratii sforaitoare intre doua meciuri cu doua echipe demult retrogradate. |
Cine a facut comparatia?
O sa mai treaca ceva timp pana la cucerirea unui titlu. Oricum nu neaparat valoarea primeaza ci ambitia/dorinta cu care joaca. Aici nu se face o comparatie? |
dak nu ma insel mi se pare ca Miti a declarat
ps:Ai dreptate ar trebui sa joace cu mai multa ambitie,cu mai multa determinare shi sa nu uite ca joaca la un club puternic din Romania  |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |