.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Stiinta - National: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 12:56 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Nationalul?
Victorie
90%
 90%  [ 9 ]
Egal
0%
 0%  [ 0 ]
Pierdem
10%
 10%  [ 1 ]
Total Voturi : 10

MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 7:53 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Este primul pe Ion Oblemenco dupa 5 luni, dupa ce saptamana trecuta am castigat dupa cinci luni...
Important este sa castigam...

Statistici de-a dreptul triste pentru istoria si blazonul Stiintei!!
Oare va invata ceva Mititelul cel cu mult usturoi?? Ori se asociaza cu cineva respectabil, ori angajeaza management profesionist ori se lasa!! Asa, la reanimare in fiecare sezon, nu mai merge!!

Mititelule TREZESTE-TE!!! Fotbalul se face cu cap si cu bani!!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 8:47 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Am avut 3 bare sau cam asa ceva...una tocmai acum, inainte de final...
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 8:48 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Aud ca Papura era gata, gata sa ne dea gol. Dar gata, s-a terminat!! Blue Joy
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 8:51 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Am castigat!

Dupa cum am zis mai sus asteptam un scor strans Smile
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 8:56 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Cu cat e mai greu cu atat mai frumos, se zice..oricum, baietii nostri se pare ca stiu aceasta vorba foarte bine...Laughing
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 9:03 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Triplefleosc wrote:
Am castigat!

Dupa cum am zis mai sus asteptam un scor strans Smile

Ai avut dreptate!! Eu am pus 2-0 la pronosticuri. Probabil am cazut pe nu stiu ce loc dupa etapa asta. Asa imi trebuie daca nu am profitat de faptul ca al nostru campion la pronosticuri a exprimat public ce scor crede ca va fi Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 9:03 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Cu cat e mai greu cu atat mai frumos, se zice..oricum, baietii nostri se pare ca stiu aceasta vorba foarte bine...Laughing

Ca sa fim siguri ca scapam de retrogradare UTA trebuie sa bata pe Pinalti, ori noi sa invangem Jiul!!
Exista o posibilitate in care Pinalti castiga la UTA, bate in cele 3 meciuri acasa si face 38 de puncte. UTA are la NAtional si Jiul, plus la Craiova, iar acasa poate sa mai ia 3-4 puncte si sa ne devanseze.

Oricum cred ca nu vom avea probleme, dar la anul, fara antrenor si lot echilibrat va fi foarte greu, mai greu ca anul asta, fiinda se ridica nivelul campionatului, cu alde Baird, Piko sau Gaman nu facem fata in Liga 1!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 9:25 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Victorie!!! Am mai luat 3 puncte pretioase!! Deocamdata e bine!! Forza Stiinta!!
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 9:52 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

In sfarsit am spart shi noi gheata Wall ...........am marcat acasa shi am castigat Fireworks Jump Jump Jump happy birthday Wink
Lion zustimm
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 9:56 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

TitanGirl wrote:

Ai avut dreptate!! Eu am pus 2-0 la pronosticuri. Probabil am cazut pe nu stiu ce loc dupa etapa asta. Asa imi trebuie daca nu am profitat de faptul ca al nostru campion la pronosticuri a exprimat public ce scor crede ca va fi Rolling Eyes

Sa nu te iei niciodata dupa mine ca nu sunt chiar atat bun la pronosticuri. La fel putea fi si 2-0...
MesajMesaj postat: Mon Apr 30, 2007 1:31 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

MECI MINOR, PUNCTE MAJORE
STIINTA - NATIONAL 1-0 (1-0)

Craiova, Stadion Ion Oblemenco"; spectatori: 5 000

A marcat: Rose ('39)

UNIVERSITATEA: Bornescu – Dananae, Mitchell, Ciuca, Rose ('70 Velcovici) - D. Stoica, Gargalie , Dina, A. Ionescu, Baird ('60 Woobay), Dina, F. Costea ('81 Njock)
Antrenor: F. Cioroianu

Dupa un meci modest ca spectacol, Universitatea si-a atins obiectivul: obtinerea a trei puncte vitale pentru mentinerea in prima liga. Baietii nostri nu au impresionat, ei parand inca in starea euforica a succesului de la Piatra Neamt. Lipsa de concentrare si o prudenta exagerata au marcat acest joc, chiar daca adversarul era deja retrogradat. Prima ocazie clara la poarta bancarilor a fot realizata de un jucator oaspete, Ninu reluand in bara propriei porti o centrare in careu. In min. 39 s-a inscris si unicul gol al meciului. Lovitura libera executata foarte bine de D. Stoica, mingea ricoseaza din bara si apoi din portarul Munteanu la Rose, care reia din voleu in palsa (vezi golul lui Rose). In rest a fost o confruntare de uzura, inviorata de introducerea lui Woobay, care a reusit cateva faze reusite. In final, o noua bara, a aceluiasi leonez, dupa o frumoasa actiune a lui A. Ionescu. Grijile acestui sezon au ramas in urma. Nu insa si cele pentru sezonul urmator, in conditiile in care nu vor fi adusi cativa jucatori de valoare. Saptamana viitoare, un meci al orgoliilor regionale, la Tg. Jiu.
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 10:06 am
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

meciul a fost cum a fost, da' in tribune! Furious

s-a cam dus dreq pe apa sambetei galeria!fmm mititelule! angry se auzeau tot ceea ce-si ziceai intre ei jucatorii pe teren...probabil ca e tare mandru de el tzaranu' dreq!!! angry la pushcarie cu tine, om de nimik!!!! angry
Stiinta - National: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2