Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Nationalul? |
| Victorie
|
|
90% |
[ 9 ] |
| Egal
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Pierdem |
|
10% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 10 |
|
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Este primul pe Ion Oblemenco dupa 5 luni, dupa ce saptamana trecuta am castigat dupa cinci luni...
Important este sa castigam... |
Statistici de-a dreptul triste pentru istoria si blazonul Stiintei!!
Oare va invata ceva Mititelul cel cu mult usturoi?? Ori se asociaza cu cineva respectabil, ori angajeaza management profesionist ori se lasa!! Asa, la reanimare in fiecare sezon, nu mai merge!!
Mititelule TREZESTE-TE!!! Fotbalul se face cu cap si cu bani!!!
 |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Am avut 3 bare sau cam asa ceva...una tocmai acum, inainte de final... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Aud ca Papura era gata, gata sa ne dea gol. Dar gata, s-a terminat!!  |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am castigat!
Dupa cum am zis mai sus asteptam un scor strans  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cu cat e mai greu cu atat mai frumos, se zice..oricum, baietii nostri se pare ca stiu aceasta vorba foarte bine... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Triplefleosc wrote: | Am castigat!
Dupa cum am zis mai sus asteptam un scor strans  |
Ai avut dreptate!! Eu am pus 2-0 la pronosticuri. Probabil am cazut pe nu stiu ce loc dupa etapa asta. Asa imi trebuie daca nu am profitat de faptul ca al nostru campion la pronosticuri a exprimat public ce scor crede ca va fi  |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Cu cat e mai greu cu atat mai frumos, se zice..oricum, baietii nostri se pare ca stiu aceasta vorba foarte bine... |
Ca sa fim siguri ca scapam de retrogradare UTA trebuie sa bata pe Pinalti, ori noi sa invangem Jiul!!
Exista o posibilitate in care Pinalti castiga la UTA, bate in cele 3 meciuri acasa si face 38 de puncte. UTA are la NAtional si Jiul, plus la Craiova, iar acasa poate sa mai ia 3-4 puncte si sa ne devanseze.
Oricum cred ca nu vom avea probleme, dar la anul, fara antrenor si lot echilibrat va fi foarte greu, mai greu ca anul asta, fiinda se ridica nivelul campionatului, cu alde Baird, Piko sau Gaman nu facem fata in Liga 1!
 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Victorie!!! Am mai luat 3 puncte pretioase!! Deocamdata e bine!! Forza Stiinta!! |
|
|
|
|
|
Ady7zu
|
| Suporter |

|
869 Lei grei
Items |
| Aderat | 28 Apr 2007 | | Mesaje | 93 | | Locatie | Dragasani |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In sfarsit am spart shi noi gheata ...........am marcat acasa shi am castigat
|
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: |
Ai avut dreptate!! Eu am pus 2-0 la pronosticuri. Probabil am cazut pe nu stiu ce loc dupa etapa asta. Asa imi trebuie daca nu am profitat de faptul ca al nostru campion la pronosticuri a exprimat public ce scor crede ca va fi  |
Sa nu te iei niciodata dupa mine ca nu sunt chiar atat bun la pronosticuri. La fel putea fi si 2-0... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
MECI MINOR, PUNCTE MAJORE
STIINTA - NATIONAL 1-0 (1-0)
Craiova, Stadion Ion Oblemenco"; spectatori: 5 000
A marcat: Rose ('39)
UNIVERSITATEA: Bornescu – Dananae, Mitchell, Ciuca, Rose ('70 Velcovici) - D. Stoica, Gargalie , Dina, A. Ionescu, Baird ('60 Woobay), Dina, F. Costea ('81 Njock)
Antrenor: F. Cioroianu
Dupa un meci modest ca spectacol, Universitatea si-a atins obiectivul: obtinerea a trei puncte vitale pentru mentinerea in prima liga. Baietii nostri nu au impresionat, ei parand inca in starea euforica a succesului de la Piatra Neamt. Lipsa de concentrare si o prudenta exagerata au marcat acest joc, chiar daca adversarul era deja retrogradat. Prima ocazie clara la poarta bancarilor a fot realizata de un jucator oaspete, Ninu reluand in bara propriei porti o centrare in careu. In min. 39 s-a inscris si unicul gol al meciului. Lovitura libera executata foarte bine de D. Stoica, mingea ricoseaza din bara si apoi din portarul Munteanu la Rose, care reia din voleu in palsa (vezi golul lui Rose). In rest a fost o confruntare de uzura, inviorata de introducerea lui Woobay, care a reusit cateva faze reusite. In final, o noua bara, a aceluiasi leonez, dupa o frumoasa actiune a lui A. Ionescu. Grijile acestui sezon au ramas in urma. Nu insa si cele pentru sezonul urmator, in conditiile in care nu vor fi adusi cativa jucatori de valoare. Saptamana viitoare, un meci al orgoliilor regionale, la Tg. Jiu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
meciul a fost cum a fost, da' in tribune!
s-a cam dus dreq pe apa sambetei galeria!fmm mititelule! se auzeau tot ceea ce-si ziceai intre ei jucatorii pe teren...probabil ca e tare mandru de el tzaranu' dreq!!! la pushcarie cu tine, om de nimik!!!!  |
|
|
|
|
|