Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Nationalul? |
| Victorie
|
|
90% |
[ 9 ] |
| Egal
|
|
0% |
[ 0 ] |
| Pierdem |
|
10% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 10 |
|
 | Stiinta - National: opinii inainte si dupa meci From 25 Apr 2007 to 27 Apr 2007 (included) |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134171 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5189 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O partida aparent usoara, Nationalul deja este in B. Victoria noastra cu Ceahlaul a venit aproape decisiv in evitarea retrogradarii. Sa speram ca vom ramane cu picioarele pe pamant si partida va fi bine pregatita. O singura data am legat victoriile in acest campionat (Urziceni-Ceahlaul-National) si ne mai trebuie inca puncte ca sa fim linistiti.
Mi-e un pic teama de Cartu si de Mititelu. Primul ramane un meserias, al doilea ramane un talentat in a incurca lucrurile cand nu cazul.
Merg pe un 2-1. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Io zic ca de acum incolo prindem viteza. Pe astia ii batem cu 3-0 mai ales daca Sorinaccio pleca de la ei si nu le mai merge nici autobaza. |
|
|
|
|
|
mancini_i
|
| Suporter |

|
26 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jan 2007 | | Mesaje | 1 | | Locatie | Sibiu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cartu si-a dat aseara demisia/ |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
se pare ca e deranjaz mare la fc national, ceea ce ma face sa cred ca vom reusi din nou o victorie la mai mult de un gol diferenta. 2/3 - 0
PS sunt curios daca mititelu mai are "revelatia" de a mai inchide peluzele |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134171 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5189 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Lucrurile devin mai simple dupa demisia lui Cartu. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| nu trebuie sa ne uitam ce e in curtea nationalului! acum ca am parasit oarecum nisipurile miscatoare si nu mai suntem sub presiunea retrogradarii, urmeaza sa facem un joc frumos si echipa sa isi incante suporterii! ii batem cu 2-0! |
|
|
|
|
|
Triplefleosc
|
| Suporter infocat |

|
3303 Lei grei
Items |
| Aderat | 21 Jul 2006 | | Mesaje | 120 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mie parca inca nu vine sa cred ca o sa batem la scor. |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Triplefleosc wrote: | | Mie parca inca nu vine sa cred ca o sa batem la scor. |
Nici mie! Cred ca ii batem cu 2-0 insa, nu 3-0 sau asa...  |
|
|
|
|
 | Re: Stiinta - National: opinii inainte si dupa meci |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14798 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 387 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | O partida aparent usoara, Nationalul deja este in B. Victoria noastra cu Ceahlaul a venit aproape decisiv in evitarea retrogradarii. Sa speram ca vom ramane cu picioarele pe pamant si partida va fi bine pregatita. O singura data am legat victoriile in acest campionat (Urziceni-Ceahlaul-National) si ne mai trebuie inca puncte ca sa fim linistiti.
Mi-e un pic teama de Cartu si de Mititelu. Primul ramane un meserias, al doilea ramane un talentat in a incurca lucrurile cand nu cazul.
Merg pe un 2-1. |
Cu Sorinel plecat, Mititelu e de ajuns...sa ne incurcam singuri. NAtional n-are un lot rau pe hartie. Papi a juns la ei in loc sa vina acasa, sa nu mai jucam cu juniorii cand avem suspendati.
Nu stiu de ce nu-l ia pe Sorinel antrenor, fata de Cioroianu e un meserias?? S-ar putea sa nu-l lase netoiu...ca si Sorinel a ajuns antrenor de casa al Sprancenatului.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14798 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 387 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mititel la suflet si la minte
Miti il injura de zor pe Fane prin ziarele centrale, uitand:
- chiar Mititelu, "in nemernicia sa" l-a adus pe Fane cu pompa asta toamna
- Fane a strans 23 de puncte in 18 meciuri, puncte care vor fi baza salvarii de la retrogradare
- Insusi marele Miti l-a impins pe Njock, "transferul" iernii, "cel mai bine platit fotbalist din Romania", etc. Njock, pe care toti il stiam ce "talentat" este o fost folosit doar ca material de propaganda..
Greaselile lui Fane: ca a accepetat sa lucreze cu Miti, ca a acceptat compromisurile de asta iarna, cand nu s-au transferat jucatorii doriti (portar, fundas, mijlocas de banda, atacant, etc), ca lotul era si este subtire rau.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | | Greaselile lui Fane: ca a accepetat sa lucreze cu Miti, ca a acceptat compromisurile de asta iarna, cand nu s-au transferat jucatorii doriti (portar, fundas, mijlocas de banda, atacant, etc), ca lotul era si este subtire rau. |
Perfect de acord!! |
|
|
|
|
|
Eddy
|
| Suporter |

|
28 Lei grei
Items |
| Aderat | 27 Apr 2007 | | Mesaje | 1 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| De aku in colo trebuie sa castigam dak putem toate meciurile. Un pronostic pentru meciul asta as zice U Craiova 3-1 FC National. FORZA STIINTA |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |