.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Stiinta - Otelul: opinii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Wed Jul 09, 2008 6:20 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Otelul?
Victorie
0%
 0%  [ 0 ]
Egal
80%
 80%  [ 4 ]
Esec
20%
 20%  [ 1 ]
Total Voturi : 5

Stiinta - Otelul: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Thu Apr 10, 2008 2:35 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134171 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5189

Sambata jucam impotriva Otelului, o echipa problema pentru Universitatea ultimilor ani. Mai mult, Bornescu su Costea I, doi jucatori de baza vor lipsi din cauza cumulului de cartonase.
Sa speram ca esecul din fata lanternei rosii nu a fost decat un recul minor in evolutia ascedenta a baietilor nostri pentru ca, in cazul unui nou esec sambata, lucrurile vor intra pe un culoar neplacut.
Cele trei puncte sunt asigurarea unui final de sezon linistit, deci trebuie sa le obtinem.
MesajMesaj postat: Thu Apr 10, 2008 1:33 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

egalul cu bistrita si infrangerea de la cluj reprezinta un regres in prestatia jucatorilor nostri. Cu bistrita am avut ghinion, la cluj am jucat f modest. Nu prea cred ca batem galatiul. Mi-as dori, dar tendenta parca e negativa. merg pe un 0-0, cu toate ca fara bornescu va fi greu sa nu primim gol! fara costea si cu dina in atac ne va fi si mai greu. sper ca baietii sa demonstreze ca ma insel!
MesajMesaj postat: Sat Apr 12, 2008 4:18 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23850 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1310
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Vom avea viata grea pe acest final de campionat. Ne-am jucat cu sansele de a acumula puncte si de a sta linistiti. Ne asteapta meciuri grele, iar cu otelul va fi mult de munca.
Cred ca mai mult de un egal nu vom reusi.
Re: Stiinta - Otelul: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Sat Apr 12, 2008 7:19 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14798 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje387

Stiinta wrote:
Sambata jucam impotriva Otelului, o echipa problema pentru Universitatea ultimilor ani. Mai mult, Bornescu su Costea I, doi jucatori de baza vor lipsi din cauza cumulului de cartonase.
Sa speram ca esecul din fata lanternei rosii nu a fost decat un recul minor in evolutia ascedenta a baietilor nostri pentru ca, in cazul unui nou esec sambata, lucrurile vor intra pe un culoar neplacut.
Cele trei puncte sunt asigurarea unui final de sezon linistit, deci trebuie sa le obtinem.

Si Dananae e suspendat. Practic cei 4 atacanti de meserie lipsesc, Baird, Costea, Tanase, Costea 2. In aparare Bornescu si Dananae au cartoane.
Din fericire si sarmele din Galati au vre-o 2-3 accidetati si 2 suspendati, asa ca suntem cam egali.

Cred ca Nicolo va juca cu Wobay si Dina in atac, fiind probabil obligat sa inceapa meciul cu Lutu la mijloc, care nu duce mai mult de 45 de minute, macar de le-ar prinde bune, ca dacai in zi buna Lutu poate decide un meci!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Apr 12, 2008 7:22 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14798 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje387

BigBrother wrote:
Vom avea viata grea pe acest final de campionat. Ne-am jucat cu sansele de a acumula puncte si de a sta linistiti. Ne asteapta meciuri grele, iar cu otelul va fi mult de munca.

Finalul de campionat ne prinde cam la mijloc de interse, intre campania Fecali, de apropiere a titlului, si convulsiunile unei Cooperative care nu vrea sa moara, chiar e vioaie din nou, se lucreaza la salvarea lui Pinalti! Daca nu invingem Otelul ne trebuie punct(e) la Poli, caini sau Fecali...Interesant de urmart Nicolo, fata-n fata cu coruptia mioritica!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Apr 12, 2008 5:42 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14798 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje387

BigBrother wrote:

1-1 la pauza, iar apararea e jenanta!! Saracul Nicolo trebuie sa atace intr-una, ca in aparare e jale!! Oare Dorel joaca prost natural, sau ca sa nu ne para rau cand pleaca la vara...O fi vre-o tactica de plecare, gen Ciuca si Velcovici...Joci prost, Raj te scoate la mezat!

Trebuie sa invingem azi sa scapam de griji..Nu cred ca nu scapam fara un alt gol, deci ne trebuiesc inca doua dupa pauza!

Respect Lion
MesajMesaj postat: Sat Apr 12, 2008 10:06 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134171 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5189

Scaparam fara gol primit dar nici nu mai daduram vreunul...un egal blegos, care ne va tine in joc de glezne in continuare...
MesajMesaj postat: Sat Apr 12, 2008 10:55 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23850 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1310
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Aceeasi aparare care gafeaza, aceeasi indolenta si nepasare. Si problema este k numai pe partea dreapta avem probl. Stoica nu are nicio treaba cu fotbalul, joaca atat de relaxat, incat ai impresia k ar fi la o partida-n curtea scolii.
Pacat ca ceilalti au muncit atat de mult k sa recupereze handicapul golului primit, insa acest lucru nu s-a putut indeplini.
Ar trebui sa le atraga atentia antrenorul si chiar sa fie inlocuiti de alti jucatori mai tineri.
Pacat k am pierdut din nou 2 puncte, k de altfel, si in meciurile cu rapid, bistrita si altele.
MesajMesaj postat: Sun Apr 13, 2008 4:15 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134171 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5189

DIN NOU REMIZA ACASA
STIINTA - OTELUL 1-1 (1-1)

Au marcat: Dina ('42) / Paraschiv ('16)

Universitatea: - Lung, Mitchell, D. Stoica (cpt), Barboianu, Dilevski, Dina (I. Lutu 60), Rose, Gangioveanu, Prepelita (Craciun 83), Ionescu (V. Gaman 68 ), Wobay.
Antrenor: Nicolo Napoli

Bara lui Mihai Dina din debutul partidei ('6) prevestea un succes al Universitatii. Din pacate, oaspetii au deschis scorul cateva minute mai tarziu si baietii nostri s-au vazut din nou in postura de a lupta pentru intoarcerea rezultatului. Ocazii au fost, mai ales in prima repriza, iar acelasi Dina a marcat pentru 1-1, din centrarea lui Gangioveanu. Mai mult de atat nu s-a reusit, repriza sec unda fiind saraca in faze de poarta.
Urmeaza o serie de foc, cu doua deplasari grele la Timisoara si dinamo si apoi acasa, cu steaua.
MesajMesaj postat: Sun Apr 13, 2008 5:30 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14798 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje387

Stiinta wrote:
DIN NOU REMIZA ACASA
STIINTA - OTELUL 1-1 (1-1)

Au marcat: Dina ('42) / Paraschiv ('16)

Universitatea: - Lung, Mitchell, D. Stoica (cpt), Barboianu, Dilevski, Dina (I. Lutu 60), Rose, Gangioveanu, Prepelita (Craciun 83), Ionescu (V. Gaman 68 ), Wobay.
Antrenor: Nicolo Napoli

Bara lui Mihai Dina din debutul partidei ('6) prevestea un succes al Universitatii. Din pacate, oaspetii au deschis scorul cateva minute mai tarziu si baietii nostri s-au vazut din nou in postura de a lupta pentru intoarcerea rezultatului. Ocazii au fost, mai ales in prima repriza, iar acelasi Dina a marcat pentru 1-1, din centrarea lui Gangioveanu. Mai mult de atat nu s-a reusit, repriza sec unda fiind saraca in faze de poarta.
Urmeaza o serie de foc, cu doua deplasari grele la Timisoara si dinamo si apoi acasa, cu steaua.

Ce a patit Dina? Am ramas doar cu Costea pana la final, ca singur atacant? Ca astia in ziare au scris ca a iesit accidentat...Baird, Tanase si Costea 2mau terminat campionatul...Asa e candp leci la drum fara rezerve, asta vara, cand Raj se dadea gogoasa umflata, gata sa ia campionatu!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Apr 13, 2008 5:43 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14798 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje387

BigBrother wrote:
Aceeasi aparare care gafeaza, aceeasi indolenta si nepasare. Si problema este k numai pe partea dreapta avem probl. Stoica nu are nicio treaba cu fotbalul, joaca atat de relaxat, incat ai impresia k ar fi la o partida-n curtea scolii.
Pacat ca ceilalti au muncit atat de mult k sa recupereze handicapul golului primit, insa acest lucru nu s-a putut indeplini.
Ar trebui sa le atraga atentia antrenorul si chiar sa fie inlocuiti de alti jucatori mai tineri.
Pacat k am pierdut din nou 2 puncte, k de altfel, si in meciurile cu rapid, bistrita si altele.

S-au pierdut punct epretioase, inca e nevoie de 2 puncte, in contextul in care se vand si cumpara puncte mai abitir ca mieii lui Jiji!

Anul asta se va pica cu 36-37 de puncte! Cluj si UTA sunt deja in liga a 2-a, iar noi am pierdut punctele la Cluj, ca niste mititei, puncte pierdute aiurea!

Respect Lion Respect
Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun Apr 13, 2008 3:10 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

mi l-as dori pe gaman in primul 11 in locul lui stoica! dupa ce ne salvam matematic sper sa nu-l mai vedem pe stoica in primul 11!
Stiinta - Otelul: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008